#Google # Pixel3 הוא אחד משני דגמי הדגל החכם של Android שפורסמו על ידי ענקית החיפוש בסוף השנה שעברה. זהו הדגם הקטן יותר בעל צג P-OLED בגודל 5.5 אינץ 'וסוללת קיבולת נמוכה יותר של 2915 מיליאמפר / שעה. מתחת למכסה המנוע נמצא מעבד לוע הארי 845 המשולב עם זיכרון RAM של 4 ג'יגה בייט המאפשר למכשיר להריץ מספר אפליקציות בצורה חלקה. למרות שמדובר בטלפון בעל ביצועים מוצקים, ישנם מקרים בהם עלולות להתרחש בעיות מסוימות בהן אנו נעסוק היום. בחלק האחרון של סדרת פתרונות הבעיה אנו נתמודד עם נושא המודעות הקופצות של פיקסל 3.
אם אתה הבעלים של מכשיר Google Pixel 3 או כל מכשיר אנדרואיד אחר לצורך העניין, אל תהסס לפנות אלינו באמצעות טופס זה. נשמח לסייע לך בכל דאגה שיש לך במכשיר שלך. זהו שירות חינם שאנו מציעים ללא קשר למיתרים. אנו מבקשים שכאשר תיצור איתנו קשר נסה להיות מפורט ככל האפשר, כך שניתן יהיה לבצע הערכה מדויקת ולתת את הפתרון הנכון.
כיצד לתקן את Google Pixel 3XL יש מודעות פופ
בְּעָיָה: שלום שם. עיין במאמר שלך כיצד להיפטר ממודעות קופצות בפיקסלים 3xl. האם זה יעבוד גם בפיקסל 3? אני עובר מ- iPhone 8+ ובמהלך היומיים שיש לי את הפיקסל אני יכול לומר שאני לא מתלהב ממנו. זה הרבה פחות אינטואיטיבי וככל הנראה נוטה יותר לווירוסים. תודה על כל העזרה שתוכל לספק. שאלה מהירה אחת נוספת, בעלי גם החליף טלפונים במקביל אבל הטלפון שלו כל כך מהיר ושלי לוקח לנצח להוריד אפליקציות או לפתוח אתרים. יכול להיות לי לימון?
פִּתָרוֹן: לפני ביצוע צעדים לפתרון בעיות בטלפון זה עדיף לוודא שהוא פועל בגרסת התוכנה העדכנית ביותר. אם קיים עדכון אז אני מציע שתוריד ותתקין אותו תחילה.
באפשרותך לבצע את אותם שלבי פתרון בעיות כמו זה שהוצע עבור ה- XL בטלפון זה. מכיוון שלטלפון שלך לוקח יותר מדי זמן לפתוח אתרים או להוריד אפליקציות מלבד קבלת מודעות קופצות, סביר מאוד להניח שהוא נדבק בווירוס או בתוכנה זדונית. להלן רשימת שלבי פתרון הבעיות שעליך לבצע כדי לפתור את הבעיה.
בדוק אם הבעיה מתרחשת במצב בטוח
מודעות קופצות מובאות בדרך כלל לטלפון על ידי אפליקציות מסוימות שהורדת. הדרך הטובה ביותר לבדוק אם אפליקציה גורמת לבעיה היא להפעיל את הטלפון במצב בטוח שכן רק האפליקציות המותקנות מראש מורשות לפעול במצב זה.
- לחץ על לחצן ההפעלה של הטלפון שלך.
- לאחר שהלוגו של Google מופיע על המסך, כאשר האנימציה מתחילה, לחץ לחיצה ממושכת על לחצן עוצמת הקול של הטלפון. המשך להחזיק אותו עד שהאנימציה תסתיים והטלפון שלך יתחיל במצב בטוח.
- תופיע "מצב בטוח" בתחתית המסך.
במקרה שהבעיה לא מתרחשת במצב זה, סביר להניח שהיא נגרמת על ידי אפליקציה שהורדת. גלה באיזו אפליקציה מדובר והסר אותה. שים לב שמציאת האפליקציה הספציפית תימשך זמן מה שכן תצטרך לעשות זאת בשיטת ניסוי וטעייה. הסר את ההתקנה של האפליקציה האחרונה שהורדת ואז אתחל את הטלפון כרגיל. אם הבעיה נמשכת, חזור למצב בטוח ואז הסר את ההתקנה של האפליקציה הבאה. חזור על השלבים עד שלא יופיעו מודעות קופצות נוספות בעת אתחול הטלפון כרגיל.
מחק את האפליקציה שגורמת לבעיה
תוכל למחוק את האפליקציה בקלות על ידי ביצוע השלבים המפורטים להלן.
- ממסך הבית, גע והחלק כלפי מעלה כדי להציג את כל האפליקציות.
- הקש על סמל האפליקציה הגדרות.
- הקש על סמל האפליקציות וההודעות.
- הקש על סמל החץ ימינה וראה את כל האפליקציות.
- הקש על אפליקציה.
- הקש על הסר התקנה.
- הקש על אישור כדי לאשר.
בצע איפוס למפעל
במקרה והבעיה עדיין מתרחשת גם במצב בטוח אז מומלץ מאוד לאפס את היצרן. פעולה זו תחזיר את הטלפון למצב היצרן המקורי שלו. שים לב שהדבר ימחק את נתוני הטלפון שלך, לכן הקפד ליצור עותק גיבוי לפני שתמשיך.
- לחץ על לחצן ההפעלה עד שהטלפון כבוי
- החזק את לחצן ההפעלה ואת לחצן הפחתת עוצמת הקול למשך כמה שניות
- המתן לראות את מצב Fastboot על המסך
- עזוב את הכפתורים
- בחר במצב שחזור
- המתן שתמונת הרובוט של אנדרואיד תצוץ
- לחץ לחיצה ממושכת על לחצן ההפעלה ואז לחץ על לחצן הגברת עוצמת הקול
- בחר מחק נתונים / איפוס להגדרות היצרן
- בחר כן
- בחר אתחול מחדש את המערכת כעת.
לאחר השלמת האיפוס לא יהיו לך מודעות קופצות בטלפון שלך.
מניעת הופעה של מודעות קופצות שוב
ישנם מספר צעדים שתוכלו לעשות בכדי למנוע בעיה זו להתרחש שוב. הורד רק אפליקציות מחנות Google Play מכיוון שאפליקציות אלו נבדקו בקפידה לאיתור תוכנות זדוניות או ווירוסים. אתה לא צריך ללחוץ על המודעות באתרים שאתה מבקר בהם כי יש סיכוי שזה יוביל אותך לאתרים חשודים.
מומלץ להפעיל את התכונה Play Protect מכיוון שהיא תסרוק את הטלפון שלך לאפליקציות המהוות סיכון אבטחה.
- פתח את אפליקציית חנות Google Play של מכשיר ה- Android שלך.
- הקש על סמל התפריט (שלושה קווים אופקיים)
- הקש על Play Protect.
- הפעל את מכשיר הסריקה לאיומי אבטחה.
אם כי לא הכרחי, תוכל גם לשקול להשתמש בתוכנת אנטי-וירוס בטלפון שלך. זה יספק שכבת אבטחה נוספת במכשיר שלך ויקשה על הידבקות בווירוסים או בתוכנות זדוניות.