כיצד להפסיק חלונות קופצים ב- Google Pixel 3 XL

מְחַבֵּר: Morris Wright
תאריך הבריאה: 23 אַפּרִיל 2021
תאריך עדכון: 9 מאי 2024
Anonim
Writing 2D Games in C using SDL by Thomas Lively
וִידֵאוֹ: Writing 2D Games in C using SDL by Thomas Lively

תוֹכֶן

האם Google Pixel 3 XL שלך מציג הרבה חלונות קופצים? למד מה לעשות על ידי ביצוע ההצעות שלנו למטה.

כיצד להפסיק חלונות קופצים בפיקסל 3 XL

הסרת חלונות קופצים יכולה לפעמים להיות אתגר מסובך מכיוון שאין סיבה ברורה עבורם. אם אינך בטוח מה לעשות, בצע את השלבים הבאים:

השבת חלונות קופצים בדפדפן האינטרנט

אם אתה מקבל חלונות קופצים בכל פעם שאתה משתמש בדפדפן האינטרנט שלך, אז השלב העיקרי שלך לפתרון בעיות הוא להתמודד עם האפליקציה המדוברת. מכיוון שדפדפן האינטרנט המלאי של Pixel 3 XL הוא Google Chrome, בצע את השלבים הבאים בכדי לכבות חלונות קופצים באפליקציה זו:

  1. פתח את אפליקציית Google Chrome.
  2. הקש על סמל הגדרות נוספות בפינה השמאלית העליונה (שלוש נקודות).
  3. הקש על הגדרות.
  4. הקש על הגדרות אתר.
  5. בחר חלונות קופצים.
  6. השבת חלונות קופצים על ידי הזזת המתג ימינה.

אם יש לך אפליקציית דפדפן אינטרנט אחרת, השתמש ב- Google כדי למצוא דרך להשבית חלונות קופצים (אם היא זמינה).


דפדפני צד שלישי אחרים מציעים הגנה חזקה יותר מפני חלונות קופצים. נסה אותם אם נראה ש- Google Chrome לא יכול לשלוט בחלונות הקופצים. דוגמאות טובות לדפדפנים חלופיים הם Mozilla Firefox ודפדפן האינטרנט של Samsung.


מחק את המטמון והנתונים של דפדפן האינטרנט

דרך נוספת להתמודד עם אפליקציה מסוימת, במיוחד כאשר יש לה בעיה עם חלונות קופצים, היא לנקות את המטמון שלה. אם זה לא יעבוד, תוכל להמשיך ולהחזיר אותו לברירות המחדל שלו.

כדי לפתור את הבעיה, תוכל לנסות לנקות תחילה את המטמון. בצע את הצעדים הבאים כדי לנקות מטמון אפליקציה ב- Google Pixel 3 XL שלך:

  1. ממסך הבית, גע והחלק כלפי מעלה כדי להציג את כל האפליקציות.
  2. לך להגדרות.
  3. הקש על אפליקציות והתראות.
  4. הקש על הצג את כל האפליקציות 'xx'.
  5. הקש על האפליקציה המתאימה.
  6. הקש על אחסון.
  7. הקש על נקה מטמון.
  8. הפעל מחדש את ה- Pixel 3 XL שלך.

אם הבעיה תימשך לאחר מכן, תוכל לנסות לנקות את נתוני האפליקציה.

  1. ממסך הבית, גע והחלק כלפי מעלה כדי להציג את כל האפליקציות.
  2. לך להגדרות.
  3. הקש על אפליקציות והתראות.
  4. הקש על הצג את כל האפליקציות 'xx'.
  5. הקש על האפליקציה המתאימה.
  6. הקש על אחסון.
  7. הקש על נקה נתונים.
  8. הפעל מחדש את ה- Pixel 3 XL שלך.

בדוק אם אפליקציית צד שלישי גרועה

חלונות קופצים באנדרואיד בדרך כלל נוצרים על ידי אפליקציית צד שלישי גרועה. כדי לבדוק, באפשרותך להפעיל מחדש את המכשיר למצב בטוח.


  1. לחץ והחזק את לחצן ההפעלה.
  2. על המסך, גע והחזק את הכיבוי.
  3. הקש על אישור.
  4. לאחר שתראה את "מצב בטוח" בתחתית המסך, המתן לראות אם הבעיה נעלמת.

זכור, מצב בטוח חוסם אפליקציות של צד שלישי או הורדות. אם אין חלונות קופצים בזמן שה- Pixel 3 XL שלך נמצא במצב בטוח, המשמעות היא שאחת מהאפליקציות שהורדת היא האשמה. כדי לזהות אילו מהאפליקציות שהורדתם גורמות לבעיה:

  1. כדי לצאת ממצב בטוח, הפעל מחדש את המכשיר.
  2. בזה אחר זה, הסר את ההתקנה של אפליקציות שהורדת לאחרונה. לאחר כל הסרה, הפעל מחדש את המכשיר. בדוק אם הסרת יישום זה פתר את הבעיה.
  3. לאחר שתסיר את האפליקציה שגורמת לבעיה, תוכל להתקין מחדש את האפליקציות האחרות שהסרת.

מחק אפליקציות

כאמור לעיל, אפליקציות הן בדרך כלל הסיבה לחלונות קופצים באנדרואיד. כדי להפחית את הסיכויים לבעיות במכשיר שלך, אנו ממליצים להיפטר מאפליקציות שאינך משתמש בהן. זה נכון במיוחד אם אתה מגלה שאחת האפליקציות היא הסיבה לבעיה לאחר אתחול המכשיר למצב בטוח. שלב זה לפתרון בעיות הוא המשך לפיתרון הקודם (מצב בטוח), אז וודא שאתה עושה את זה באופן מתודי. ככלל, אפליקציות שלא השתמשת בהם בשבועיים האחרונים או יותר יכולות להיחשב כלא חיוניות לאורח החיים שלך. אם יש לך הרבה יישומים כאלה, מומלץ להיפטר מהם. פעולה זו מהווה פיתרון פוטנציאלי לבעיה שלך. זה גם מסייע בהפיכת מקום רב יותר באחסון הפנימי במכשיר שלך.


מחק את המכשיר (איפוס להגדרות היצרן)

זהו פתרון הבעיות הדרסטי ביותר שתוכל לבצע במקרה זה. כפי שהשם מרמז, זה יחזיר את כל הגדרות התוכנה לברירות המחדל שלהן. זה בדרך כלל תיקון יעיל להרבה בעיות הקשורות לתוכנה. אם הגורם לבעיה הוא באג תוכנה, זה עשוי לעזור.

לאיפוס פיקסל 3 למפעל:

  1. צור גיבוי של הנתונים האישיים שלך.
  2. הקפד לדעת את שם המשתמש והסיסמה עבור חשבון Google בטלפון.
  3. פתח את אפליקציית ההגדרות.
  4. הקש על מערכת.
  5. הקש על מתקדם.
  6. הקש על אפס אפשרויות.
  7. הקש על מחק את כל הנתונים (איפוס להגדרות היצרן) ואז על איפוס הטלפון. אם יש צורך, הזן את קוד ה- PIN, התבנית או הסיסמה שלך.
  8. כדי למחוק את כל הנתונים מהאחסון הפנימי של הטלפון שלך, הקש על מחק הכל.
  9. כאשר הטלפון שלך סיים למחוק, בחר באפשרות להפעיל מחדש.
  10. הגדר את הטלפון ושחזר את הנתונים המגובים.

השתמש באפליקציית אנטי-וירוס

איפוס למפעל יסיר ככל הנראה את הגורם לחלונות קופצים במכשיר שלך, אך הבעיה עשויה לחזור לאחר מכן אם תתקין מחדש את אותה קבוצה של אפליקציות. כדי להפחית את הסיכויים להתקנה מחדש של אפליקציה גרועה, באפשרותך להתקין אפליקציית אנטי-וירוס לאחר איפוס להגדרות היצרן ולפני התקנת האפליקציות שלך שוב. זאת על מנת שאפליקציית האנטי-וירוס תוכל לסנן את האפליקציות שאתה מנסה להתקין.

התקן עדכונים

שמירה על עדכניות מערכת ההפעלה והאפליקציות של Android היא אחת הדרכים הטובות ביותר למנוע ולעיתים לתקן בעיות. מערכת הפעלה מיושנת יכולה להיות מקור לבאגים אך גם אפליקציות שאינן תואמות. כדי להפחית את הסיכוי להתפתחות בעיות, עליך לוודא שצד התוכנה של המכשיר שלך מריץ את הגרסאות העדכניות ביותר. כדי להפוך את זה לטרחה שפחותה ככל האפשר, תן למערכת לעשות זאת באופן אוטומטי. כברירת מחדל, Pixel 3 שלך צריך להוריד ולהתקין עדכונים לבד. אם תשנה זאת בעבר, תרצה לבדוק אם קיימים עדכונים באופן קבוע.

כדי לבדוק אם קיימים עדכוני תוכנה (עבור מערכת ההפעלה של Android), תוכל לעבור תחת הגדרות> עדכון תוכנה.

סנן אפליקציות בעת ההתקנה

כמשתמש, אתה קו ההגנה הראשון של המכשיר שלך. אם אתה לא מצליח לסנן כראוי את האפליקציות שלך או להקרין אותן לפני ההתקנה, יש סיכוי שקופצות קופצות בגלל וירוסים או תוכנות זדוניות יכולות להתרחש. אתה רוצה לבדוק את היישומים שאתה רוצה להוסיף כדי שתדע שהם בטוחים. זכור שלא כל האפליקציות נוצרות שוות. בניית אפליקציה היא יקרה. אפילו הפשוטים ביותר יכולים לעלות הון קטן. זו הסיבה שבעלי אתרים לא באמת מציעים את האפליקציות שלהם בחינם. הם ימצאו דרך לייצר רווח ממוצריהם באמצעים אחרים אם אין מספיק הכנסות ממקורות חוקיים. אחד האמצעים הלא לגיטימיים להרוויח כסף מאפליקציה הוא להתפשר על מכשיר כדי לאפשר חלונות קופצים. לרוע המזל, אבטחת Android הנוכחית לרוב אינה מספיקה בזיהוי אפליקציות גרועות. כדי למזער את הסיכויים להוסיף אפליקציות גרועות, ברצונך לוודא שתוסיף רק אפליקציות ממקורות מכובדים.

כמה מהטיפים הכלליים שיש לעקוב אחריהם כוללים את הדברים הבאים:

בדוק ביקורות אפליקציות. משתמשי אפליקציות שעלולים למצוא בעיות יכתבו ככל הנראה ביקורות בחנות Play. הקפד לבדוק ביקורות אלו אם אינך בטוח אם אפליקציה שאתה מנסה להתקין מאובטחת או לא.

שימו לב למפתח או למו"ל. אמנם לגוגל קיימת מערכת לבדיקת תקינות המפתח, אך היא אינה מושלמת ומפתחים רבים בדרך כלל מוצאים דרך לעקוף כללים. סוגים אלה של מפתחים הם בדרך כלל מי שמייצר רווחים ממוצריהם באמצעים שאינם לגיטימיים. נסה לערוך מחקר גוגל לגבי מפתחים אלה כדי לדעת אם יש להם היסטוריה של בניית אפליקציות גרועות.

הישאר עם יישומים רשמיים. ככל האפשר, אתה רוצה להשתמש באפליקציות של מפתחים מכובדים בלבד. מכיוון שאתה היחיד שמכיר את אורח החיים שלך, אין הנחיות מיוחדות שנוכל להעניק לך. הכלל הכללי הוא להשתמש באפליקציות פופולריות ידועות ממקורות טובים.

הגבל את מספר האפליקציות. ככל שתתקין יותר אפליקציות, כך יגדל הסיכוי לבעיות. שמירה על מספר היישומים שלך נמוכה היא אחת הדרכים להימנע מבאגים. היצמד לאלה שאתה צריך, ולא לאלה שאתה רוצה לזמן קצר.

ה- HTC One M9 זמין סוף סוף בארצות הברית בסוף השבוע שעבר, וזה אומר שיש לבעלים ולקונים פוטנציאליים שפע של אפשרויות בכל הנוגע לבחירת מארזים, כיסויים, סטנדים ואביזרים אחרים לטלפון החדש. אם בדיוק קנית את ה...

האם שווה לקנות את Xbox Elite Controller 2? הנה מבט שלנו על הסיבות שאתה צריך לקנות את Xbox Elite 2, או סדרה 2, ואת הסיבות שאתה צריך להחזיק מעמד ברכישת המודל הזה.אני משתמש בבקר העילית החדש 2 בימים האחרו...

פופולרי הודעות