שלב 4: ודא שכבל ה- USB אינו שבור
שימוש בכבל USB אחר הוא הדרך היעילה ביותר לקבוע אם המקור נשבר או לא. הכבל מגשר בין המטען לטלפון כך שאם יש הפסקה איפשהו, לא ניתן לנהל זרם.
הערה 3 משתמשת בכבל USB 3.0 אך למעשה תוכלו פשוט להשתמש בכבלים אחרים התומכים ב- USB 3.0. או אם אתה מכיר מישהו עם הערה 3, השאיל את הכבל ונסה אותו בטלפון שלך.
שלב 5: ודא שהסוללה מותקנת כהלכה ופועלת
הסר את המכסה האחורי, שלף את הסוללה החוצה ונסה לנקות את המחברים. התחל בבדיקת המחברים בחלק האחורי של הטלפון שלך. בדוק אם יש סיכה כפופה שעשויה לא ליצור קשר טוב עם מחברי הסוללה. יתר על כן, קבל מטלית יבשה ונגב את המחברים על הסוללה רק כדי לוודא שאין קורוזיה.
לאחר הניקוי, החזר את הסוללה לתוכה וודא שהיא מותקנת כהלכה. אבטח אותו בכריכה האחורית ונסה לטעון את הטלפון. אם עדיין כלום, אז הגיע הזמן שתבקש עזרה מטכנאי.
שלב 6: שלח את הטלפון לתיקון
אם כל השאר נכשל, אפשר להניח שהבעיה היא בחומרה. בקש עזרה מטכנאי שיוכל לבדוק פיזית ויסודית את הטלפון לאיתור תקלות בחומרה. אם לא החומרה היא הגורמת לבעיה, הקושחה עשויה להיות קשורה לזה אבל אז שוב, זה מעבר לתפיסתך.
בעיות טעינה אינן רק בעיות חומרה. לקושחה יש גם קשר לזה מכיוון שהיא מגלה את הזרם ושולטת בזרימתו לסוללה תוך הפעלת רכיבים מסוימים (כמו מחוון LED) והצגת סימני הטעינה.
נתקל בבעיות בטלפון שלא נטען?
אנו יכולים לעזור לך לפתור בעיות. כבר פרסמנו מדריכי פתרון בעיות למכשירים הבאים:- Samsung Galaxy S2
- Samsung Galaxy S3
- סמסונג גלאקסי אס 4
- Samsung Galaxy S5
- Samsung Galaxy S6
- Samsung Galaxy S6 Edge
- Samsung Galaxy Note 2
- סמסונג גלקסי נוט 3
- Samsung Galaxy Note 4