כיצד להסיר חלונות קופצים למודעות ואזהרת וירוסים בגלקסי A80 טיפים להסרת תוכנות זדוניות

מְחַבֵּר: Frank Hunt
תאריך הבריאה: 14 מרץ 2021
תאריך עדכון: 11 מאי 2024
Anonim
The Easiest Way to Uninstall Malware on an Android Device [How-To]
וִידֵאוֹ: The Easiest Way to Uninstall Malware on an Android Device [How-To]

תוֹכֶן

האם אתה נתקל בפרקים מתסכלים בניסיון להתמודד עם יותר מדי חלונות קופצים של מודעות או אפילו חלונות קופצים של התרעות וירוסים? במדריך זה נלמד את הטיפים כיצד להסיר חלונות קופצים של מודעות ב- Galaxy A80.

לפני שנמשיך, אנו רוצים להזכיר לך שאם אתה מחפש פתרונות לבעיית ה- Android שלך משלך, תוכל ליצור איתנו קשר באמצעות הקישור המופיע בתחתית דף זה. כאשר אתה מתאר את הבעיה שלך, אנא היה מפורט ככל האפשר כדי שנוכל לאתר פיתרון רלוונטי. אם אתה יכול, כלול בטובך את הודעות השגיאה המדויקות שאתה מקבל כדי לתת לנו מושג היכן להתחיל. אם כבר ניסית כמה צעדים לפתרון בעיות לפני ששלחת אלינו דוא"ל, דאג להזכיר אותם כדי שנוכל לדלג עליהם בתשובות שלנו.

כיצד להסיר חלונות קופצים של מודעות ואזהרת וירוסים על Galaxy A80

חלונות קופצים למודעות מעצבנים ויכולים להפוך את המכשיר לחסר תועלת כמעט אם הם הופכים תכופים יותר. אם אתה תוהה כיצד להסיר את חלונות קופצים למודעות ואזהרת נגיף Galaxy A80, פעל לפי ההצעות שלנו למטה.


הסר את החלונות הקופצים של המודעה שלב 1: הסר את התקנת האפליקציה

חלונות קופצים של פרסום פרסום נגרמים בדרך כלל על ידי אפליקציות גרועות או זדוניות. אם חלונות קופצים למודעות עוקבים אחרי שהתקנת אפליקציה לאחרונה, סביר להניח שהאפליקציה הזו אשמה. במקרים מסוימים, הסרת האפליקציה הרעה שזוהתה אמורה להיות סוף הבעיה. לכן, שלב פתרון הבעיות הראשון שלך במצב זה הוא לנסות לזכור אם התקנת אפליקציה לאחרונה. אם עשית זאת, מחק את האפליקציה כדי לפתור את הבעיה.


הסר את החלונות הקופצים של המודעה שלב 2: אפס את הדפדפן

אם חלונות קופצים מופיעים כאשר אתה משתמש בדפדפן כמו דפדפן האינטרנט של ברירת המחדל של סמסונג או Google Chrome, ייתכן שתוכנה זדונית חטפה את הדפדפן. פירוש הדבר שייתכן כי צד שלישי או אפליקציה השתלטו על הדפדפן על מנת להציג מודעות או חלונות קופצים של מודעות. בהנחה שקופצות קופצים מוצגים רק בשימוש בדפדפן, אתה יכול להתמקד בפתרון בעיות בדפדפן. מה שאתה רוצה לעשות במקרה זה הוא לאפס את האפליקציה להגדרות היצרן שלה. זה יעיל בדרך כלל בתיקון תוכנות זדוניות שעקפו אפליקציה מסוימת. כך זה נעשה:


  1. החלק מטה מהחלק העליון של המסך כדי למשוך את לוח ההודעות כלפי מטה.
  2. הקש על סמל ההגדרות בפינה השמאלית העליונה.
  3. גלול אל הקש Apps.
  4. מצא ואז הקש על האפליקציה.
  5. הקש על אחסון.
  6. עכשיו גע בניקוי נתונים ולחץ על אישור.

אתחל את הטלפון לאחר ביצוע הליך זה ואז נסה לראות אם השגיאה 'הודעות הופסקה' עדיין מופיעה כשאתה פותח את האפליקציה.

הסר את החלונות הקופצים של שלב 3: התחל מחדש למצב בטוח

אם אינך בטוח מי מהאפליקציות שלך גורמת לבעיה, אל תדאג. יש דרך נוספת לבדוק אם חלונות קופצים של מודעות אכן נגרמים על ידי תוכנה זדונית או אפליקציה גרועה. אתה יכול לעשות זאת על ידי אתחול למצב בטוח. מצב בטוח הוא סביבת תוכנה נפרדת מאנדרואיד המשמשת טכנאים לפתרון בעיות ביישומים גרועים. אתה יכול גם להשתמש בו כדי לזהות איזו מהאפליקציות שלך בעייתית. בעוד ש- Galaxy A80 שלך פועל במצב בטוח, כל יישומי הצד השלישי לא יוכלו לטעון. לכן, אם חלונות קופצים נעדרים במצב בטוח אך חוזרים לאחר הפעלת ה- A80 למצב רגיל, זהו אישור לכך שאחת האפליקציות גורמת לכך. כדי לפתור את הבעיה, עליך להשתמש בתהליך החיסול כדי לזהות ולהסיר את האפליקציה הגרועה מהמערכת.


להפעלת הטלפון למצב בטוח:

  1. כבה את המכשיר.
  2. לחץ והחזק את מקש ההפעלה מעבר למסך שם הדגם.
  3. כאשר "SAMSUNG" מופיע על המסך, שחרר את מקש ההפעלה.
  4. מיד לאחר שחרור מקש ההפעלה, לחץ לחיצה ממושכת על מקש עוצמת הקול.
  5. המשך להחזיק את מקש הפחתת עוצמת הקול עד שההתקן יסתיים מחדש.
  6. מצב בטוח יופיע בפינה השמאלית התחתונה של המסך.
  7. שחרר את מקש הפחתת עוצמת הקול כאשר אתה רואה מצב בטוח.

לאחר שהמכשיר אתחל למצב בטוח, צפה בו למשך זמן מה כדי לראות אם חלונות קופצים חוזרים. אם כן, מחק את האפליקציה האחרונה שהתקנת. לאחר מכן, החזר את הטלפון למצב רגיל ובדוק שוב אם קופץ. אם החלונות הקופצים עדיין שם, בצע סיבוב נוסף של מחיקת אפליקציה וחזרה למצב רגיל. בצע מחזור זה עד שתזהה את היישום הגרוע.

הסר את החלונות הקופצים של המודעה שלב 4: השתמש ב- Play Protect

גוגל מציעה דרך להגן על מכשירי אנדרואיד מפני אפליקציות זדוניות על ידי סריקת מכשיר לאיומים. הקפד להשתמש בו כחלופה נוספת למציאת תוכנות זדוניות במכשיר שלך. כך:

  1. פתח את אפליקציית חנות Google Play של מכשיר ה- Android שלך.
  2. הקש על סמל התפריט.
  3. הקש על Play Protect.
  4. הפעל את מכשיר הסריקה לאיומי אבטחה.

לחלופין, אתה יכול גם לקנות או להוריד אפליקציות אנטי-וירוס בחינם שיעזרו להתמודד עם וירוסים פוטנציאליים. יש הרבה יישומי אנטי-וירוס בחינם טובים מחנות Play. הקפידו להשתמש רק באלה של חברות מכובדות. כשמדובר באפליקציות אנטי-וירוס, לא יהיה רעיון טוב שיש יותר מאחת. התקן רק אחד כדי למנוע גרימת בעיות ביצועים במכשיר שלך.

הערה: תוכנות זדוניות מסוימות עשויות להסוות את עצמן כאפליקציות אנטי-וירוס. הקפידו לא ליפול עליהם. עשה מחקר לפני שתתקין אפליקציה שאתה לא בטוח בה.

הסר את חלונות קופצים למודעות שלב 5: השבת התראות מאתר מסוים

אם ברצונך לנהל התראות מאתר שאתה מבקר בו באופן קבוע, בצע את הצעדים הבאים:

  1. פתח את אפליקציית Chrome.
  2. עבור לדף אינטרנט.
  3. משמאל לסרגל הכתובות, הקש על סמל 'עוד' (שלוש נקודות)
  4. לאחר מכן, הקש על מידע או מידע.
  5. הקש על הגדרות אתר.
  6. בקטע "הרשאות", הקש על התראות.
  7. אם אינך רואה "הרשאות" או "התראות", אין הודעות באתר מופעלות.
  8. כבה את ההגדרה.

הסר את החלונות הקופצים של המודעה שלב 6: נקה את המכשיר עם איפוס להגדרות היצרן

כמה חלונות קופצים למודעות עשויים להופיע מדי פעם בעוד שאחרים, כל הזמן. אם מה שיש לך הוא האחרון והטלפון שלך הפך להיות כמעט בלתי שמיש בגלל חלונות קופצים בתדירות, אתה צריך לעשות פיתרון דרסטי יותר. יהיה עליך למחוק את הטלפון עם איפוס להגדרות היצרן. זוהי שיטה יעילה לניקוי טלפון נגוע בתוכנה זדונית, אך היא יכולה גם למחוק את כל הנתונים האישיים שלך. אם הטלפון שלך עדיין מאפשר לך ליצור גיבוי בשלב זה, הקפד לשמור את התמונות, הסרטונים, המסמכים וכו 'במחשב או בענן. לאחר מכן, לאחר מכן, תוכל להתחיל באיפוס המפעל. כמו כן, הקפד להסיר את חשבון Google מ- Galaxy A80 שלך כדי להימנע מבעיות העלולות להיגרם מתכונת ההגנה לאיפוס המפעל.

ישנן שתי שיטות לאיפוס המפעל של ה- Galaxy A80.

שיטה 1: כיצד לאפס קשה על Samsung Galaxy A80 דרך תפריט ההגדרות

זו הדרך הקלה ביותר לנגב את ה- Galaxy A80 שלך. כל שעליך לעשות הוא לעבור לתפריט ההגדרות ולבצע את השלבים הבאים. אנו ממליצים על שיטה זו אם אין לך בעיה לעבור תחת הגדרות.

  1. צור גיבוי של הנתונים האישיים שלך והסר את חשבון Google שלך.
  2. פתח את אפליקציית ההגדרות.
  3. גלול אל הקש על ניהול כללי.
  4. הקש על אפס.
  5. בחר באיפוס נתוני המפעל מהאפשרויות הנתונות.
  6. קרא את המידע ואז הקש על אפס כדי להמשיך.
  7. הקש על מחק הכל כדי לאשר פעולה.
  8. הקפד לא להתקין את אותה קבוצה של אפליקציות לאחר ההתקנה.

שיטה 2: כיצד לאפס קשה על Samsung Galaxy A80 באמצעות כפתורי חומרה

אם המקרה שלך הוא שהטלפון אינו אתחול, או שהוא מתחיל אך תפריט ההגדרות אינו נגיש, שיטה זו יכולה להיות מועילה. ראשית, עליך לאתחל את המכשיר למצב שחזור. לאחר שתיגש בהצלחה לשחזור, זה הזמן שתתחיל בהליך נכון של איפוס אב. יתכן שיידרשו לך כמה ניסיונות לפני שתוכל לגשת לשחזור, אז היה סבלני ופשוט נסה שוב.

  1. במידת האפשר, צור גיבוי של הנתונים האישיים שלך מבעוד מועד. אם הבעיה שלך מונעת ממך לעשות זאת, פשוט דלג על שלב זה.
  2. כמו כן, ברצונך לוודא שתסיר את חשבון Google שלך. אם הבעיה שלך מונעת ממך לעשות זאת, פשוט דלג על שלב זה.
  3. כבה את המכשיר. זה חשוב. אם אינך יכול לכבות אותו, לעולם לא תוכל לבצע אתחול למצב שחזור. אם אינך מצליח לכבות את המכשיר באופן קבוע באמצעות לחצן ההפעלה, המתן עד שהסוללה של הטלפון מתרוקנת. לאחר מכן, הטען את הטלפון למשך 30 דקות לפני האתחול למצב שחזור.
  4. לחץ והחזק את לחצן הגברת עוצמת הקול ולחצן Bixby בו זמנית.
  5. בזמן שאתה ממשיך להחזיק את מקשי עוצמת הקול וה- Bixby, לחץ והחזק את לחצן ההפעלה.
  6. תפריט מסך השחזור יופיע כעת. כאשר אתה רואה זאת, שחרר את הכפתורים.
  7. השתמש בלחצן הפחתת עוצמת הקול עד שתדגיש את 'מחק נתונים / איפוס להגדרות היצרן'.
  8. לחץ על לחצן ההפעלה כדי לבחור 'מחק נתונים / איפוס להגדרות היצרן'.
  9. השתמש בהורדת עוצמת הקול כדי לסמן כן.
  10. לחץ על לחצן ההפעלה כדי לאשר את איפוס המפעל.
  11. הקפד לא להתקין את אותה קבוצה של אפליקציות לאחר ההתקנה.

הסר את חלונות קופצים של מודעות שלב 7: השתמש באפליקציית אנטי-וירוס

כעת לאחר שאיפסת את המכשיר למפעל והסרת חלונות קופצים של מודעות, התוכנה שלו נקייה שוב. זה אומר שכבר אין אפליקציות או קודים גרועים במערכת. לאחר הגדרת המכשיר, המשימה הבאה שלך היא למנוע מהטלפון שלך להידבק שוב. אתה יכול לעשות זאת על ידי הקפדה על התקנת אפליקציית אנטי-וירוס אנדרואיד מכובדת. מלבד תכונת Play Protect של גוגל, יש אפליקציות של צד שלישי שיכולות לעזור במסך אפליקציות שאתה מתקין. אף שאפליקציות אנטי-וירוס אינן מושלמות, הדבר אמור להעניק לך שכבת הגנה נוספת מפני וירוסים או תוכנות זדוניות. זכור כי יישומי אנטי-וירוס יכולים לעזור לך רק במידה מסוימת. יש קרב חתול ועכבר מתמיד בין טובים ורעים. ברגע שבחור רע הבין כיצד לשלול את ההגנה שמציע אנטי-וירוס, דרך חדשה להפצת תוכנות זדוניות מומצאת. לאחר זמן מה, אפליקציות אנטי-וירוס ילמדו על תוכנות זדוניות חדשות אלה וייחסמו שוב. מחזור זה נמשך לנצח ולכן אל תשים 100% אמון באפליקציות אנטי-וירוס.

בבחירת אפליקציית אנטי-וירוס, חשוב לבחור באפליקציה מכובדת. ישנם וירוסים ותוכנות זדוניות רבות שמסווים את עצמם כמו אפליקציות אנטי-וירוס חוקיות. הקפד לקרוא ביקורות ממשתמשים אחרים ולהשתמש רק בביקורת של מפתחים ידועים.

הוספת אנטי-וירוס אחד תסייע בהגנה על המערכת מפני אפליקציות גרועות ידועות במהלך ההתקנה, אך האם הוספת עוד טובה יותר? לא! לא צריך להיות יותר מאפליקציית אנטי-וירוס אחת במערכת שלך. זה יכול לגרום לבעיית ביצועים חמורה ולבעיות אחרות. בחר אחד ותישאר איתו. לחלופין, פשוט הסר את ההתקנה של הראשון לפני שתחליף אותו.

הסר את חלונות קופצים של מודעות # 8: היזהר בהתקנת אפליקציות

אז אתה יכול לעשות כמשתמש? זה ממש פשוט, היזהר באילו אפליקציות להתקין. בכנות, אם ל- Galaxy A80 יש חלונות קופצים למודעות, סביר להניח שאתה אשם בכך. אפליקציות או וירוסים גרועים לא רק מתקינים את עצמם במכשיר. לרוב, משתמש רשלני הוא הסיבה העיקרית. ביקור באתר גרוע, התקנת אפליקציה גרועה או לחיצה על קישורי דוא"ל הם הדרכים הרגילות להדביק מכשיר אנדרואיד. ברוב המקרים, חלונות קופצים של מודעות תופסים אחיזה במערכת לאחר שמשתמש מתקין אפליקציה תמימה למראה. אם אתה לא מסנן אילו אפליקציות אתה מתקין או מהיכן אתה משיג אותן, זה רק עניין של זמן עד לטלפון שלך תהיה תוכנה זדונית.

אם חלונות קופצים מעצבנים חוזרים לאחר איפוס להגדרות היצרן (קחו בחשבון שאפליקציות חוקיות ובטוחות עשויות להשתמש בחלונות קופצים כדי להרוויח כסף גם הם), זה כנראה בגלל שאתם לא עושים עבודה טובה בסינון האפליקציות שלכם. אם אינך בטוח אם אפליקציה או משחק בטוח להתקנה, עשה בדיקת נאותות כדי לדעת יותר על כך. השתמש בגוגל כדי למצוא ביקורות אודותיו, או תוכל לבדוק את הביקורות שמשתמשים אחרים פרסמו בדף ההתקנה של האפליקציה בחנות Play. אם יש הרבה ביקורות שליליות ואזכורים של נגיף או חלונות קופצים הקשורים לאפליקציה האמורה, זה כנראה רעיון טוב להתרחק ממנה.

אנו ממליצים שתתחשב גם במפרסם או במפתח של האפליקציה שאתה מתקין. לא לכל היזמים יש כוונות טובות בראש. אם אתה חושב שאפליקציה נאה נובעת ממפתח לא ידוע, פחות מוכר או חשוד, אל תתקין אותה. שוב, ערוך מחקר ובדוק אם המוצר שהם מציעים בטוח. אם אתה זקוק לפיצ'ר מסוים ואתה מת על הטלפון שלך, נסה לבדוק אם אתה יכול להשיג אותו מאפליקציה אחרת.

אם אתה אחד המשתמשים שנתקלים בבעיה במכשיר שלך, הודע לנו על כך. אנו מציעים פתרונות לבעיות הקשורות ל- Android בחינם, כך שאם יש לך בעיה במכשיר ה- Android שלך, פשוט מלא את השאלון הקצר ב הקישור הזה וננסה לפרסם את תשובותינו בפוסטים הבאים. אנו לא יכולים להבטיח מענה מהיר, לכן אם הבעיה שלך רגישה לזמן, אנא מצא דרך אחרת לפתור את הבעיה שלך.

אם אתה מוצא הודעה זו מועילה, אנא עזור לנו על ידי הפצת הידיעה לחבריך. ל- TheDroidGuy נוכחות ברשת החברתית, כך שתרצה ליצור אינטראקציה עם הקהילה שלנו בדפי הפייסבוק שלנו ו- Google+.

ברוך הבא לסדרת פתרון הבעיות הממוקדת שלנו בנושא חששות להודעות טקסט ב- amung Galaxy 4. אם אתה הבעלים של המודל הספציפי הזה ואתה נתקל בבעיה בשליחת או בקבלת הודעת טקסט, או שכנראה לוקח להודעת הטקסט לשלוח זמ...

העלאת תמונות לפייסבוק היא תהליך פשוט בהתחשב בממשק המאוד ידידותי למשתמש של האפליקציה. עם זאת, ישנם גם גורמים רבים שיכולים להפוך הליך פשוט כל כך למאמץ. כדי לתת לך קצת תשומות, ערכתי שורה של כמה נהלים פשו...

בשבילך