כיצד להפסיק חלונות קופצים ב- Galaxy S9

מְחַבֵּר: Roger Morrison
תאריך הבריאה: 26 סֶפּטֶמבֶּר 2021
תאריך עדכון: 14 נוֹבֶמבֶּר 2024
Anonim
איך לחסום פרסומות קופצות בטלפון
וִידֵאוֹ: איך לחסום פרסומות קופצות בטלפון

תוֹכֶן

האם אתה חווה חלונות קופצים אקראיים או תכופים ב- Galaxy S9 שלך? יש לך מזל שכן מאמר זה יעזור לך להתמודד עם זה. למד מה אתה יכול לעשות בנוגע לבעיה זו על ידי ביצוע הפתרונות שלנו להלן.

כיצד להפסיק חלונות קופצים ב- Galaxy S9

התמודדות עם חלונות קופצים, בין אם בטלפון או במחשב, אינה משימה פשוטה. לעתים קרובות, אין סיבה ברורה מדוע חלונות קופצים מוצגים. במקרים מסוימים, אפליקציה חוקית עשויה להיות סיבה, אך במקרים אחרים זה יכול להיות בגלל אפליקציה גרועה, וירוס או תוכנה זדונית. להלן שלבי פתרון הבעיות שתוכל לבצע.

פתרון 1: השבת מידע שיווקי

סמסונג לא מפסיקה להרוויח כסף מהמכשיר לאחר ששילמתם עליו. למעשה, היא יכולה להמשיך לבצע עסקאות עם חברות צד ג 'כדי לאפשר להן לשלוח לך הצעות בעזרת התכונה הפחות מוכרת בתפריט ההגדרות הנקרא מידע שיווקי. תכונה זו מושבתת כברירת מחדל, אך אם תפעיל אותה לפני בלי לדעת מה היא עושה, כנראה שהגיע הזמן להפסיק את פעולתה.


זכור כי סמסונג אינה מכוונת את ה- Galaxy S9 שלך בכוונה על ידי הפעלת מידע שיווקי. אך מכיוון שכמה מפתחים חסרי מצפון עשויים לעשות כל מה שנדרש כדי להרוויח כסף, הם עשויים לנקוט באמצעים שמאלצים חלונות קופצים על מכשירים. השבתת תכונת המידע השיווקי היא רעיון טוב במצבכם.


פתרון 2: השבת חלונות קופצים תחת Chrome

אם נראה כי חלונות קופצים מופיעים כשאתה גולש באינטרנט באמצעות Chrome, שהוא דפדפן ברירת המחדל ברוב מכשירי Android, תוכל לפתור את הבעיה על ידי השבתת אפשרות בתפריט ההגדרות של האפליקציה. כך:

  1. פתח את אפליקציית Google Chrome.
  2. הקש על סמל הגדרות נוספות בפינה השמאלית העליונה (שלוש נקודות).
  3. הקש על הגדרות.
  4. הקש על הגדרות אתר.
  5. בחר חלונות קופצים.
  6. השבת חלונות קופצים על ידי הזזת המתג ימינה.

דפדפני צד שלישי אחרים מציעים הגנה חזקה יותר מפני חלונות קופצים. נסה אותם אם נראה ש- Google Chrome לא יכול לשלוט בחלונות הקופצים. דוגמאות טובות לדפדפנים חלופיים הם Mozilla Firefox ודפדפן האינטרנט של Samsung.


פתרון 3: בדוק אם אפליקציית צד שלישי גרועה

במקרים רבים, חלונות קופצים למודעות נוצרים על ידי אפליקציות צד שלישי. סוגים כאלה של אפליקציות יכולים לחטוף את המערכת או לפגוע באבטחה שלה. לאחר שההגנה של המערכת נחלשה, ייתכן שתותקן אפליקציות אחרות מבלי שהמשתמש ידע. רק כאשר חלונות קופצים מתחילים להופיע באופן קבוע, תבין כי עלולה להיות בעיה.

כדי לבדוק אם יש בעיה של צד שלישי, אתה יכול לנסות להפעיל מחדש את המכשיר למצב בטוח. כאשר אתה פועל במצב זה, ה- Galaxy S9 שלך משעה את כל אפליקציות הצד השלישי. אם אין בעיה קופצת במצב זה, אתה יכול להמר שאשם זה אפליקציה גרועה. בצע את השלבים הבאים כדי לאתחל את המכשיר למצב בטוח:

  1. כבה את המכשיר.
  2. לחץ והחזק את מקש ההפעלה מעבר למסך שם הדגם.
  3. כאשר "SAMSUNG" מופיע על המסך, שחרר את מקש ההפעלה.
  4. מיד לאחר שחרור מקש ההפעלה, לחץ לחיצה ממושכת על מקש עוצמת הקול.
  5. המשך להחזיק את מקש הפחתת עוצמת הקול עד שההתקן יסתיים מחדש.
  6. מצב בטוח יופיע בפינה השמאלית התחתונה של המסך.
  7. שחרר את מקש הפחתת עוצמת הקול כאשר אתה רואה מצב בטוח.
  8. התבונן בטלפון למשך זמן מה כדי לראות אם חלונות קופצים חוזרים.

פתרון 4: הסר התקנת אפליקציות

אם חלונות קופצים נעדרים במצב בטוח, פירוש הדבר שאחת מאפליקציות הצד השלישי המותקנות היא הסיבה לבעיה שלך. זכור שחלק מהאפליקציות החוקיות עשויות להשתמש בתפריטים קופצים לעתים רחוקות בכדי להרוויח כסף. עם זאת, אם החלונות הקופצים נעדרים לחלוטין במצב בטוח אך חוזרים לאחר הפעלת המכשיר למצב רגיל, זוהי אינדיקציה ברורה לבעיה גרועה באפליקציה. מכיוון שמצב בטוח לא יעזור לך לאתר את אפליקציית הבעיה המדויקת, יהיה עליך להשתמש בשיטת חיסול כדי לזהות אותה. כך:


  1. הפעל מחדש למצב בטוח.
  2. בדוק אם הבעיה.
  3. התבונן בטלפון למשך זמן מה.
  4. אם אין חלונות קופצים, התחל להסיר התקנה של אפליקציות בנפרד. אנו מציעים שתתחיל באילו האחרונים שהוספת.
  5. לאחר הסרת ההתקנה של אפליקציה אחת, הפעל מחדש את הטלפון למצב רגיל ובדוק אם הבעיה.
  6. אם חלונות קופצים חוזרים, חזור על שלבים 1-5.

השלבים שלעיל הם הדרך היחידה להכיר אפליקציה בעייתית במקרה זה. הקפד לעשות זאת באופן שיטתי על ידי ביצוע השלבים על מנת לצמצם את האפליקציות החשודות.

פתרון 5: מחק את המכשיר שלך (איפוס להגדרות היצרן)

אם שיטת המצב הבטוח לא תעזור כלל, השלב הבא לפתרון בעיות שתוכל לנסות הוא לנגב את הטלפון. איפוס להגדרות היצרן ימחק את כל התוספות הקריטיות שאינן מערכת, כולל אפליקציות שעלולות להיות גרועות, וירוסים, תוכנות זדוניות וקודים שמאלצים חלונות קופצים. הקפד ליצור גיבוי של הנתונים האישיים שלך לפני שתעשה פתרון זה. כמו כן, הקפד להסיר את חשבון Google מ- S9 שלך כדי להימנע מבעיות שעלולות להיגרם באמצעות תכונת ההגנה לאיפוס המפעל.

לאיפוס ה- Galaxy S9 למפעל:

  1. כבה את המכשיר.
  2. לחץ והחזק את מקש הגברת עוצמת הקול ואת מקש Bixby, ואז לחץ והחזק את מקש ההפעלה.
  3. כאשר הלוגו של אנדרואיד הירוק מופיע, שחרר את כל המקשים ('התקנת עדכון מערכת' יופיע במשך כ30 - 60 שניות לפני שתציג את אפשרויות תפריט שחזור מערכת Android).
  4. לחץ על מקש הפחתת עוצמת הקול מספר פעמים כדי להדגיש 'מחק נתונים / איפוס להגדרות היצרן'.
  5. לחץ על לחצן ההפעלה כדי לבחור.
  6. לחץ על מקש עוצמת הקול עד להדגשת 'כן - מחק את כל נתוני המשתמש'.
  7. לחץ על לחצן ההפעלה כדי לבחור ולהתחיל את איפוס המאסטר.
  8. לאחר השלמת איפוס המאסטר, 'הפעל מחדש את המערכת כעת' מודגש.
  9. לחץ על מקש ההפעלה כדי להפעיל מחדש את המכשיר.

פתרון 6: התקן אפליקציית אנטי-וירוס

לאחר ניגוב הטלפון ולפני התקנת האפליקציות, אנו ממליצים בחום להוסיף אפליקציית אנטי-וירוס תחילה. יש הרבה אפליקציות אנטי-וירוס טובות אך בחינם שאתה מקבל מחנות Play.

אתה יכול להתחיל עם AVG AntiVirus או עם כל אחד אחר.

בבחירת אפליקציית אנטי-וירוס, חשוב לבחור באפליקציה מכובדת. ישנם וירוסים ותוכנות זדוניות רבות שמסווים את עצמם כמו אפליקציות אנטי-וירוס חוקיות. הקפד לקרוא ביקורות ממשתמשים אחרים ולהשתמש רק בביקורת של מפתחים ידועים.

הוספת אנטי-וירוס אחד תסייע בהגנה על המערכת מפני אפליקציות גרועות ידועות במהלך ההתקנה, אך האם הוספת עוד טובה יותר? לא! לא צריך להיות יותר מאפליקציית אנטי-וירוס אחת במערכת שלך. זה יכול לגרום לבעיית ביצועים חמורה ולבעיות אחרות. בחר אחד ותישאר איתו. לחלופין, פשוט הסר את ההתקנה של הראשון לפני שתחליף אותו.

פתרון 7: סנן יישומים בקפידה לפני התקנתם

אפליקציות אנטי-וירוס, בדיוק כמו כל צורה של אוטומציה שימושית רק ברמה מסוימת. יש קרב חתול ועכבר מתמיד בין טובים ורעים בסביבת אנדרואיד. זה עדיין נופל במידה רבה על הכתף שלך כדי לשמור על נקי מוירוסים או חלונות קופצים. אם הבעיה חוזרת לאחר ניגוב המכשיר, המשמעות היא שאתה לא עושה את העבודה שלך כמו שצריך כדי להבטיח שמותקנות רק אפליקציות טובות. כדי להימנע מתוכנות זדוניות וקופצות, ודא שרק יישומים טובים או חוקיים מתווספים למערכת. ודא שאתה מבצע מחקר כדי לדעת אם אפליקציה שאתה מוסיף בחזרה טובה או לא.

אם אתה לא בטוח אם אפליקציה טובה או לא, יש כמה טיפים שיכולים לעזור להבין אותה. התחל בבדיקת הביקורות ממשתמשים אחרים. אם הרבה אנשים אומרים שהאפליקציה לא טובה, יש לה הרבה חלונות קופצים או נראה שהם מבצעים פעילויות חשודות, עדיף לך להתרחק ממנה. דרך נוספת לעזור לך היא לבצע מחקר על מפרסם או מפתח האפליקציה האמורה. מפתחי אפליקציות חוקיות פעילים בפנייה למשתמשים המדווחים על בעיות. הם נוטים להיות בעלי מוניטין טוב באופן כללי. למפתחים של אפליקציות פופולריות לא יכול להיות לחץ לייצר רווח ממוצריהם, אך מוצרים פחות פופולריים עשויים לחוות את ההפך. זה יכול לאלץ את המפתחים להשתמש באמצעים לא לגיטימיים כדי להרוויח כסף מהאפליקציות שלהם, כולל שימוש בחלונות קופצים להצגת מודעות. למותר לציין שאתה קו ההגנה הראשון של המכשיר שלך בכל הנוגע לווירוסים או חלונות קופצים.

היית חושב שטעינה של טלפון חכם בדרכים תהיה פשוטה כמו להרים מטען לרכב מתחנת דלק, לחבר אותו ואז לחבר אותו לגלקסי נוט 10 שלך, נכון? לא כל כך. מטענים לרכב לא כולם עשויים זהים - חלק מהאפשרויות הזולות יותר ש...

לספרינט היו כמה חדשות טובות להציע למעריציה היום. ראשית, זו הייתה ההכרזה המיוחלת של ה- OnePlu 7 Pro 5G ברשת שלה. הסמארטפון יהיה זמין החל מה -27 באוגוסט כלומר היום בחנויות הנבחרות True Mobile 5G. זה יהי...

בחר ניהול