כיצד לתקן מוטורולה מוטו E4 שאינו נטען או מסוגל להיטען אך מדריך לפתרון בעיות איטי מאוד

מְחַבֵּר: Charles Brown
תאריך הבריאה: 8 פברואר 2021
תאריך עדכון: 18 מאי 2024
Anonim
Moto E4 Plus Charging Issue Solve
וִידֵאוֹ: Moto E4 Plus Charging Issue Solve

כשסמארטפון פתאום לא יטען, יתכן שהוא סתם חווה תקלות תוכנה אקראיות, שמונעות ממערכת הטעינה לבצע את השגרה הרגילה. רוב בעיות הטעינה במכשירים ניידים מיוחסות למעשה לשגיאות תוכנה ומשמעות הדבר היא שניתן לתקן אותן על ידי משתמשי הקצה. כל עוד המטען עובד והמכשיר לא נרטב ולא נפל, תמיד יש דרך להתמודד עם הבעיה. מודגשים בהקשר זה כמה דרכים לעקיפת הבעיה המומלצות לטיפול בבעיות טעינה בסמארטפון מוטורולה מוטו E4. המשך לקרוא כדי לגלות מה לעשות אם ה- Moto E4 שלך לפתע לא נטען או נטען לאט מאוד.

אם ה- Moto E4 שלך מסוגל להיטען אך לאט מאוד, סביר להניח שאתה מתמודד עם בעיית תוכנה. במקרה כזה, תוכל לנסות כל אחת מהפתרונות הללו.

פיתרון ראשון: סיים את כל אפליקציות הרקע ואז הפעל מחדש את הטלפון שלך.

אפליקציות רקע יכולות להיות האשם העיקרי במיוחד אם הן התרסקו או הושחתו. אפליקציות רקע כוללות יישומים שפתחתם לאחרונה או השתמשתם בהם אך לא סגרתם. הם נותרים פועלים ברקע ומוכנים להפעלה בכל פעם שהם מופעלים. למרבה הצער, כל אחת מאפליקציות הרקע הללו יכולה להיכנס לשגיאות אקראיות ולבסוף לעצור פונקציות טלפון אחרות. כדי לוודא שזה לא מה שגורם לבעיות טעינה במכשיר שלך, נקה את כל האפליקציות האחרונות מ- Moto E4 שלך באמצעות השלבים הבאים:


  1. הקש על סמל אפליקציות אחרונות ממסך הבית. פעולה זו תציג רשימה של אפליקציות שנמצאו בשימוש או שנפתחו לאחרונה.
  2. החלק אפליקציה שמאלה או ימינה כדי להסיר את היישום.

בצע את אותו הדבר עד שכל האפליקציות סגורות. לאחר ניקוי כל יישומי הרקע, אתחל / רך מחדש את ה- Moto E4 באמצעות השלבים הבאים:


  1. לחץ על כפתור הפעלה למשך כמה שניות ואז שחרר כאשר התפריט מופיע.
  2. בחר כיבוי ואז הקש בסדר. הטלפון שלך ייכבה.
  3. לאחר 30 שניות, לחץ על כפתור הפעלה להדליק את הטלפון שוב.

לחלופין, אתה יכול לאלץ מחדש את ה- Moto E4 שלך באמצעות השלבים הבאים:

  1. לחץ והחזק את המקש כפתור הפעלה למשך כ- 10 עד 20 שניות.
  2. שחרר את הלחצן כאשר הטלפון מתחיל מחדש ועובר את רצף האתחול.

איפוס או אתחול רך זורק מטמון מטעה ונתונים זמניים ובכך מרענן את הזיכרון הפנימי ומערכת ההפעלה.


פיתרון שני: בדוק את השימוש בסוללה ונהל אפליקציות.

מכשיר שנטען לפתע לאט מאוד עשוי להכיל משהו שצורך את הסוללה במהירות. במקרה זה, מה שבאמת קורה הוא שהטלפון שלך נטען בקצב רגיל, אך מכיוון שמשהו מרוקן במהירות את כוחו, נראה שהוא נטען לאט מאוד מכיוון שלוקח זמן רב יותר עד שהסוללה נטענת במלואה. ברוב המקרים, האפליקציות והשירותים הנוכלים הם האשמים העיקריים. תוכל לראות איזו תת-מערכת, רכיב או יישום משתמשים בהספק הרב ביותר ב- Moto E4 באמצעות השלבים הבאים:

  1. הקש על אפליקציות סמל.
  2. בֶּרֶז הגדרות.
  3. ואז הקש סוֹלְלָה.

לאחר מכן יופיע מסך חדש המכיל את פרטי השימוש בסוללה. בדוק ובדוק איזו אפליקציה צורכת את מירב כוח הטלפון שלך. אם אתה רואה משהו חריג עם צריכת החשמל של האפליקציה, עליך לנהל את האפליקציה הזו. ייתכן שיהיה עליך להשבית את האפליקציה באופן זמני או להסיר אותה מהמכשיר שלך לחלוטין. אם אתה מעדיף את האחרונה, בצע את הצעדים הבאים כדי למחוק / להסיר את היישום השגוי מ- Moto E4 שלך:


  1. הקש על אפליקציות סמל.
  2. בֶּרֶז חנות משחקים.
  3. בֶּרֶז תַפרִיט.
  4. לך ל האפליקציות והמשחקים שלי.
  5. אתר את האפליקציה שברצונך למחוק.
  6. הקש כדי לבחור באפליקציה ואז הקש הסר התקנה.
  7. אם תתבקש לעשות זאת בסדר כדי לאשר את מחיקת האפליקציה.

אתחל את המכשיר לאחר שתסיים להסיר את ההתקנה של יישומים שגויים.

פיתרון שלישי: עדכן את תוכנת הטלפון לגרסה האחרונה הזמינה.

עדכונים יכולים לפעמים לגרום לבעיות, כולל בעיות בסוללות הסוללה במכשירים ניידים. אך במקור הם נועדו להציע יתרונות, כולל תכונות חדשות, פונקציונליות משופרת ותיקוני אבטחה בכדי להיפטר מבעיות ותוכנות זדוניות קיימות. אם בעיית הטעינה שאיתה אתה מתמודד מיוחסת לכמה תוכנות זדוניות או תוכנות, סביר להניח שהתקנת עדכונים תעסוק בה. עם זאת, בדוק אם קיימת עדכון תוכנת מערכת זמין עבור ה- Moto E4 שלך באמצעות השלבים הבאים:

  1. הקש על אפליקציות סמל תפריט.
  2. בֶּרֶז הגדרות.
  3. בֶּרֶז מערכת.
  4. הברז עדכוני מערכת.

התקנת עדכוני אפליקציות יכולה לעזור גם במיוחד אם אשם אפליקציות שגויות. עדכוני אפליקציות מציעים גם תיקוני אבטחה כדי לנקות את כל התקלות והתוכנות הזדוניות שעלולות לגרום לאפליקציה להשתולל. אם לא הגדרת את המכשיר או האפליקציות שלך להתקין עדכונים זמינים באופן אוטומטי, תוכל לבדוק ידנית אם קיימים עדכונים ממתינים עבור האפליקציות שלך. כך:

  1. הקש על אפליקציות כדי להציג את רשימת האפליקציות שלך.
  2. בֶּרֶז חנות משחקים.
  3. בֶּרֶז תַפרִיט.
  4. בֶּרֶז האפליקציות והמשחקים שלי.
  5. בחלק העליון של המסך תופיע רשימה של אפליקציות עם עדכונים ממתינים.
  6. אם קיימים עדכוני אפליקציות מרובים בהמתנה, הקש על האפשרות ל עדכן הכל אפליקציות בו זמנית.
  7. כדי לעדכן אפליקציות בודדות, הקש על עדכון כפתור ליד שם היישום.

לאחר שתסיים להתקין עדכונים ממתינים לאפליקציות שלך, אתחל / אפס מחדש את ה- Moto E4 כדי להבטיח שכל השינויים החדשים יושמו כראוי וכמו כן למנוע מאפליקציות להשתולל.

פיתרון רביעי: איפוס נתוני המפעל באמצעות מצב התאוששות אנדרואיד (איפוס חיצוני).

אם הטלפון שלך מסוגל לטעון עד 50 אחוז, תוכל לבצע איפוס חיצוני כדי לנקות שגיאות מערכת קטלניות שעלולות לגרום למערכת הטעינה לפעול. עם זאת, יש להחשיב זאת כמוצא אחרון מכיוון שהוא ימחק הכל מהטלפון כולל אפליקציות שהורדו, התאמות אישיות, קבצים שהורדו ונתונים אישיים. אם ברצונך להמשיך, גבה את כל הקבצים החשובים שלך ולאחר מכן בצע את הצעדים הבאים כדי לבצע איפוס חיצוני ל- Moto E4 שלך ולשחזר את ברירות המחדל של המפעל:

  1. כשהטלפון כבוי, לחץ והחזק את המקש כפתור הפעלה וה כפתור הפחתת עוצמת הקול בו זמנית עד שהטלפון יתחיל.
  2. ואז לחץ על כפתור הפחתת עוצמת הקול כדי לגלול ולהדגיש מצב שחזור.
  3. לחץ על כפתור הפעלה כדי לאשר הפעלה מחדש של מצב התאוששות. לאחר מכן תופיע תמונת בוט של Android עם סימן קריאה אדום.
  4. כשתראה תמונה זו, לחץ על כפתור הגברת עוצמת הקול תוך כדי לחיצה על כפתור הפעלה.
  5. ואז לחץ על כפתור הפחתת עוצמת הקול כדי לגלול ולהדגיש מחיקת מידע / איפוס מכשיר אוֹפְּצִיָה.
  6. לחץ על כפתור הפעלה כדי לאשר את הבחירה.
  7. לחץ על כפתור הפחתת עוצמת הקול כדי לגלול ולהדגיש כן - מחק את כל נתוני המשתמש אוֹפְּצִיָה.
  8. ואז לחץ על כפתור הפעלה כדי לאשר את הבחירה.
  9. אפשר למכשיר שלך להשלים את תהליך האיפוס ולשחזר את הגדרות ברירת המחדל של היצרן.

הטלפון שלך יאתחל מחדש לאחר סיום האיפוס. עד אז תוכל להמשיך בתהליך ההתקנה הראשוני. כעת יש לנקות את כל הבעיות הקשורות לתוכנה, כולל טעינה איטית.

אם ה- Moto E4 שלך לא נטען כלל, עיין בטיפים הבאים לטעינה הבאים:

  1. השתמש רק בציוד המטען / טעינה המקורי (OEM). מטענים של צד שלישי עשויים שלא להיות תואמים למערכת הטעינה של הטלפון שלך ולכן לא יעבדו. אם אפשר, השתמש רק במטען שמגיע עם המכשיר שלך. אם יש לך מטען OEM רזרבי, אתה יכול לנסות להשתמש בו כדי לקבוע אם הבעיה היא במטען המקורי או לא.
  2. טעינה ממקור החשמל הנכון. כדי להבטיח שהמכשיר שלך מקבל מספיק קלט חשמל, טען אותו ממקור חשמל או משקע בקיר. ייתכן שיציאות טעינה אחרות לא יוכלו לספק את הכוח המתאים למכשיר שלך לטעינה מהירה יותר. ודא ששקע החשמל או המקור שבו אתה משתמש תקינים. נסה לעבור בין מקורות חשמל או שקעי קיר, במידת הצורך.
  3. נקה את יציאת הטעינה מאבק או ממוך. אבק או מוך סתומים ביציאת הטעינה עשויים לחסום מגע מהמטען. כתוצאה מכך, הטלפון לא יוכל לטעון או לחוות טעינה וכיבוי. בדקו את יציאת הטעינה וודאו שאין בה לכלוך או מוך.
  4. הסר אביזרים לטלפונים של צד שלישי. מעטפת צד שלישי או מארז מגן עלולים לגרום גם לאובדן מגע בין יציאת הטעינה למטען, במיוחד אם זה לא מתאים לטלפון שלכם. כדי לוודא שזו לא הסיבה, נסה להסיר כל מעטפת מהמכשיר ואז לחייב אותו שוב.

אפשרויות אחרות

אם שום דבר אחר לא עובד והמוטורולה מוטו E4 שלך עדיין לא נטען או מסוגל להיטען אבל לאט מאוד, אז כדאי לשקול לקחת טיול למרכז שירות. יכול להיות שיש נזק פיזי או נוזלי כלשהו ברכיבי הטלפון שלך כמו הסוללה, מה שמונע ממנה להיטען כראוי. ואם יש נזק לחומרה, אז יהיה צורך בתיקון.

התחבר אלינו

אנו תמיד פתוחים לבעיות, לשאלות והצעות שלך, אז אל תהסס לפנות אלינו על ידי מילוי טופס זה. זהו שירות חינם שאנו מציעים ולא נגבה מכם אגורה עבורו. אך שים לב שאנו מקבלים מאות מיילים בכל יום ואי אפשר לנו להגיב לכל אחד מהם. אבל תהיו בטוחים שקראנו כל הודעה שאנחנו מקבלים. לאלה שעזרנו להם, אנא הפיצו את הידיעה על ידי שיתוף הפוסטים שלנו לחברים או פשוט אהבתם את דף הפייסבוק וה- Google+ או עקבו אחרינו בטוויטר.

אנחנו הולכים להראות לך איך לעשות משלך החכם מתאם חוטית אשר יאפשר לך להשתמש בכל טלפון חכם עם כל חצובה. זה שימושי במיוחד אם אתה רוצה לצרף את הטלפון החכם אנדרואיד שלך חצובה או monopod כדי לקבל ירה יציב או...

היה לי זמן להבין איך לעשות את בינג ברירת המחדל שלי במנוע החיפוש של Chrome - כלומר, עד שאני tumbled על ציוץ של הנסלמן הבוקר. המפתח הוא הוספת "/ earch? Q =% " לסוף כתובת האתר בתיבת הדו-שיח שבה...

מאמרים של פורטל