סוללת האייפון 5 יכולה לשרוד במצב המתנה למשך שבוע שלם בטעינה אחת. למרות שזה די קל ללעוס דרך הסוללה של אייפון 5 ביום אחד, זה די קל להשאיר את זה מופעל עד שבוע אם אתה בקושי משתמש בו. זה חשוב במיוחד במקרה של חירום או אסון טבע.
אני הראשון להודות שאני לא המשתמש בסמארטפון האופייני. במסגרת עבודתי כאן ב- GottaBeMobile, אני משתמש במספר מכשירי אייפון, אייפד ומכשירי אנדרואיד. הטלפון העיקרי שלי הוא אייפון 5 שפועל ברשת של AT & T. המכשיר המשני שלי הוא אייפון 5 שפועל על ורייזון. זה הציב אותי במצב מעט ייחודי של יכולת לבדוק את חיי הסוללה המתנה של האייפון 5, אם כי הבדיקה התחילה במקרה.
ניתקתי את החשמל מ- Verizon iPhone 5 ממטען קיר בסביבות השעה 4:30 לפנות בוקר ב -18 בפברואר, שבמקרה היה יום הנשיא. אני באמת לא זוכר למה הייתי צריך לנתק את הטלפון ולהשתמש בו באותה שעה מוקדמת בחג לאומי, אבל אפשר לומר שזה היה קשור להעיר של ילדתי בת השנה.
מאוחר יותר בבוקר הנחתי את האייפון 5 על שולחני במשרד הביתי והשתמשתי בו במשורה. בשלב מסוים כיסיתי את האייפון 5 בכמה ניירת ושכחתי ממנו כשעברתי למכשירים הניידים האחרים שלי. לא נגעתי בזה כמה ימים, עד שהשתמשתי בו בכדי לבצע כמה שיחות, לקרוא כמה מאמרי חדשות ולהזמין כמה פריטים מ- Amazon.com. באופן מדהים, הסוללה נותרה 59% כשהתחלתי להשתמש בה ביום שישי. לא נגעתי בזה בסוף השבוע והשתמשתי בו כשעה ביום שני שלאחר מכן.
לקחתי צילום מסך של מסך השימוש של האייפון 5 כאשר יום שני, 25 בפברואר, הסתיים. ל- iPhone 5 עדיין נותר 3% מהמיץ לאחר שהסתבך במשך 6 ימים ו- 16 שעות. זה היה במצב המתנה במשך 6 ימים ושמונה שעות. המסך היה דולק במשך 7 שעות ו -44 דקות בסך הכל. עד חצות הלילה זה ירד ל -1% והוא התנקז עד שהתעוררתי בשבע בבוקר.
אז איך בכלל האייפון 5 שלי החזיק מעמד במצב המתנה למשך שבוע? לא עשיתי שום דבר מיוחד מלבד להשתמש בו במשורה ולתת לו לשבת שם רוב הזמן. זה היה מחובר לרשת ה- Wi-Fi הביתית שלי, מה שאומר שהוא לא היה צריך להשתמש בחיבור 4G LTE הרעוע בכוח שלו. בהירות המסך הוגדרה ל- 50% ו- Bluetooth היה פועל, אם כי אף אחד ממכשירי ה- Bluetooth לא היה מחובר בפועל. האייפון 5 צלצל, רטט ונדלק כמעט בכל פעם שמישהו התקשר אליי מכיוון שכל המכשירים שלי מחוברים למספר Google Voice שלי. המסך נדלק גם בכל פעם שקיבלתי הודעת טקסט, iMessage או הודעת דחיפה. חשבון Gmail באייפון זה הוגדר לבדיקת דוא"ל רק כאשר פתחתי את אפליקציית הדואר באופן ידני ולא באופן אוטומטי.
למרות שהסוללה של האייפון 5 שלי התרוקנה שבוע לאחר שהורדתי אותה מהמטען שלה, היא בהחלט הייתה יכולה להחזיק מעמד במשך 225 השעות המלאות שאפל מפרסמת אם לא היה כמעט שמונה שעות השימוש. אפל בודקת את המכשירים שלה על ידי זיווג זה לרשת Wi-Fi ונותנת לה פשוט לשבת שם ולא עושה כלום, כשהמסך לעולם לא נדלק. לדברי אפל:
"בדיקות שערכה אפל באוגוסט 2012 באמצעות יחידות iPhone 5 ותוכנה מראש, הן ברשתות GSM והן ב- CDMA. כל ההגדרות היו ברירת מחדל למעט: Wi-Fi היה משויך לרשת; תכונת ה- Wi-Fi בקש להצטרף לרשתות הייתה כבויה. "
ניתן היה לחרוג בקלות מ -225 שעות המתנה על ידי כיבוי הודעות. כיבוי חיבור ה- Wi-Fi והנתונים הניידים יהיה מסחר עצום, אבל זה יכול להיות זמן המתנה ארוך יותר.
אני אמנם לא מצפה מאנשים רבים לבחון בכוונה את גבולות זמן ההמתנה של האייפון 5, אך ראוי לציין שהוא מתקרב לטענותיה של אפל בעת הצורך. יש הרבה מקרים שאנשים צריכים למתוח את הסוללות של האייפון שלהם עד למקסימום. לגרום לאייפון 5 להחזיק מעמד יותר משבוע במצב המתנה קל כל עוד המשתמשים לא צריכים להשתמש בפועל במכשירי האייפון שלהם לעתים קרובות מאוד וההגדרות שלו תואמות להגדרות ברירת המחדל של אפל. סביר להניח שזה לא קורה בעולם האמיתי, אבל טוב לדעת אם עיר הולדתך תיפגע משיטפון, הוריקן או אסון אחר שגורם להפסקת חשמל ממושכת.