תוֹכֶן
אמולטורים יכולים להיות מאוד מהנים, ומאפשרים לך לבקר מחדש במשחקים האהובים עליך על קונסולה ישנה מלפני שנים, אז מהו אמולטור PS1 הטוב ביותר. אם יש לך אהבה לפלייסטיישן המקורית ולחלק מהמשחקים הסופר מהנים שהגיעו איתה, אתה יכול לשחק את המשחקים האלה שוב במכשיר האנדרואיד שלך בעזרת אמולטור. אם זה משהו שאתה רוצה לעשות, אתה נמצא בפלטפורמה הנכונה, מכיוון שחנות Google Play מלאה באמולטורים לפלייסטיישן המקורית. אם ברצונך להתחיל לשחק שוב במשחקי פלייסטיישן קלאסיים, הקפד לעקוב אחריה למטה - אנו נראה לך את חמשת המועדפים המובילים שלנו עבור אמולטורי פלייסטיישן לאנדרואיד.
אמולטורי הפלייסטיישן הטובים ביותר לאנדרואיד
1. ePSXe
ePSXe הוא אמולטור פלייסטיישן 1 נהדר ויש לו טונות של תכונות ייחודיות. יש לו מהירות טובה, צליל מדויק ולמעשה תומך בעד ארבעה נגנים על גבי מסך יחיד. יש אפילו מצב של שני שחקנים עם מסך מפוצל כדי ליהנות מהנאה ארקיידית גדולה עם החברים שלך. יש תמיכה בלוח מסך מגע ואפילו הייתה תמיכה בכפתורי חומרה במקרה שרצית להשתמש בבקר. בדוק את אמולטור PS1 הטוב ביותר עבור עצמך למטה!
הורד אותו עכשיו: גוגל פליי
2. FPse
הבא באמולטור PS1 הטוב ביותר שלנו, יש לנו FPse. FPse מתפרסם כאמולטור הפלייסטיישן 1 הטוב ביותר, המהיר והיעיל ביותר הקיים כיום בשוק. זה עושה את אותו הדבר כמו שאר האמולטורים ברשימה זו: לשחק במשחקי פלייסטיישן 1, אבל מטפל בזה קצת יותר טוב. לדוגמה, אתה מקבל גרפיקה בחדות גבוהה עם תמיכה ב- OpenGL. יש צלליות לשיפור עיבוד התוכנה, ואף מסוגלות לדחוס את משחקי הפלייסטיישן 1 שלך בכדי לפנות שטח אחסון. בדומה ל- ePSXe, יש תמיכה במספר שחקנים.
ל- FPse יש גם המון תכונות אחרות - יש פשוט יותר מדי רשימות כאן. תוכלו לבדוק את כולם בעצמכם בתיאור האפליקציה בקישור למטה.
הורד אותו עכשיו: גוגל פליי
3. ClassicBoy
ClassicBoy הוא עוד אמולטור שאתה ללא ספק רוצה לשקול. יש לו תמיכה בכמה קונסולות שונות כאן, כולל נינטנדו 64, GameBoy Advance, GameBoy Classic, GameBoy Color, NES ועוד כל כך הרבה. והכי חשוב, יש לו תמיכה בפלייסטיישן 1 כך שתוכלו ליהנות שוב מכל משחקי סוני הקלאסיים האהובים עליכם. ישנן המון הגדרות זמינות עבור ClassicBoy, כגון היכולת לשמור את מצב המשחק שלך, תמיכה בבקרי מחוות וחיישנים, פרופילי בקר, תמיכה בחומרה (כלומר, אפשרות לחבר בקר Bluetooth לטלפון שלך ולשחק איתו משחקים. באמולטור הזה) וכל כך הרבה יותר.
הורד אותו עכשיו: גוגל פליי
4. אמולטור PS2
לאחר מכן, יש לנו את אמולטור PS2. רוצה לשחק משהו מעבר למשחקי פלייסטיישן 1 בלבד? אז אתה צריך לשקול את אמולטור PS2. כפי שהשם מרמז, תוכלו לשחק במשחקי הפלייסטיישן 2 המועדפים עליכם באמצעות אמולטור זה. קח לחלל ב"מלחמת הכוכבים: קרב החזית "או אל הקברים עם Tomb Raider III עם האמולטור הזה. זה תומך בהרבה משחקים, ואפילו מאפשר לך לטעון משחקים שונים כאן עם ROM שהורדו.
כדאי לזכור שמדובר בסך הכל באמולטור פלייסטיישן 2. המשמעות היא שתוכלו להשתמש בו רק למשחקי פלייסטיישן 2 - אין כאן תמיכה בקונסולות אחרות, אפילו לא בפלייסטיישן המקורי או ב- PSP. לשם כך תצטרך לחפש מקום אחר. האמולטור עצמו, לעומת זאת, תומך במהירויות וגרפיקה נהדרים, אז כדאי שתזכו לחוויית פלייסטיישן 2 נהדרת עם אמולטור PS1 הטוב ביותר כאן.
הורד אותו עכשיו: גוגל פליי
5. מאטסו PSX
לבסוף, יש לנו את ה- Matsu PSX. אמולטור זה תומך בהמון קונסולות שונות - SNES, NES, GameBoy, אתה שם את זה. אבל, והכי חשוב, היא מציעה את פלייסטיישן 1. בעזרת אמולטור זה תוכלו לשחק בכל המשחקים המועדפים עליכם מהפלייסטיישן המקורי 1. יהיה עליכם להסתובב באינטרנט ולחפש ROMs למשחקי פלייסטיישן 1 לטעינתכם. אמולטור, אך אמולטור זה עדיין יוכל לשחק בהם ללא דופי.
יש לו כמה מהפונקציות הבסיסיות יותר שהיית מצפה מתוך אמולטור - שמור מצב, קדימה אחורה, אחורה אחורה וכדומה.
אמולטור PS1 הטוב ביותר לפסק דין אנדרואיד
אז איזה אמולטור כדאי להרים? אנו ממליצים ללכת עם ה- Matsu PSX, ePSXe או ClassicBoy. לכל שלושת האמולטורים הללו יש תמיכה נהדרת והם מסוגלים להעלות את המשחקים שלך לשלב הבא במכשיר האנדרואיד שלך, למרות שרבים מהמשחקים האלה יצאו מלפני דורות. האם יש לך אמולטור פלייסטיישן מועדף? הקפד ליידע אותנו בסעיף ההערות למטה!
נקבל עמלת מכירה אם תרכוש פריטים באמצעות הקישורים שלנו. למד עוד.