כיצד לתקן את Google Pixel 2 שלא יחויב במדריך לפתרון בעיות

מְחַבֵּר: Robert Simon
תאריך הבריאה: 23 יוני 2021
תאריך עדכון: 16 נוֹבֶמבֶּר 2024
Anonim
כיצד לתקן את Google Pixel 2 שלא יחויב במדריך לפתרון בעיות - טק
כיצד לתקן את Google Pixel 2 שלא יחויב במדריך לפתרון בעיות - טק

תוֹכֶן

Google Pixel 2 ו- Pixel 2 XL הם בין המצטרפים האחרונים לשוק הסמארטפונים של Android השנה. מכשירי גוגל חדשים אלה נחשבים מדהימים ואולי גם מכשירי Android הטובים ביותר שיש. אבל כמו כל סמארטפונים אחרים שם, מכשירים חדשים אלה יכולים להיכנע לסוגים שונים של בעיות המופיעות בטלפונים אחרים של Android. אחד הנושאים הנפוצים ביותר שצפויים להתבטא הוא בכוח, במיוחד עם טעינה. המשך לקרוא כדי לברר מה יכול לגרום למכשיר ה- Pixel 2 להפסיק או לסרב לטעון ומה יש לעשות כתרופה.

מה מפעיל את הטלפון של Google Pixel 2 לא לטעון, לטעון לאט או להפסיק את הטעינה?

כשסמארטפון לא נטען, זה לא תמיד אומר שהסוללה אשמה. אמנם זה יכול להיות בין הגורמים שיש לקחת בחשבון, אך אינך יכול פשוט להטיל את האשמה על סוללה גרועה במיוחד במכשירים חדשים כמו Google Pixel 2. לעתים קרובות, התוכנה אשמה. מדוע ואיך התוכנה יכולה למנוע את טעינת הטלפון ששאלת? התשובה היא פשוטה. הטלפון שלך הוא מחשב שימושי שעובד כמערכת. הכל במכשיר שלך מתוכנת לעבוד עם כל אחד מרכיבי החומרה. למשל, יש צורך באפליקציית מצלמה בכדי להשתמש במצלמת הטלפון לצילום תמונות או להקלטת סרטונים. במקרה זה, אפליקציית המצלמה (תוכנה) היא התוכנית שתוכננה במיוחד לעבוד עם המצלמה (חומרה). אם משהו משתבש באפליקציית המצלמה, סביר להניח שמצלמת הטלפון לא תפעל כמתוכנן או שהיא יכולה להיפך. אותו רעיון מוחל על פונקציות הטעינה של הטלפון שלך. לטלפון שלך יש גם תוכנית ספציפית האחראית לטעינה. ההבדל היחיד שיש לו עם שאר האפליקציות הוא שלא יהיה צורך בהתערבות של המשתמש כדי שהוא יעבוד. כל עוד הוא מזהה שהטלפון מחובר ליציאת המטען והטעינה, התוכנית מופעלת. וזה כאשר הוא מחליט אם לאפשר לטעון את המכשיר שלך או לא. אם משהו משתבש באותה תוכנית האחראית לביצוע פונקציות הטעינה, אז כשאתה נתקל בבעיות טעינה במכשיר כמו טעינה איטית, טעינה לא שלמה או בכלל לא טעינה. אותו דבר יכול לקרות אם אפליקציות אחרות בטלפון מתנהגות בצורה לא נכונה. אפליקציות מסוימות יכולות להשפיע על פונקציות מסוימות כמו טעינה. עדכון פגום כולל עדכוני מערכת אנדרואיד גדולים נראה גם הוא בין האשמים האפשריים. והגורם הגרוע ביותר האפשרי הוא נזק לחומרה, מה שקורה לרוב כשהטלפון נרטב או נשמט ואז כבר לא נטען.


אלא אם כן אשם חומרה פגומה, אתה עדיין יכול לעשות משהו בניסיון לפתור את הבעיה בקצהך ולגרום לטעינה של המכשיר כמתוכנן.

פתרונות פוטנציאליים ופתרונות דרך לטיפול בבעיות טעינה בגוגל פיקסל 2

בהתחשב בכך שהגורם הבסיסי הוא על התוכנה ולא על נזק פיזי או נוזלי בהתקן, יש לך סיכוי גבוה יותר לתקן את המכשיר שלך ולגרום לו לטעון שוב. דרכים לעקיפת הבעיה הבאות יעזרו לך לבודד את הבעיה, לקבוע את ההדק ולבסוף לתקן את ה- Pixel 2 שלך שאינו נטען. הקפד לבדוק את המכשיר שלך לאחר ביצוע כל שיטה כדי שתדע אם הבעיה כבר נפתרה. המשך לשיטה המתאימה הבאה, במידת הצורך.


הדברים הראשונים לעשות ולבדוק לפני פתרון בעיות

  • בחן ציוד טעינה. בדוק וודא שכבל הטעינה, מתאם הטעינה, יציאת הטעינה ומקור החשמל שבשימוש פועלים. לפעמים הבעיה העיקרית מופעלת על ידי כל אחד מציוד הטעינה הנמצא בשימוש. כדי לשלול זאת מהסיבות האפשריות, ודא והוודא שהכל עובד לפני כן. אתה יכול לנסות להשתמש בכבל טעינה אחר, מתאם טעינה, יציאת טעינה או מקור חשמל התואם למכשיר שלך. פעולה זו תעזור לך לקבוע אם הבעיה מבודדת או לא לכבל, למתאם, ליציאה או למקור החשמל.
  • אל תשתמש בטלפון בזמן הטעינה. ככל האפשר, הימנע משימוש בטלפון שלך בזמן הטעינה. מלבד אמצעי בטיחות, פעולה זו תאפשר גם לטעון מהר יותר את המכשיר שלך מכיוון שלא יהיו הפרעות. השימוש בטלפון בזמן הטעינה הוא אחת הסיבות לכך שהמכשיר שלך נטען מאוד או שאי אפשר לטעון אותו במלואו.

לאחר שווידאתם כי כל אביזרי הטעינה פועלים ובכל זאת ה- Pixel 2 שלכם אינו מחויב, שקול לנסות לעקוף את הבעיות הבאות.


אתחל מחדש את Google Pixel 2 (אם רלוונטי)

אם עדיין נשאר מעט כוח למכשיר שלך, נסה להפעיל מחדש את הטלפון שלך. פעולה זו תמנע את האפשרות שאפליקציה פגומה או תקלה בתוכנה מונעים את טעינת המכשיר שלך.

  1. כיבוי המכשיר ואז הפעלתו מחדש (איפוס רך) לא ישפיע על הנתונים במכשיר שלך. בתור התחלה, כך מבוצע איפוס רך בגוגל פיקסל 2:
  2. לחץ והחזק את המקש כפתור הפעלה בקצה הימני.
  3. הקש על האפשרות ל כיבוי.
  4. לחלופין, פשוט לחץ והחזק את המקש כפתור הפעלה במשך כ 10 שניות עד שהוא יתחיל מחדש.

כיול הסוללה (אם רלוונטי)

אם עדיין לא עשית זאת ואפשר לעשות זאת, נסה לכייל את הסוללה בטלפון שלך.

כיול סוללות יכול לעזור להבטיח ביצועי סוללה ושהמכשיר שלך מציג את רמת הסוללה הנכונה. התהליך כולל ניקוז הסוללה ולכן צריך להיעשות רק מדי פעם. שים לב כי אורך חיי הסוללה יכול להיות מושפע לרעה על ידי ניקוז מתמיד או פריקה מלאה של הסוללה. אם ברצונך לתת לזה הזדמנות ושאתה יכול לעשות, כך זה נעשה:


  1. מסננים את הסוללה לגמרי באמצעותה עד שהיא מכבה.
  2. הפעל אותו שוב ואז תן לו לכבות את עצמו.
  3. כשמכבה אותו, חבר אותו למטען ותן לו להיטען עד שמחוון הטעינה אומר שכבר הגיע למאה אחוז.
  4. נתק את הטלפון מהמטען ואז הפעל אותו.
  5. במקרה שהטלפון לא אומר שהוא טעון במאת האחוזים, חבר אותו שוב למטען ותן לו לטעון עוד קצת זמן עד שהוא מגיע למאה אחוז.
  6. אם הסוללה טעונה במלואה (100 אחוז), נתק את המטען והפעל מחדש את הטלפון.
  7. עכשיו השתמש בטלפון שלך שוב כרגיל עד שייגמר לו הכוח לחלוטין ונכבה מעצמו.
  8. חבר אותו למטען ותן לו להיטען עד שהוא מגיע למאה אחוז ללא כל הפרעה.
  9. תדליק את הטלפון שלך.

הסוללה מכוילת כעת לחלוטין. נסה לחבר אותו למטען ולראות אם הוא כבר נטען כמתוכנן. אתה יכול לנסות מקור כוח אחר כמו מחשב נייד, מטען לרכב או בנק כוח.

אפשרויות אחרות שיש לקחת בחשבון

  • פתרון בעיות באפליקציות. מלבד השיטות הקודמות, ישנן גם דרכים לעקיפת הבעיה שתוכל לשקול לנסות אך רק אם תוכל. אם עדיין יש לך מעט כוח שנשאר ב- Google Pixel 2 שלך, תוכל לנסות לפתור תחילה אפליקציות. אם אתה יכול, נסה לסגור את כל האפליקציות הפועלות ברקע. כל אחת מהאפליקציות הללו עשויה להיות הטריגר או למנוע את טעינת המכשיר. אם הבעיה מתחילה לאחר התקנת אפליקציה חדשה, כנראה שהאפליקציה החדשה הזו אשמה. הפעלת הטלפון במצב בטוח יכולה לעזור לך לקבוע אם אשם של צד שלישי אשם או לא. אם ניתן, אתחל את Google Pixel 2 למצב בטוח ואז נסה לטעון אותו במצב בטוח.
  • איפוס מאסטר. למרות שלא אמליץ לעשות זאת בהתחשב בכך שהמכשיר שלך כבר חסר צריכת חשמל, איפוס מאסטר או איפוס להגדרות היצרן הם גם אפשרות נוספת שיש לקחת בחשבון כאשר אתה מתמודד עם בעיות הקשורות לתוכנה במכשירים ניידים. כפי שצוין קודם לכן, פעמים רבות הטלפון אינו נטען בגלל בעיות תוכנה במקום סוללה גרועה. ביצוע איפוס להגדרות היצרן יכול להיות המוצא האחרון שלך בהתמודדות עם בעיות תוכנה מכיוון שהוא מנגב את המכשיר לחלוטין, ובכך נותן לטלפון שלך התחלה נקייה חדשה.

במקרה שתרצה לנסות ושתוכל לעשות זאת, כך תוכל לשלוט באיפוס Google Pixel 2 שלך:

  1. לחץ והחזק את המקש כפתור הפעלה עד שהמכשיר יכבה לחלוטין.
  2. לחץ והחזק את המקש כפתור הפחתת עוצמת הקול למשך כ -3 שניות.
  3. לאחר 3 שניות, לחץ על מקש הפעלה תוך כדי החזקת ה- כפתור הפחתת עוצמת הקול למשך 3 שניות נוספות ואז שחרר את שני הכפתורים.
  4. להשתמש ב לחצן עוצמת הקול או למעלה להדגיש התאוששות מהאפשרויות הנתונות.
  5. לחץ על מקש הפעלה כדי לאשר את הבחירה.
  6. כאשר לוגו אנדרואיד מופיע על המסך, החזק את המקש מקש הפעלה למשך כ -2 שניות.
  7. תוך כדי החזקת ה- מקש הפעלה, לחץ במהירות על כפתור הגברת עוצמת הקול.
  8. הדגש את האפשרות ל מחיקת מידע / איפוס מכשיר על ידי לחיצה על כפתור עוצמת הקול ואז לחץ על מקש הפעלה כדי לאשר את הבחירה.
  9. השתמש בלחצן עוצמת הקול כדי לבחור כן - מחק את כל נתוני המשתמש ואז לחץ כּוֹחַ כדי לאשר.

המתן עד שהטלפון יאתחל מחדש. לאחר האתחול מחדש, נסה לטעון את המכשיר ולראות אם הוא כבר מסוגל לעשות זאת. תוכל להמשיך בהגדרת המכשיר לאחר טעינה מלאה.

  • לבסוף, הקפד לטעון את המכשיר כהלכה. ככל האפשר, השתמש רק בציוד הטעינה המקורי למכשיר שלך. מטענים של צד שלישי אחרים או מתאמי טעינה עשויים שלא להיות תואמים ל- Google Pixel 2 שלך, ולכן הם לא יגבו באמצעות ציוד זה. למרבה הצער, טעינה אלחוטית אינה נתמכת בסדרת פיקסל 2 ולכן לא ניתן היה להחשיב אותה בין אפשרויות הטעינה שלך כרגע.

אם אף אחת משיטות אלה אינה מסוגלת לפתור את הבעיה וש- Google Pixel 2 שלך עדיין לא יחויב, נסה ליצור קשר עם ספק המכשיר שלך לקבלת אפשרויות אחרות או להסלים את הבעיה לתמיכה של Google. אם זה יוכח שנגרם על ידי תוכנה או תקלת מערכת פגומים, יש לטפל בזה כראוי על ידי עדכון אחר שמכיל את התיקון.

התחבר אלינו

אנו תמיד פתוחים לבעיות, לשאלות והצעות שלך, אז אל תהסס לפנות אלינו על ידי מילוי טופס זה. זהו שירות חינם שאנו מציעים ולא נגבה מכם אגורה עבורו. אך שים לב שאנו מקבלים מאות מיילים בכל יום ואי אפשר לנו להגיב לכל אחד מהם. אבל תהיו בטוחים שקראנו כל הודעה שאנחנו מקבלים. לאלה שעזרנו להם, אנא הפיצו את הידיעה על ידי שיתוף הפוסטים שלנו לחברים או פשוט אהבתם את דף הפייסבוק וה- Google+ או עקבו אחרינו בטוויטר.

בסוף השבוע האחרון אפל השיקה רשמית את מכשיר האייפון 5, יחד עם מארז הלווי הפופולרי פחות של המכשיר. אף פעם לא באמת הייתי איש מקרה גדול, אבל אחרי שהייתי הבעלים של מכשיר ה- iPhone 5 שלי במשך כמה ימים, הבנת...

בשבועות הקרובים, ורייזון תשיק ככל הנראה מתחרה סמסונג גלקסי הערה 2 בדמות ה- DNA של HTC Droid, מכשיר שנקרא פעם ה- Droid Incredible X וששם הקוד שלו הוא HTC DLX. המכשיר, שנראה כמו סמארטפון מזן הפאבלטים, י...

פופולרי