8 אפליקציית ה- WiFi Analyzer הטובה ביותר לאנדרואיד בשנת 2020 (ה- WiFi Analyzer Android הטוב ביותר)

מְחַבֵּר: Frank Hunt
תאריך הבריאה: 16 מרץ 2021
תאריך עדכון: 16 מאי 2024
Anonim
🐍 Python 101: Learn Python Basics for Absolute Beginners [FULL Course]
וִידֵאוֹ: 🐍 Python 101: Learn Python Basics for Absolute Beginners [FULL Course]

תוֹכֶן

כולנו משתמשים ב- WiFi באופן קבוע אך לעיתים נדירות אנו בודקים את איכותו. איכות האות של WiFi חשובה מאוד מכיוון שהיא יכולה לקבוע את סוג החיבור לאינטרנט שיהיה לכם בסופו של דבר. אז איך בודקים את איכות ה- WiFi בטלפון החכם או הטאבלט אנדרואיד שלהם? ובכן, התשובה יכולה להיות פשוטה כמו הורדת אחת מיישומי ה- WiFi Analyzer העומדים לרשות הפלטפורמה.

אבל הבחירה במיטב המגרש יכולה להיות מבלבלת במקצת. זו הסיבה שהחלטנו לדבר על כמה מאפליקציות המנתח האלחוטי הטובות ביותר הקיימות כיום בחנות Google Play וקלות לשימוש. אז בואו נסתכל.

אפליקציית ה- WiFi Analyzer הטובה ביותר לאנדרואיד

הורד כאן: גוגל פליי


2. מנתח Wifi

יישום זה מציע את כל הפרטים הרלוונטיים על אותות ה- WiFi שלכם, אם כי בממשק משתמש קצת יותר ישן. מנתח ה- Wifi מאפשר לך לראות כמה צפוף ערוצי ה- WiFi שלך, תוך שהוא פועל בצורה חלקה ברשתות 2.4 ו- 5 GHz. יתר על כן, האפליקציה תשתף גם פרטים על סוג האבטחה המשמש את הרשתות. כל הנתונים מוצגים בגרף מסודר, ומסייע לך לברר את נקודות התורפה ברשת ה- WiFi שלך ב- Android ולבצע את השינויים הדרושים.

איכות האות מוצגת ומרעננת בזמן אמת, אם כי מעקב הנתונים יכול להיפסק באופן אוטומטי בגלל חששות לשימוש בסוללה. עם זאת, זו לא אמורה להיות בעיה אם תפעיל את זה מהטלפון החכם שלך עם Android 10. Wifi Analyzer היא אפליקציה חינמית בחנות Play ומגיעה עם מודעות. אין רכישות מתוך האפליקציה על הסיפון. אפליקציה זו תפעל במכשירים עם מערכת הפעלה Android 6.0 ואילך.

הורד כאן: גוגל פליי


3. ScanFi

אפליקציה זו מציעה מגוון רחב של תכונות עבור המשתמשים, כולל איסוף מידע בסיסי ברשתות הזמינות סביבכם. יתר על כן, תוכל לקבל מידע מפורט על עוצמת האות, האיכות, כמו גם האבטחה. מומלץ להכיר את המדדים הללו לפני שתתחבר לרשת WiFi לא ידועה סביבך. בנוסף למתן מידע מהיר, ה- ScanFi מספק גם גרף היסטורי של 60 שניות של נקודת גישה לבחירתך.

ScanFi תומך בסריקת 2.4 ו- 5 GHz, אם כי הטלפון החכם שלך צריך להיות תואם לכך לפני שתמשיך הלאה. אפליקציה זו היא כלי נהדר לגלות רשתות נסתרות שאחרת עשויות להיות מחוץ לטווח הראייה. אתה יכול גם לבחור לסנן נקודות גישה פתוחות. אנו ממליצים על ScanFi לפקח ביעילות על חיבורי ה- WiFi הביתיים והמשרדים שלך. ניתן להוריד את ScanFi בחנות Google Play והוא נתמך על ידי מודעות. אין רכישות מתוך האפליקציה. האפליקציה עובדת עם טלפונים וטאבלטים עם Android 5.0 ואילך.


הורד כאן: גוגל פליי

4. OpenSignal

ההיצע הזה הוא תכליתי יותר מכל אפליקציה אחרת שמנתחת Wifi שתיתקל בה. OpenSignal הוא שירות בדיקות מהירות ידוע עם טווח ההגעה שמכסה משתמשי נתונים סלולריים (3G, 4G / LTE, 5G) בנוסף לרשתות אלחוטיות (WiFi).

מה שהופך את OpenSignal לאחת האפליקציות הטובות ביותר למנתח ה- WiFi WiFi הקיימות היא נוכחות של תכונות מקיפות לבדיקת מהירות, כולל יכולת לבדוק את איכות זרם הווידיאו שלך בפלטפורמות כמו YouTube, Netflix וכו '. יתר על כן, האפליקציה יכולה לשמור יומנים של בדיקות המהירות הקודמות שלך, ולתת לך מושג טוב על מהירות האינטרנט.

המניע של החברה הוא להציע אפליקציית בדיקות מהירות בחינם ובקוד פתוח שיכולה לשפר רשתות סלולריות ו- WiFi ברחבי העולם. זה גם מסביר מדוע האפליקציה חינמית ונטולת מודעות או רכישות מתוך האפליקציה.

אם לזכור זאת, אין ספק ש- OpenSignal תסמן הרבה תיבות עבור הקוראים שלנו, במיוחד בהתחשב ביכולתה לעבוד ברשתות סלולריות כמו גם ברשת WiFi. עוד חיובי באפליקציה הוא שהיא עובדת עם מכשירים ישנים כמו Android 4.1 ומעלה, כך שלמעשה כל מי שיש לו סמארטפון אנדרואיד כיום יכול לגשת ל- OpenSignal מיד.

הורד כאן: גוגל פליי

5. Analyzer WiFi - WiFi Test & WiFi Scanner

בדומה למספר היישומים עליהם דנו לעיל, WiFi Analyzer עובד על ידי חיפוש אחר רשתות WiFi בקרבת מקום. כאשר הוא נמצא, זה יכול לעזור לך להשיג פרטים על איכות האות, עוצמת האות, אישורי האבטחה המשמשים את הרשת וכן הלאה. האפליקציה גם מספרת כמה אנשים מחוברים כרגע לרשת WiFi מסוימת. כפי שהיית מצפה, האפליקציה תומכת בלהקות WiFi של 2.4 GHz וגם של 5 GHz, כך שהיא יכולה להתמודד עם כל מה שאתה זורק עליה.

יתר על כן, האפליקציה יכולה לעזור לך לזהות ערוצי WiFi צפופים ולהימנע מהם בצורה יעילה. זה יכול להועיל מאוד כשאתה מחובר לרשת WiFi פתוחה. כהרחבה לתכונה זו, האפליקציה תמליץ גם על הערוצים הטובים ביותר להתחבר אליהם. אפליקציה זו היא להורדה בחינם בחנות Play ומגיעה עם מודעות. אולם אין רכישות מתוך האפליקציה. האפליקציה יכולה לעבוד במכשירים הפועלים ב- Android 4.0.3 ומעלה.

הורד כאן: גוגל פליי

6. צג WiFi

אם אתם מעוניינים להקים חיבור WiFi חדש בבית או במשרד, אפליקציה כמו WiFi Monitor יכולה להיות שימושית. הסיבה לכך היא שהיא יכולה לאפשר לך לזהות את עוצמת האות ואיכותם, כמו גם מדדים אחרים כמו מהירות חיבור ותדירות. אם אתה מעוניין לקבל תצוגה רחבה יותר של הרשתות סביבך, WiFi Monitor מאפשר לך לסנן את הרשתות סביבך על סמך רמת האות, יצרן הציוד, רמת האות, פרוטוקול האבטחה וכן הלאה.

כדי להקל על הגישה למשתמשים בכל התכונות במבט אחד, מפתחי האפליקציות סיווגו את ההיבטים השונים של ניתוח ה- WiFi לקטגוריות. אז אתה יכול לבחור בקלות קטגוריות כמו ערוצים או חוזק כדי לקבל את המידע שאתה מחפש. האפליקציה מאפשרת למשתמשים לשתף את הנתונים שנאספו מהיומן לאפליקציות אחרות.

אפליקציית מנתח WiFi מקיפה זו זמינה להורדה בחינם אך מגיעה עם מודעות ורכישות מתוך האפליקציה. תזדקק למכשיר Android שמריץ גרסה 4.0 ומעלה כדי להשתמש ב- WiFi Monitor. בהתחשב בתכונות שהוא אורז, זה בהחלט שם למעלה עם אפליקציית מנתח ה- WiFi הטובה ביותר.

הורד כאן: גוגל פליי

7. מידע על אותות רשת

בדומה לאחת האפליקציות עליהן דיברנו לעיל, מידע על אותות רשת מספק מידע על עוצמת האות WiFi שלך וכן על עוצמת האות הסלולרי, ובכך מציע לך מגוון רחב של נתונים באפליקציה אחת בלבד. אחד ההבדלים העיקריים בין אפליקציה זו לשאר הוא שהמפתח משתמש בגרפים וברים נרחבים כדי לתת מראה גרעיני של הרשת שלך.

יתר על כן, באפשרותך לאסוף מידע WiFi כמו מהירות WiFi מרבית, כתובת IP, כתובת IP חיצונית, יכולת רשת, ערוץ רשת, מסיכת רשת משנה וכן הלאה. החלק הכי טוב באפליקציה הזו הוא שהיא להורדה בחינם. ישנן גם רכישות מתוך האפליקציה, שיעזרו לך לפתוח תכונות כמו מעקב אחר מיקום מגדל התא הנייד ואפילו להקליט אותות WiFi. מטבע הדברים, גם גרסת ה- Pro תיפטר לחלוטין מפרסומות מהאפליקציה. Info Signal Network תואם לטלפונים עם מערכת הפעלה Android 4.3 ואילך.

הורד כאן: גוגל פליי

8. חוזק אותות WiFi

אפליקציה זו נוקטת גישה מעט שונה בכדי לספק פרטים על איכות האות של WiFi. בעוד שרוב האפליקציות משתמשות בגרף או ברים כדי לייצג את איכות האות, האפליקציה הזו מספקת אחוז מדויק יותר שמסביר לך כמה הרשת האלחוטית טובה או גרועה.

יתר על כן, הנתונים המוצגים אינם קבועים מכיוון שהוא ממשיך להשתנות, גם כאשר אתה מתקרב או מתקרב לנתב, ובכך מספק מידע אות מדויק. זה יכול גם לעזור לך לנעול אזורים חזקים של WiFi ברחבי הבית או המשרד, אם כי המקום הטוב ביותר למהירויות הרשת האופטימליות הוא ממש ליד נתב ה- WiFi שלך.

אמנם יש הטוענים כי זו אינה הדרך הטובה ביותר להבין את עוצמת האות של רשת ה- WiFi שלך, אך היא יכולה לבצע את העבודה עבור רבים, במיוחד אנשים שרק רוצים לדעת אם חיבור ה- WiFi שלהם מתפקד כפי שפורסם על ידי הספק. . זה כל מה שהאפליקציה יכולה לעשות, ואין תכונות סריקה מתקדמות במקום. יישום זה ניתן להורדה בחינם אך כולל מודעות ורכישות מתוך האפליקציה. האפליקציה תואמת למכשירים שמריצים אנדרואיד 2.2 ומעלה.

הורד כאן: גוגל פליי

בעזרת יישומי מנתח WiFi אלה לאנדרואיד, אתה אמור להיות מסוגל לקבוע את חוזק האות ואת היציבות של רשתות ה- WiFi. כך, עוזר לך להחליט לאיזו רשת להשתמש ולהתקשר את המכשירים. נשמח אם תעזור לנו להפיץ את הבשורה, אז אנא שתף ​​את הפוסט הזה אם אתה מוצא את זה מועיל.

תוכל גם להירשם לערוץ YouTube שלך ​​להדרכות וידאו ולפתור תוכן לסמארטפונים.

נקבל עמלת מכירה אם תרכוש פריטים באמצעות הקישורים שלנו. למד עוד.

פוסט פתרון הבעיות של היום ל- # Galaxy9 ו- # Galaxy9Plu מדבר על מה שאתה יכול לעשות אם המכשיר שלך כבר לא יופעל מחדש לאחר שנחשף למים. כפי שרבים מכם יודעים כבר, הגלקסי 9 ו- 9 פלוס הם טלפונים עמידים במים. ...

נמאס לכם לראות מדי פעם צצות מודעות שונות בדפדפן? אם אתה מרגיש ככה כשאתה גולש באינטרנט בסמארטפון החדש שלך amung Galaxy 20 באמצעות Google Chrome, פוסט זה בשבילך. הנה מדריך קל כיצד לחסום מודעות בדפדפן הי...

פרסומים פופולריים