תוֹכֶן
- בעיה מס '1: גלקסי S8 פלוס ממשיך להפנות לחנות Play בעת משחק משחק
- בעיה מס '2: גלקסי S8 גוגל ואפליקציות מערכת ממשיכות לקרוס
אחד הנושאים המתסכלים ביותר שיכולים להתרחש במכשיר הוא כאשר הוא ממשיך להפנות אותך לאתר אחר או לחנות Play. אמנם נושא זה אינו חדש עוד, אך לא כל משתמש אנדרואיד חווה אותו עדיין. בפוסט של היום, אנחנו רוצים לעזור לשני מקרים לדוגמה שבהם מכשיר # GalaxyS8Plus ממשיך להיות מנותב לחנות Play ואפליקציות המערכת שלו ממשיכות להיסגר. אם נתקלת באחד מהמצבים הללו, אנו מקווים שתמצא את הפוסט הזה מועיל.
בעיה מס '1: גלקסי S8 פלוס ממשיך להפנות לחנות Play בעת משחק משחק
כשאני משחק במשחקים בטלפון שלי זה ממשיך לקחת אותי לאפליקציית חנות Google Play שלי. ניסיתי להסיר את ההתקנה של כל הורדות האפליקציה האחרונות. פיניתי מטמון ונתונים ב- Google Play. הורדתי כל אפליקציית תוכנות פרסום וירוסים שהולכת לנסות למצוא משהו אבל היא לא מוצאת כלום. זה משגע אותי עכשיו. ממש לא רוצה לנקוט באיפוס למפעל. ניסיתי לבדוק שאין מנהלי מכשירים יוצאי דופן. - אלישיה תיאקסטון
פִּתָרוֹן: היי אלישיה. אם אפליקציה או משחק ממשיכים להפנות אותך לאפליקציה, דף אינטרנט / אתר אחר או למוצר מסוים או למוצרים מסוימים בחנות Google Play, פירוש הדבר שהמכשיר שלך נדבק בתוכנת פרסום או באפליקציה זדונית. יש משחק חתול ועכבר מתמיד בין יצרני אנטי-וירוס לבין גורמים זדוניים, כך שאם סריקות האנטי-וירוס שאתה מבצע כרגע אינן יעילות, כנראה שיש לך תוכנה זדונית חדשה שיכולה לפעול ללא גילוי על ידי יבול האנטי-וירוס הנוכחי. אם אתה רוצה לדעת אם אתה יכול לתקן את הבעיה מבלי לנקוט לאיפוס המפעל באופן מיידי, אנו ממליצים לך לנסות להפעיל את S8 Plus למצב בטוח תחילה.
מצב בטוח הוא סביבת זמן ריצה אחרת שאינה תלויה באנדרואיד והשימוש בה נועד בעיקר לאבחון בעיות כמו זו שאתה נתקל בה. מכיוון שהגורם הסביר ביותר לבעיה הוא אפליקציה או שירות של צד שלישי, אנו מצפים כי אתחול המכשיר למצב בטוח יעזור.
כיצד לאתחל את S8 Plus למצב בטוח
הפעלת המכשיר למצב בטוח היא קלה. זה רק דורש שתעשה שילוב של לחצני חומרה. כך זה נעשה:
- כבה את המכשיר.
- לחץ והחזק את מקש ההפעלה מעבר למסך שם הדגם.
- כאשר "SAMSUNG" מופיע על המסך, שחרר את מקש ההפעלה.
- מיד לאחר שחרור מקש ההפעלה, לחץ לחיצה ממושכת על מקש עוצמת הקול.
- המשך להחזיק את מקש הפחתת עוצמת הקול עד שההתקן יסתיים מחדש.
- מצב בטוח יופיע בפינה השמאלית התחתונה של המסך.
- שחרר את מקש הפחתת עוצמת הקול כאשר אתה רואה מצב בטוח.
הסר התקנת אפליקציות שעשויות לגרום לבעיה
לאחר שהפעלת את ה- S8 Plus למצב בטוח, הדבר הבא שאתה רוצה לעשות הוא לזהות איזו אפליקציה עומדת מאחורי הבעיה. העניין הוא שמשימה זו אינה פשוטה כמו שהיא נשמעת. ואם התקנתם הרבה אפליקציות, סביר להניח שזה ייקח נתח עצום מזמנכם.
החוכמה בהתמודדות עם סיטואציה כזו היא לחזור אחורה ולהיזכר מתי שמת לב לראשונה לאירוע (הפניות לחנות Play). אם ההפניות הופנו רק מיד לאחר התקנת משחק או אפליקציה, התחל להסיר את ההתקנה של האפליקציה ולראות מה קורה. הקפד להחזיר את S8 למצב רגיל לאחר מחיקת אפליקציה כדי שתדע אם הבעיה עדיין קיימת. אם אתה עדיין מנותב לחנות Play, התחל שוב למצב בטוח ועד לאפליקציה הבאה שחשדת שהיא הסיבה.
טיפ נוסף שתוכלו לנסות הוא להסיר אפליקציות שאינכם זוכרים שהתקנתם. חלק מהאפליקציות הרעות עשויות להסוות את עצמן כטובות בהתחלה, אך לאחר זמן מה, הם יתקינו למעשה עדכונים המאפשרים לו להתפשר על הגנות המכשיר. ברגע שזה קורה, המפתח של אותה אפליקציה זדונית יוכל להתקין אפליקציות ושירותים ללא ידיעתך. לכן, אם אינך מצליח להיזכר באפליקציה מסוימת שהתקנת לפני תחילת הבעיה, נסה לרוץ על רשימת האפליקציות שברשותך, ואז הסר התקנה של יישום שלא אמור להיות שם מלכתחילה.
איפוס למפעל
אם גם מסלול המצב הבטוח אינו יעיל, או אם אתה חושב שייקח לך זמן רב לזהות את האפליקציה, עליך לעבור לאיפוס המפעל במקום זאת. לא רק שזה יסיר כל אפליקציה או שירות שאינם שייכים, אלא שזו גם שיטה יעילה יותר להתמודד עם בעיה זו. אמנם זה בהחלט טרחה בגיבוי הקבצים שלך, אך זה ממש לא כל כך זמן רב, במיוחד אם אתה משתמש ב- Smart Switch.
לעיון, להלן השלבים כיצד לאפס את ה- s8 Plus למפעל:
- גבה נתונים בזיכרון הפנימי. אם נכנסת לחשבון Google במכשיר, הפעלת נגד גניבה ותצטרך את אישורי Google שלך כדי לסיים את איפוס המאסטר.
- כבה את המכשיר.
- לחץ והחזק את מקש הגברת עוצמת הקול ואת מקש Bixby, ואז לחץ והחזק את מקש ההפעלה.
- כאשר הלוגו של Android מופיע, שחרר את כל המקשים ('התקנת עדכון מערכת' יופיע במשך כ30 - 60 שניות לפני שתציג את אפשרויות תפריט שחזור מערכת Android).
- לחץ על מקש עוצמת הקול מספר פעמים כדי להדגיש "מחק נתונים / איפוס להגדרות היצרן.
- לחץ על לחצן ההפעלה כדי לבחור.
- לחץ על מקש עוצמת הקול עד להדגשת 'כן - מחק את כל נתוני המשתמש'.
- לחץ על לחצן ההפעלה כדי לבחור ולהתחיל את איפוס המאסטר.
- לאחר השלמת האיפוס הראשי, מודגש "הפעל מחדש את המערכת כעת".
- לחץ על מקש ההפעלה כדי להפעיל מחדש את המכשיר.
היו בררניים במיוחד באילו אפליקציות אתם מתקינים
אין מספר אפליקציות אנטי-וירוס או הגנת אבטחה שיכולים להגן על המכשיר שלך מפני להידבק אם אתה בעצמך רשלני באילו יישומים אתה מתקין. אבטחת מכשירים אינה רק תפקידם של יצרני תוכנת האבטחה של סמסונג, גוגל או תוכנת אבטחה. זה צריך להתחיל איתך. הקפד להתקין רק אפליקציות ממפתחים או מפרסמים מכובדים. אם לא תעשה זאת, סביר להניח שתגיע לאותו מצב לאחר שתאפס את ה- S8 למפעל. עם זאת, הקפידו לא להתקין מחדש את אותה קבוצה של אפליקציות לאחר איפוס המכשיר. אחד מהם הוא ככל הנראה מקור הזיהום ולכן הוספתם שוב מאוחר יותר תחשוף את המכשיר לאותו סיכון.
זכור שלמרות שרוב האפליקציות הזדוניות נועדו להרוויח כסף ממודעות מטרידות או להפנות משתמש לאפליקציה של חנות Play בתקווה שהוא או היא יתקינו את האפליקציה שתקודם, חלקם עשויים לגנוב מידע אישי כמו שמך. , גיל, מספרי כרטיסי אשראי, קוד PIN, פרטי בנק ועוד.
בעיה מס '2: גלקסי S8 גוגל ואפליקציות מערכת ממשיכות לקרוס
יש לי סמסונג גלקסי S8 שקניתי מחבר. הסיבה היחידה שחברי מכר את זה היא בגלל הבעיה באפליקציות של גוגל ובאפליקציות מערכת אחרות כל הזמן נסגר עם כיבוי מוחלט מדי פעם. זה הוחזר ונשלח לחברה הטכנית המורשית של סמסונג 3 פעמים. הם כל הזמן אומרים שהם לא יכולים למצוא שום דבר רע. הם מבצעים איפוס למפעל ושולחים אותו בחזרה. תוך יומיים זה עושה שוב את אותו הדבר. לאחר זמן מה זה מתחיל לפעול שוב. ראיתי "פתרון מוצע" לאיפוס העדפות האפליקציה. עשיתי את זה וחשבתי שפיצחנו את זה. אחרי יומיים זה התחיל שוב. פאט מטקאלף
פִּתָרוֹן: היי פט. אם נראה שהבעיה נעלמת לאחר איפוס להגדרות היצרן, אך תחזור כעבור ימים, אתה כנראה מסתכל על יישום צד שלישי רע שיכול להיות הגורם לכך. כדי לבדוק, אנו ממליצים להפעיל את ה- S8 למצב בטוח, בדיוק כמו מה שאנו אומרים לאלישיה למעלה ולבחון כיצד זה עובד במשך 24 שעות. הקפד לא להפעיל מחדש את המכשיר למצב רגיל לאורך כל התצפית. כמו כן, דאג למלא אחר הצעותינו לעיל על מנת למנוע שוב את אותו מצב.
זכור שלא כל האפליקציות בנויות באותה כוונה, מיומנות, מומחיות ומשאבים זהים. לרוב ניתן להוריד בחינם אך המפרסמים שלהם לא באמת מתכוונים שכך יהיה. סביר להניח שרבים ינקוטו בשיטות פחות אידיאליות כדי לייצר רווח ממוצריהם כמו איסוף מידע על המשתמשים שלהם ומכירתם לגורמים מעוניינים אחרים, בדיוק כמו מה שקורה עם שערוריית פייסבוק וקיימברידג 'אנליטיקה בשלב זה. ברגע שאתה מתקין אפליקציה במכשיר שלך, המידע שאפשרת להם גישה הם משחק הוגן.
בנוסף לפוטנציאל למסור את המידע האישי שלך, התקנת אפליקציות גרועות עלולה לגרום גם לבעיות במערכת, בדיוק כמו מה שקורה במכשיר שלך כרגע. אמנם יכול להיות שקשה לחשוב כל הזמן אילו אפליקציות להוסיף, אך זו הדרך היעילה היחידה למנוע התרחשות בעיות.