כיצד להגן על הערה 8 שלך מפני תוכנות זדוניות או אפליקציות גרועות; לתקן עבור חלונות קופצים לא רצויים

מְחַבֵּר: Frank Hunt
תאריך הבריאה: 13 מרץ 2021
תאריך עדכון: 19 נוֹבֶמבֶּר 2024
Anonim
כיצד להגן על הערה 8 שלך מפני תוכנות זדוניות או אפליקציות גרועות; לתקן עבור חלונות קופצים לא רצויים - טק
כיצד להגן על הערה 8 שלך מפני תוכנות זדוניות או אפליקציות גרועות; לתקן עבור חלונות קופצים לא רצויים - טק

תוֹכֶן

המאמר של היום # GalaxyNote8 עוסק בבעיה אחת - כיצד להסיר חלונות קופצים מעצבנים. כרגיל, משתמש הערה 8 פנה אלינו לעזרה בנוגע לחלונות קופצים והפניות אקראיות שהיא מקבלת בעת השימוש בטלפון שלה. כפי שניתן לראות בתיאורי הבעיות שלה למטה, היא תזכיר שהיא אובדת עצות מה לעשות בדיוק, גם לאחר אתחול המכשיר למצב בטוח. בפוסט זה אנו דנים כיצד חלונות קופצים אלה נוצרים וכיצד להסיר אותם לאחר שהם כבר נטמעים במערכת. אנו מספקים עבורך דרכים כיצד למנוע הידבקות בתוכנות זדוניות במכשיר שלך לאחר שתיפטר מחלונות קופצים אלה.

אנו רוצים גם לומר למשתמשי סמארטפונים אחרים כי ניתן להחיל את רוב הצעדים המונעים כאן על מכשיר האנדרואיד שלהם. לכן הפתרונות בפוסט זה אינם מוגבלים לגלקסי הערה 8 אלא גם לטלפונים אחרים של Android.

אם אתם מחפשים פתרונות לבעיית Android # משלכם, תוכלו ליצור איתנו קשר באמצעות הקישור בתחתית דף זה.


כאשר אתה מתאר את הבעיה שלך, אנא היה מפורט ככל האפשר כדי שנוכל לאתר פיתרון רלוונטי. אם אתה יכול, כלול בטובך את הודעות השגיאה המדויקות שאתה מקבל כדי לתת לנו מושג היכן להתחיל. אם כבר ניסית כמה צעדים לפתרון בעיות לפני ששלחת אלינו דוא"ל, דאג להזכיר אותם כדי שנוכל לדלג עליהם בתשובות שלנו.


בעיה: כיצד להגן על הערה 8 שלך מפני תוכנות זדוניות או אפליקציות גרועות, פתר עבור חלונות קופצים לא רצויים

אני ממשיך לקבל מודעות שמופיעות בצורה נפתחת מהפינה הימנית העליונה של המסך ופעמים רבות היא לא תיעלם עד שאלחץ עליה שלפעמים לוקח אותי למודעה בפייסבוק, לפעמים בגוגל, לפעמים דף בית אקראי. היה לי את הערה 8 כבר כחודש וזה פשוט התחיל לעשות את זה לפני כמה ימים. הסרתי את ההתקנה של כל האפליקציות שהורדתי לאחרונה וניסיתי להשבית את אפשרויות המודעות באפליקציות אחרות, אך נראה כי הערה 8 אינה מאפשרת לך להיכנס לפרטים רבים כל כך במחלקת ההגדרות. כשאני מפעיל מחדש את הטלפון, אקבל מודעה במסך מלא שאוכל "איתה" לצאת ואין הוראות הגיוניות באינטרנט מה לעשות לאחר שתכניס את הטלפון למצב בטוח כדי לנסות לתקן זאת. שריס


פִּתָרוֹן: היי שריס. מבחינה טכנית, מצב בטוח אינו תיקון. זוהי דרך לאשר אם אפליקציה שהורדת גורמת לבעיה או לא. אתה לא יכול פשוט להפעיל מחדש את הטלפון למצב בטוח ולצפות שהסיבה לבעיה (אפליקציית צד שלישי גרועה או זדונית) תוסר מהמערכת. על מנת לעשות זאת, תחילה עליך לזהות את האשם ואז להסיר אותו מהטלפון.

בסך הכל, הפעלה מחדש של הערה 8 למצב בטוח היא רק אחד הדברים שאתה יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה שאתה נתקל בה כרגע. הערה 8 שלך נגועה בבירור באפליקציה זדונית, שמצידה מפעילה שירותים מותקנים או אפליקציות אחרות שחוטפות כעת את המערכת כדי להציג מודעות באופן קבוע. המשמעות היא שבעצם התקנת את האפליקציה הגרועה, ביודעין או לא. אנו מניחים שאתה לא כל כך מחמיר בכל מה שקשור לסינון אפליקציות שאתה מתקין למכשיר שלך.

אנחנו לא מאשימים אותך בבעיה. מפתחי אפליקציות זדוניות מחפשים כל הזמן אחר דרכים לפתות משתמשים להתקין מוצר זדוני. חלקם עשויים לעשות שימוש באפליקציה לגיטימית בחנות Play, אך לאחר עדכון אפליקציה חוקית כזו, היא עשויה להמיר את צורה זדונית על ידי הדבקת הטלפון, או פגיעה באבטחתה כדי לאפשר הורדות של שירות או אפליקציה זדונית בהמשך. הדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות הוא לחשוב פעמיים בעת התקנת כל אפליקציה. אפילו אלה שנראים רשמיים באמת עשויים להיות מזויפים. אם אתה לא נזהר במה שאתה מתקין, זה רק עניין של זמן עד שהטלפון שלך נדבק.


הפעל מחדש את הערה 8 למצב בטוח

לעת עתה, מה שאתה יכול לעשות הוא לנסות להפעיל מחדש את המכשיר למצב בטוח ולקוות שתוכל להסיר את האפליקציה הרעה. כך:

  1. כבה את המכשיר.
  2. לחץ והחזק את מקש ההפעלה מעבר למסך שם הדגם.
  3. כאשר "SAMSUNG" מופיע על המסך, שחרר את מקש ההפעלה.
  4. מיד לאחר שחרור מקש ההפעלה, לחץ לחיצה ממושכת על מקש עוצמת הקול.
  5. המשך להחזיק את מקש הפחתת עוצמת הקול עד שההתקן יסתיים מחדש.
  6. מצב בטוח יופיע בפינה השמאלית התחתונה של המסך.
  7. שחרר את מקש הפחתת עוצמת הקול כאשר אתה רואה מצב בטוח.
  8. הסר התקנה של אפליקציות שהותקנו לאחרונה. הקפד להפעיל מחדש את הערה 8 שלך למצב רגיל לאחר הסרת אפליקציה. זה יידע אותך אם הסרת יישום מסוים זה פתר את הבעיה. אם יש לך מאות אפליקציות, זה יכול לקחת הרבה זמן אבל זו באמת הדרך היחידה לזהות את האפליקציה הזדונית.
  9. לאחר שזיהיתם את האפליקציה הגרועה, תוכלו להוסיף את האפליקציות האחרות שהסרתם.

מחק את ההערה 8 שלך

לחלופין, תוכל להפוך את תהליך הסרת האפליקציות בזה אחר זה על ידי ניגוב הטלפון תחילה, ואז התקנת אפליקציות בנפרד. בדיוק כמו במצב בטוח, אתה רוצה להתבונן בטלפון לאחר כל התקנה כדי לדעת אם הטלפון יידבק מחדש. אנו לא ממליצים על תהליך זה של זיהוי אפליקציה גרועה, אך אם אתה חושב שזה טוב יותר מאשר אתחול למצב בטוח, זו בחירתך. כדי לאפס את ההערה 8 למפעל, בצע את הצעדים הבאים:

  1. צור גיבוי של הקבצים החשובים שלך.
  2. כבה את המכשיר.
  3. לחץ והחזק את מקש הגברת עוצמת הקול ואת מקש Bixby, ואז לחץ והחזק את מקש ההפעלה.
  4. כאשר הלוגו של אנדרואיד הירוק מופיע, שחרר את כל המקשים ('התקנת עדכון מערכת' יופיע במשך כ30 - 60 שניות לפני שתציג את אפשרויות תפריט שחזור מערכת Android).
  5. לחץ על מקש הפחתת עוצמת הקול מספר פעמים כדי להדגיש מחק את מחיצת המטמון.
  6. לחץ על לחצן ההפעלה כדי לבחור.
  7. לחץ על מקש הפחתת עוצמת הקול עד להדגשת 'כן' ולחץ על לחצן ההפעלה.
  8. לאחר השלמת מחיצת המטמון, מאתחל מערכת עכשיו מודגש.
  9. לחץ על מקש ההפעלה כדי להפעיל מחדש את המכשיר.

כיצד להגן על הערה 8 שלך מפני תוכנות זדוניות או אפליקציות גרועות בעתיד

בהתמודדות עם תוכנות זדוניות, מניעה היא האופציה הטובה יותר מאשר צורך להסיר את הזיהום. להלן הצעדים המונעים שתוכל לעשות כדי להגן על מכשירך מפני להידבק בתוכנה זדונית:

התקן אפליקציות ממקורות רשמיים בלבד

ייתכן שאפליקציות מסוימות לא יהיו זמינות בחנות Google Play מכל סיבה שהיא ולכן המפתחים שלהם עשויים להפוך את חבילות ההתקנה שלהם הנקראות APKs לזמינות רק מאתרי צד שלישי. זה יכול להיות בעייתי. ראשית, הטלפון שלך כבר לא יהנה מההגנה על חנות Google Play שמסכימה על אפליקציות. חבילות APK של אתרים שאינם חנות Play עשויות להיות עמוסות בקודים זדוניים שעלולים לפגוע בהמשך באבטחת הטלפון שלך, ולפתוח אותו להתקנה נוספת של אפליקציות ושירותים זדוניים. כדי להבטיח שההערה 8 שלך אינה יכולה להתקין מאתרי צד שלישי, עליך להשבית את האפשרות מקורות לא ידועים תחת הגדרות. כך:

  1. לִפְתוֹחַ הגדרות אפליקציה.
  2. בֶּרֶז מסך נעילה ואבטחה.
  3. הזז את המחוון עבור מקורות לא ידועים אפשרות משמאל להשבית אותו.

אפשר Play Protect

כאמור, להתקנת אפליקציות מחנות Google Play יש הטבות שלה, אחת היא העובדה שאפליקציות מוקרנות לפני שהן זמינות לצריכה ציבורית. אולם, זהו מנגנון אוטומטי ומעת לעת, כותבי תוכנה זדונית מבריקים יכולים לעקוף את המערכת. ובכל זאת, אנו ממליצים בחום שתאפשר ל- Play Protect באפליקציית חנות Play להיות ברמה מסוימת של הגנה בעת גלישה לאפליקציות. כך:

  1. פתח את אפליקציית חנות Google Play.
  2. בֶּרֶז תַפרִיט (סמל קו שלוש אופקי).
  3. הקש על Play Protect.
  4. להדליק סרוק מכשיר לאיומי אבטחה.

עצור התראות מאתר מסוים

אם אתה מקבל כל הזמן התראות מאתר מסוים, תוכל לשקול לבטל את ההרשאות שלו על ידי ביצוע הפעולות הבאות:

  1. בטלפון או בטאבלט Android שלך, פתח את אפליקציית Chrome.
  2. עבור לדף אינטרנט.
  3. משמאל לסרגל הכתובות, הקש על סמל עוד (סמל שלוש נקודות) ואז על סמל המידע (מעגל עם "i").
  4. בֶּרֶז הגדרות אתר.
  5. בקטע 'הרשאות', הקש התראות.
  6. אם אינך רואה "הרשאות" או "התראות", אין הודעות באתר מופעלות.
  7. כבה את ההגדרה.

הימנע מלחיצה או הקשה על קישורים חשודים

אל תהיה אידיוט. אם משהו נראה טוב מכדי להיות אמיתי, כמו קישור או עמוד שמספרים לך שזכית בלוטו גם אם אתה לא זוכר שהימרת במשהו, זה כנראה לא נכון. ההמלצה שלנו היא להיות מודעים לדברים שאתה לוחץ או מקיש עליהם. די בהקשה אחת כדי לאפשר לקוד זדוני לרוץ ברקע ולסכן את הטלפון שלך.

כמו כן, אם לא התקנתם אנטי-וירוס או הפעלת סריקת אנטי-וירוס לאחרונה, אזהרה מפני וירוסים או זיהומים במכשיר שלכם עשויה להיות טקטיקת הפחדה כדי לפתות אתכם להוריד אפליקציה גרועה.

אל תוריד קבצים או אפליקציות מאתרים לא בטוחים

כמו במחשב, ניתן להתקין כעת תוכנה זדונית של אנדרואיד במכשיר באמצעות קבצים או יישומים שנפגעו ולכן שוב, אל תהיה אידיוט על ידי הורדת אפליקציות מכל מקום. קבל רק קבצים ואפליקציות ממקורות בטוחים ידועים. פירוש הדבר גם לא לבקר באתרים העלולים לארח תוכנות זדוניות או תכנים חשודים.

התקן עדכוני אפליקציות ואנדרואיד

יש יחסי חתול ועכבר מתמידים שקיימים בין יצרני / מפתחי מוצרים לבין כותבי תוכנות זדוניות. כשמתגלים פגיעויות כמעט על בסיס יומיומי, כדאי להיות מוכנים כל הזמן. כשמדובר באנדרואיד, התקנת עדכוני אפליקציות ומערכת הפעלה היא דרך אחת להיות מוכנים. עדכונים לא רק מביאים שינויים קוסמטיים אלא גם תיקונים לבאגים ידועים. ודא שהמכשיר שלך מוגדר להתקנה אוטומטית של עדכוני אפליקציות ו- Android כל הזמן.

שים לב לאפליקציות שאתה מתקין

הדבר החשוב ביותר שיש לזכור הוא שתוכנות זדוניות לאנדרואיד מופצות על ידי אפליקציות. אם יש לך נטייה להתקין אפליקציות בגחמה, סביר להניח שהטלפון שלך יידבק במוקדם או במאוחר.

זכור כי בניית אפליקציה היא זמן רב ויקר. צריך לשלם למפתחים, לקנות כלים ולתחזוקה עוד יותר יקרה. בכנות, אין באמת אפליקציה חינמית בכלל. כל האפליקציות החינמיות שתוכלו להתקין מחנות Play צריכות להרוויח משהו בכדי להישאר מעל המים. אין זה מפתיע שמפתחים עשויים להשתמש בטקטיקות שונות כדי לייצר רווח ממוצריהם. עבור חלק זה עושים זאת באמצעות מודעות מהבהבות מעת לעת. אחרים עשויים להגיע לקיצוניות על ידי הפעלת מכשיר ממוקד עם אינספור מודעות בכדי למקסם את הכנסות המודעות. אחרים עשויים להשתלט על המכשיר באופן מלא, כך שהם יכולים להתקין קודים מרובים כדי להציף מודעות כל הזמן. בנוסף למודעות מעצבנות אלה, אפליקציות גרועות עשויות לאסוף גם את היסטוריית הגלישה וההרגלים שלך, מידע אישי כמו אנשי קשר, פרטי תשלום, בין היתר.

יש מספר גדל והולך של בעיות שדווחו ל- # Galaxy8 בימים אלה. בפרק של היום לפתרון בעיות, נביא לכם 3 נושאים נפוצים והפתרונות שלהם. לכן, אם אתם מחפשים דרך לתקן בעיית 8 משלכם, פוסט זה עשוי לעזור.יש לי סמסונג...

ה- #amung #Galaxy # 9 הוא טלפון דגל שיצא השנה ובעל איכות בנייה יציבה ומערכת תכונות מצוינת. מכשיר זה משתמש בתצוגת uper AMOLED בגודל 5.8 אינץ 'ובמעבד לוע הארי 845 רב עוצמה בשילוב זיכרון RAM בנפח 4GB...

קרא היום