8 האפליקציה הטובה ביותר למציאת השירים לאנדרואיד בשנת 2020

מְחַבֵּר: Christy White
תאריך הבריאה: 8 מאי 2021
תאריך עדכון: 16 נוֹבֶמבֶּר 2024
Anonim
וויז (waze) - טיפים וטריקים
וִידֵאוֹ: וויז (waze) - טיפים וטריקים

תוֹכֶן

כולנו עוברים מצבים בהם מנגינה נתקעת בראשנו ואנחנו לא ממש מצליחים להצמיד אותה לאיזה שיר מדובר, זו הסיבה שהאפליקציה הטובה ביותר למציאת שירים נמצאת כאן כדי לעזור. לצרות כאלה היו אפליקציות שיעזרו לך לזהות את השיר פשוט על ידי האזנה לרצועת האודיו. אמנם ישנם כמה כאלה במחזור כיום, אך רק מעטים מהם עולים בראשם. זו הסיבה שהחלטנו להכין רשימה של כמה מהאפליקציות הטובות ביותר למציאת שירים לאנדרואיד.

אמנם נסקור את רוב האפשרויות הפופולריות, אך הקפדנו לדבר על כמה מהאפליקציות המוערכות הקיימות בחנות Play כיום. אז בלי לחכות יותר, בואו נסתכל מקרוב על האפליקציות האלה.

אפליקציית Finder Songs הטובה ביותר לאנדרואיד

1) שאזאם

ללא ספק אחת מאפליקציות תיוג המוסיקה הפופולריות ביותר בעולם כיום, שאזאם המשיך לשלוט בשוק בשנים האחרונות. החברה קיבלה חיזוק משמעותי לאחר רכישתה על ידי Apple Inc, אם כי האפליקציה המשיכה לפעול באופן עצמאי בפלטפורמת אנדרואיד. מבחינת התכונות, Shazam יכול להאזין לכל רצועת שמע ברקע ולזהות אותו עבורך. בסיס הנתונים גדול למדי וצומח כל הזמן, מה שאומר שכמעט כל שיר מופיע כאן. כמובן שחלק מהמסלולים המקוריים שהועלו על ידי יוצרי יוטיוב עשויים להיות חסרים במאגר המידע.


בנוסף לזיהוי מוסיקה, Shazam יכול לעזור לך לשיר יחד עם לשונית מילים ייעודית המסונכרנת בצורה מושלמת עם כמה רצועות שמע. ניתן גם לזהות תוכניות טלוויזיה באותה שיטה. אם אתם במסיבה ורוצים לגלות פחות או יותר כל רצועה המושמעת במקום, התכונה האזנה תמיד תתייג שירים המתנגנים סביבכם גם אם האפליקציה הטובה ביותר לאיתור שירים פועלת ברקע. עם זאת, הדבר עלול לגרום לסוללת הטלפון שלך להתאמן מהר מהרגיל. כפי שקורה די הרבה זמן, Shazam הוא הורדה בחינם ואין לו מודעות או רכישות מתוך האפליקציה.

הורד אותו עכשיו: כאן

2) SoundHound

זו עוד אפליקציית תיוג שמע מושכת שקיימת זמן מה. האפליקציה עברה שינויים מרובים במהלך השנים, עם הוספת תכונות חדשות וטובות יותר עם כל עדכון שלאחר מכן. היכולת לחפש שירים בלי הידיים שלך היא גם די מגניבה. כל שעליך לעשות הוא לומר "Ok Hound" ואחריו את הבקשה, והאפליקציה תעשה את הקסם שלה כדי לזהות את המסלול עבורך. ברגע שיש לך תייג של שיר ב- SoundHound, אתה יכול לבחור להוסיף ישירות את הרצועות האלה לפלייליסט שלך ב- Spotify.


SoundHound מציע מפת מוסיקה המאפשרת לך לבדוק לאילו אנשים סביבך מאזינים. באפליקציה יש זרם קבוע של רצועות ואלבומים חדשים שעוברים כרגע על המצעדים. ניתן לגשת לכל השירים המזוהים שלך בכל עת מתוך האפליקציה. למרות ש- SoundHound היא אפליקציה חינמית, הלקוחות צריכים להסתפק במודעות. אולם אין רכישות מתוך האפליקציה.

הורד אותו עכשיו: כאן

3) ביטפינד

זוהי אפליקציית זיהוי מוסיקה קלאסית שמגיעה עם כמה אפקטים חזותיים שיכולים בהחלט לשפר את חוויית המוסיקה שלך. כפתור הברק המסיבי באפליקציה הוא גולת הכותרת האמיתית, מכיוון שלא רק שהוא יכול לזהות רצועות, אלא שהוא יכול להציג גם אפקט של אור השטר בסינכרון מושלם עם המוסיקה שמתנגנת סביבך. רוב האפליקציות פשוט מציעות סנכרון טקסטים, כך שטוב לראות מישהו הולך צעד אחד קדימה כדי להציע חוויה ייחודית. הטכנולוגיה לזיהוי מוסיקה ב- Beatfind מופעלת על ידי ACRCloud שיש לה מאגר רצועות הגון.


יתר על כן, ניתן להציג תצוגה מקדימה של כל שיר שזיהית כדי לקבל תחושה איך הוא נשמע בפועל. לאחר שזיהיתם שיר, די קל להאזין לגרסתו הרשמית מספוטיפיי, יוטיוב או דייזר. ניתן לגשת בקלות לכל השירים שזיהית ב- Beatfind מהאפליקציה. Beatfind הוא הורדה בחינם בחנות Google Play, אך מגיע עם מודעות. אין רכישות מתוך האפליקציה. האפליקציה עובדת עם מכשירים עם Android 4.2 ומעלה.

הורד אותו עכשיו: כאן

4) Musixmatch

זוהי אפליקציית תיוג מוסיקה פופולרית נוספת הכוללת מאגר שירים גדול, המאפשר לך לזהות בעצם כל שיר שם. Musixmatch תומך גם בסינכרון מילים עם שירותים כמו Youtube, Spotify, Play Music, Pandora ואחרים. עבור שירים שאינם באנגלית, משתמשים יכולים לבחור לקבל תרגומים למילים בזמן אמת, כך שתוכל סוף סוף לדעת על מה הם שרים. Musixmatch מציע גם יישומון טקסטים צף שיכול להעלות במהירות את מילות השיר שמתנגן ברקע.

האפליקציה הטובה ביותר למציאת שירים מאפשרת לך גם לשתף את הטקסטים האהובים עליך עם התכונה LyricsCard, ומציעה רקעים מדהימים למילים שברצונך לשתף. משתמשים יכולים לבחור לקבל התראה בכל פעם שמילים חדשות של אחד האמנים האהובים עליהם יהיו זמינות. ניתן לאסוף את כל השירים שזיהית בפלייליסט ייעודי של Spotify. כפי שאתה יכול לראות, זו אפליקציה פונקציונאלית להפליא והיא זמינה בחינם בחנות Play. זה מגיע עם מודעות ורכישות מתוך האפליקציה. Musixmatch עובד עם מכשירים עם Android 4.1 ואילך.

הורד אותו עכשיו: כאן

5) גאון

הספרייה של Genius מורכבת מיותר מ- 1.7 מיליון שירים וספירה, כך שסביר מאוד שתמצאו בסופו של דבר את השיר שניגן ברקע. באופן טבעי, הוא יכול גם להעלות מילים כמעט באופן מיידי ולהסתנכרן בזמן אמת עם שירותי מוסיקה כמו Spotify, Play Music, YouTube, וכן הלאה. הזיהוי כאן די דומה למה שאנחנו רואים באפליקציות אחרות, והוא מופעל על ידי ACRCloud. האפליקציה תבקש גישה להודעות שלך, אבל זה רק כדי לעזור לך לזהות מסלולים. היזמים מבטיחים למשתמשיה שאף אחד מהנתונים אינו מאוחסן, ניגש או נקרא.

גאוניות חסרה במקצת בהשוואה לכמה מהאפליקציות האחרות לזיהוי מוזיקה פופולריות שיש. עם זאת, אם כל מה שאתה רוצה לעשות זה פשוט לזהות את המוזיקה סביבך, גאון בוודאי יבצע את העבודה. למי שמחפש תכונות גילוי ומידע על אמנים חדשים, משהו כמו Shazam או SoundHound מתאים באופן מושלם. Genius היא אפליקציה חינמית בחנות Google Play, אך יש לה מודעות. אין רכישות מתוך האפליקציה.

הורד אותו עכשיו: כאן

6) MusicID

זהו שירות זיהוי מוזיקה מתקדם משמעותית שמביא כמה תכונות חשובות בנוסף לבסיסי. והכי חשוב, כל שיר שאתה מזהה יכול להיות מסומן במיקום וכן בהערה שתעזור לך לזכור היכן זיהית את הרצועה המגניבה הזו. ברגע שיש לך רשימה ראויה של שירים מזוהים, MusicID יאפשר לך לזהות שירים אחרים מאותם אמנים או דומים. יתר על כן, לכל אמן שאת מזהה את המסלול שלו יש דף מפורט אודות הביוגרפיה והשירים הפופולריים שלהם.

ממשק המשתמש די פשוט ולא מסובך מדי להבנה. בחלק העליון של מסך האפליקציה יש פס אדום בולט שניתן להקיש עליו כדי לזהות שירים שמתנגנים ברקע. זוהי אפליקציה מצוינת לגילוי מוסיקה בנוסף לתיוג מוסיקה רגיל. האפליקציה הטובה ביותר למציאת שירים זו זמינה להורדה בחינם ונטולת מודעות ורכישות מתוך האפליקציה. MusicID עובד עם כל מכשיר שמריץ Android 4.4 ואילך. למרות שהאפליקציה לא עודכנה זמן מה, היא עדיין עובדת כפי שהיא אמורה הייתה במקור.

הורד אותו עכשיו: כאן

7) גלאי מוסיקה

השם לא משאיר עמימות בנוגע לתכונות האפליקציה, וזה אפילו נראה דומה לחלק מאפליקציות התיוג הפופולריות למוזיקה. הנתונים כאן נאספים מ- ACRCloud, שהוא אחד המקורות המהימנים ביותר למידע מוסיקה באינטרנט. האפליקציה עוקבת אחר ערכת צבעים כחולה וכפתור ברק על המסך, אשר בלחיצה עליו יפעיל זיהוי מוסיקה. אם אתה מגלה שהאפליקציה הזו נראית דומה להפליא לשזאם, ובכן, אתה לא לבד.

האפליקציה מגיעה גם עם תכונת היסטוריה המאחסנת את כל השירים שזיהית באפליקציה. כפי שהיית מצפה, זה עובד עם כל סוג של מוזיקה ללא קשר למקום שבו היא מתנגנת. עם זאת, יתכן שזה לא יעבוד טוב מדי עם מוסיקה חיה בהופעה או בהגדרות אחרות. גלאי מוסיקה זמין להורדה בחנות Play. אפליקציה זו מגיעה עם מודעות ורכישות מתוך האפליקציה. הוא פועל בטלפונים וטאבלטים עם Android 4.2 ומעלה.

הורד אותו עכשיו: כאן

8) מילות מילים

למרות שמילים הן המוקד העיקרי של אפליקציה זו, היא באה גם עם היכולת לזהות שירים בזמן אמת ולהציג מילים לשיר. האפליקציה מגיעה גם עם נגן מוסיקה משולב עם תכונת סנכרון מילים חכמה על הסיפון. גם אם אתה מאזין לשיר בנגן אחר כמו Spotify או Play Music, Lyrics Mania יכול לזהות בחוכמה גם את המילים עבורם.הפיצ'ר האהוב עלי, כמובן, הוא היכולת לתייג במהירות שירים שמתנגנים ברקע, אם כי תוספת מילים אכן משפרת את החוויה באופן משמעותי.

זכור כי שמירה על מזהה מוסיקה לאורך זמן עשויה להשפיע על חיי הסוללה של הטלפון החכם שלך. זוהי אפליקציית חיפוש השירים הטובה ביותר בחינם, אך יש בה מודעות ורכישות מתוך האפליקציה לרכישת תכונות נוספות. הקפד לבדוק את זה.

הורד אותו עכשיו: כאן

נקבל עמלת מכירה אם תרכוש פריטים באמצעות הקישורים שלנו. למד עוד.

החדש של Google Pixel 2 XL הוא טלפון טוב עם הרבה להציע, אבל זה לא עבור כולם. יש הרבה סיבות להשיג אחד, אבל אפילו יותר סיבות. בין אם זה כל הבעיות והבעיות הממשיכות לעלות על פני השטח, את הבלבול סביב האחריו...

כיצד להגדיר את iPhone X

Peter Berry

נוֹבֶמבֶּר 2024

זה איך להגדיר את ה- iPhone X ולאחר מכן כיצד לשחזר מהגיבוי כך iPhone החדש שלך הוא מוכן ללכת בדיוק איפה אתה נשאר על הישן שלך.אנו נראה לך כיצד להגדיר את ה- iPhone X, איך לשחזר מתוך גיבוי וכמה זמן לוקח לה...

פופולרי היום