תוֹכֶן
- שלב 1: אפס רך את ה- Galaxy Note 2 שלך
- שלב 3: נסה לאתחל את הטלפון במצב בטוח
- שלב 4: נסה לאתחל את הטלפון במצב התאוששות
- שלב 5: שלח את הטלפון לתיקון
בפוסט זה אדריך אותך כיצד לתקן או לפתור בעיות של Samsung Galaxy Note 2 שלא יופעל. הטלפון שוחרר בשנת 2012, ואם הוא התחיל לפעול לאחרונה מסיבה כלשהי, אז אולי יש כבר כמה דברים שצריך לשנות. הסוללה היא בין האביזרים שמתדרדרים מהר יותר. מחקרים מראים כי סוללות Li-Ion כמו זו שנמצאה בהערה 2 עשויות להחזיק מעמד רק לשנתיים. לכן, יש סיבה תקפה לכך שהיא הראשונה שעולה בראש בנושאים הקשורים לכוח.
שלב 1: אפס רך את ה- Galaxy Note 2 שלך
האיפוס הרך הוא בעצם רק אתחול מחדש עם טוויסט. הטוויסט הוא החשוב ביותר בהליך זה שכן הוא מרענן את זיכרון הטלפון כמו גם רכיבים אחרים בתוכו. כך אתה עושה את זה ...
- פתח את החלונית האחורית פתוחה.
- משוך את הסוללה מהטלפון.
- לחץ והחזק את מקש ההפעלה למשך 30 שניות.
- החזר את הסוללה ואז את המכסה האחורי.
- נסה להדליק את הטלפון.
שלב 2: טען את ההערה 2
קודם כל, הליך זה ישלול את האפשרות שמדובר בסוגיית סוללה מרוקנת בלבד. ושנית, זה למעשה נותן לך מושג לגבי תקינות החומרה של הטלפון. אם הוא נטען או מראה את שלטי הטעינה הרגילים כמו מחוון LED וסמל הטעינה על המסך, יש סיכוי גדול שניתן לתקן אותו. אחרת, זה נושא שאינו טעון, שיש לטפל בו תחילה. קרא את הפוסט הזה: תיקון סמסונג גלקסי הערה 2 שאינו נטען [מדריך לפתרון בעיות].
אם הטלפון נטען בסדר, השאר אותו מחובר לחשמל למשך לפחות 10 דקות לפני שניסה להפעיל אותו.
שלב 3: נסה לאתחל את הטלפון במצב בטוח
בהנחה שהערה 2 טעונה בסדר גמור אך עדיין מסרב להפעיל, ואז נסה את התרופה למצב בטוח. במצב בטוח, כל אפליקציות הצד השלישי יושבתו באופן זמני ומשאירות את המותקנות מראש פועלות בתוספת השירותים החיוניים. כך אתה מאתחל אותו במצב בטוח ...
- כבה את גלקסי הערה 2 על ידי לחיצה על לחצן ההפעלה (ממוקם בקצה הימני של המכשיר). הקש על כיבוי מתוך האפשרויות שיופיעו ואחריו אישור.
- לחץ שוב על כפתור ההפעלה, אך הפעם, לחץ על האצבע שלך עליו יחד עם לחצן הפחתת עוצמת הקול.
- עזוב את כפתור ההפעלה כאשר אתה רואה את הלוגו של Samsung Galaxy Note II אך אל תשחרר את מקש עוצמת הקול עדיין.
- לאחר מכן תראה הודעת סטטוס המודיעה לך כי ה- Galaxy Note 2 שלך נמצא כעת במצב בטוח. שחרר את מקש עוצמת הקול והקש על כפתור אישור.
מטרתו של הליך זה היא לדעת אם הטלפון יכול לאתחל בהצלחה על עצמות הבר. אם לא, המשך לשלב הבא.
שלב 4: נסה לאתחל את הטלפון במצב התאוששות
שחזור מערכת אנדרואיד או הידוע בכינויו מצב התאוששות יפעיל את כל רכיבי הטלפון מבלי לטעון ממשק אנדרואיד. לרוב גם אם הקושחה מבולגנת מסיבה כלשהי, הטלפון עדיין יכול לאתחל במצב התאוששות. אם זה יכול, יש סיכוי גדול שתוכל לתקן את הטלפון על ידי ביצוע איפוס אב. כך אתה מתחיל במצב התאוששות (ומבצע איפוס מאסטר במידת האפשר) ...
- כבה את הטלפון. אם אינך יכול, הסר את הסוללה והתקן אותה מחדש.
- כשהטלפון עדיין כבוי, החזק את לחצני ההפעלה, הגברת עוצמת הקול ותפריט בו זמנית למשך כ -10 שניות. שחרר אותם כשתראה את לוגו האנדרואיד הירוק. זה יכניס אותך לתפריט הנעילה / איפוס.
- אתה יכול להשתמש בלחצני עוצמת הקול כדי לגלול למעלה / למטה
- גלול מטה ובחר 'מחק נתונים / איפוס להגדרות היצרן'. השתמש בלחצן ההפעלה כדי לאשר את הבחירות.
- בחר 'כן - מחק את כל נתוני המשתמשים'. השתמש בלחצן ההפעלה כדי לאשר את הבחירות.
- בחר 'הפעל מחדש את המערכת כעת'. לאחר מכן הטלפון יופעל מחדש להגדרות היצרן.
שלב 5: שלח את הטלפון לתיקון
אם כל השאר נכשלים ואם אתה חושב שכדאי לתקן את הטלפון, אתה זקוק לעזרה מטכנאי שיוכל לבדוק פיזית ויסודית את המכשיר. בעיות חומרה זקוקות לבדיקה ובדיקה נוספים כדי לקבוע את הסיבה. אם הטלפון שלך הוא בן 3, הוא כבר חייב להיות מחוץ לאחריות; אם אתה בטוח לפתוח את הטלפון ולהשתמש במיומנויות, המשך על אחריותך בלבד.
נתקל בבעיות בטלפון שלא יופעלו?
אנו יכולים לעזור לך לפתור בעיות. כבר פרסמנו מדריכי פתרון בעיות למכשירים הבאים:
- Samsung Galaxy S2
- Samsung Galaxy S3
- סמסונג גלאקסי אס 4
- Samsung Galaxy S5, מהדורת Android Lollipop
- Samsung Galaxy S6
- Samsung Galaxy S6 Edge
- Samsung Galaxy S6 Edge +
- Samsung Galaxy S7
- Samsung Galaxy S7 Edge
- Samsung Galaxy Note 2
- סמסונג גלקסי נוט 3
- Samsung Galaxy Note 4, מהדורת סוכרייה על מקל Android
- Samsung Galaxy Note 5
התחבר אלינו
אנחנו תמיד פתוחים לבעיות, לשאלות והצעות שלך, אז אל תהסס לשלוח אותן לכתובת [מוגן באמצעות דוא"ל] אנו תומכים בכל מכשיר אנדרואיד זמין ואנחנו רציניים במה שאנחנו עושים. זהו שירות חינם שאנו מציעים ולא נגבה מכם אגורה עבורו. אך שים לב שאנו מקבלים מאות מיילים בכל יום ואי אפשר לנו להגיב לכל אחד מהם. אבל תהיו בטוחים שקראנו כל הודעה שאנחנו מקבלים. לאלה שעזרנו להם, אנא הפיצו את הידיעה על ידי שיתוף הפוסטים שלנו לחברים או פשוט אהבתם את דף הפייסבוק וה- Google+ או עקבו אחרינו בטוויטר.