תוֹכֶן
- בעיה מס '1: מה לעשות אם ל- Galaxy S8 Plus יש בעיה בסוללה בעקבות עדכון
- בעיה מס '2: הסוללה של גלקסי S8 פלוס צונחת במהירות ונטענת מהר מאוד, המסך הופך לשחור כשפותחים אפליקציות
ביצועי סוללה לקויים (נושא ניקוז הסוללה) הם לעתים קרובות נושא נפוץ שאנו נתקלים בו לאחר כל מהדורה גדולה של Android. אפילו במכשירים חדשים יותר כמו # GalaxyS8 ו- # GalaxyS8Plus, נושא ניקוז הסוללה הוא דבר המתרחש באופן קבוע. כדי להזכיר ללא הרף לקהילה שלנו שהנושא הזה אינו מהווה בעיה בגרסת Android החדשה לחלוטין, אנו מביאים לך שוב את הפוסט הזה לפתרון בעיות.
בעיה מס '1: מה לעשות אם ל- Galaxy S8 Plus יש בעיה בסוללה בעקבות עדכון
שלום שם! נתקלתי בבעיות משמעותיות לניקוז הסוללה מאז שהגיע עדכון תוכנת המכשיר האחרון. ניסיתי לעקוב אחר עצות מהאתר שלך וממקומות אחרים (כלומר לנקות את המטמון, להשבית את Bixby, לבדוק את הגדרות המסך וכו ') ושום דבר לא הצליח לפתור את זה. ראיתי דיווחים אחרים על בעיות דומות בגלקסי S8 ו- S8 פלוס אבל אני מעדיף לא לאפס את המכשיר שלי למפעל ועלי להקים הכל מחדש. תהיתי אם זה נושא נרחב שהתיקון מגיע אליו או שיש דרך להחזיר לגרסת התוכנה הקודמת? אני לא מוציא יותר מכ- 3-4 שעות של חיי סוללה מהמכשיר שלי למרות שלא עשיתי הרבה עם זה. צג השימוש בסוללה מראה שמדובר ב"מערכת אנדרואיד "ו-" com.android.systemui "המשתמשת ברוב חיי הסוללה. כל עזרה שתוכל לספק תהיה מוערכת מאוד! זה מאוד מתסכל! תודה! - סימןממורל
פִּתָרוֹן: היי מארק. כשמדובר בסוגיית ניקוז הסוללה, יש הרבה סיבות אפשריות לכך, כך שאין פיתרון אחד שיכול להתאים. אם השימוש בסוללה בגלקסי S8 פלוס שלך עלה בצורה דרסטית בעקבות עדכון, זה לא בהכרח אומר שיש בעיה בנושא קידוד. ברוב המקרים, גם אפליקציות שאינן מערכת אשמות.
אם כבר ניסית את הפתרונות הגנריים להפחתת השימוש בסוללה, כגון הפחתת בהירות המסך, ניקוי מחיצת המטמון וכו ', עליך להמשיך לעשות את שאר שלבי פתרון הבעיות שאנו ממליצים במקרה זה. אנו יכולים לנחש רק אילו דברים עשיתם, כך שנספק את הדברים המועילים ביותר להלן. אל תהסס לדלג על אלה שכבר ניסית.
התקן עדכוני אפליקציות
כאשר מתמודדים עם נושא הסוללה, לא הרבה משתמשים מבינים שחוסר בעדכוני אפליקציות יכול לעזור. הסיבה לכך היא שלעתים קרובות יש תוצאה חיובית מיידית על ידי ביצועה. העניין, יכול מאוד להיות שזה הפיתרון לכמה בעיות ניקוז סוללות ספציפיות לאפליקציה. בעת עדכון Android, האפליקציות לא מתעדכנות אוטומטית וגורמות לבעיות תאימות אפשריות. מכיוון שעדכוני מערכת הפעלה חדשים מביאים תכונות ותצורות חדשות, ייתכן שאפליקציות ישנות ומיושנות כבר לא יעבדו ביעילות ויגרמו לגרור מבחינת הביצועים, מה שעלול לגרום לחוסר יעילות כללי של המערכת. כדי למזער את הסיכוי לבאגים ולבעיות ניקוז חשמל לאחר עדכון מערכת, ברצונך גם לוודא שכל היישומים שלך תואמים לגרסת Android האחרונה שהתקנת. הקפד ללכת לאפליקציה שלך בחנות Google Play ולעדכן את כל האפליקציות משם. אם יש לך אפליקציות ממקורות צד שלישי (לא מחנות Play), באחריותך לעדכן אותם.
אפס את העדפות האפליקציה
פתרון פוטנציאלי זה עובד עם הראשון להבטיח שכל האפליקציות שלך יעבדו בצורה חלקה ככל האפשר. עדכוני מערכת הפעלה חדשים עשויים לשנות את העדפות האפליקציה או תצורותיהם, כך שייתכן שבאגים יכולים להתפתח מאפליקציות עם הגדרה שגויה. כדי למנוע את הסיכוי להתפתחות בעיה זו, ודא שאתה מאפס את כל העדפות האפליקציה לברירות המחדל שלהן. על ידי איפוס העדפות האפליקציה, תוכל גם לאפשר אפליקציות ושירותים חזרה שאולי איכשהו הושבתו, אך נשאר חשוב שהמערכת תפעל כראוי.
כדי לאפס את העדפות האפליקציה ב- S8:
- פתח את אפליקציית ההגדרות.
- הקש על אפליקציות.
- הקש על הגדרות נוספות בפינה השמאלית העליונה (סמל שלוש נקודות).
- הקש על אפס את העדפות האפליקציה.
- הפעל מחדש את המכשיר ובדוק אם יש באג.
בדוק אפליקציות ידועות לשמצה של סוללות
זו המלצה נוכחת תמיד בכל הנוגע לתיקון אובדן צריכת הסוללה. לעתים קרובות יותר מאשר לא, אפליקציות של צד שלישי עם נטיות לביצוע כוח הן הגורם העיקרי. למרות שציינת כי היישומים המובילים של סוללות עד כה נראים כאפליקציות ושירותי ליבה של Android, זה לא אומר שלא תתייחס לאפליקציות רב שנתיות הידועות כדרושות מדי. אפליקציות רשתות חברתיות, משחקים עם שירותים מקוונים ואפליקציות שזקוקות באופן קבוע לעדכונים נוטות להיות חלק מהאשמים הנפוצים. עליך לדעת כי בתפריט שימוש בסוללה. במידת האפשר, נסה להשבית אותם לכמה ימים ולראות שהיעדרם ישפיע על קצב צריכת החשמל הכללי של הטלפון שלך.
אפס את כל ההגדרות
לפני שתתחייב לנגב את הטלפון עם איפוס להגדרות היצרן, כדאי לשקול לאפס את כל ההגדרות במכשיר שלך. חלק ממשתמשי Android הצליחו למזער בהצלחה את ההשפעה של בעיית ניקוז הסוללה על המכשיר שלהם על ידי ביצוע זה. כך זה נעשה:
- פתח את אפליקציית ההגדרות.
- הקש על ניהול כללי.
- הקש על אפס.
- הקש על אפס הגדרות.
- הקש על איפוס הגדרות כפתור כדי לאשר.
- הפעל מחדש את ה- S9 ובדוק אם הבעיה.
איפוס למפעל
ככל הנראה תצטרך לבצע איפוס למפעל במצב זה אז אל תהסס אם שום דבר לא יוצא חיובי לאחר ביצוע כל ההצעות לעיל. איפוס למפעל יכול לתקן כל מיני מחלות אנדרואיד.
לאיפוס S8 למפעל:
- גיבוי של הנתונים האישיים שלך.
- כבה את המכשיר.
- לחץ והחזק את מקש הגברת עוצמת הקול ואת מקש Bixby, ואז לחץ והחזק את מקש ההפעלה.
- כאשר הלוגו של אנדרואיד הירוק מופיע, שחרר את כל המקשים ('התקנת עדכון מערכת' יופיע במשך כ30 - 60 שניות לפני שתציג את אפשרויות תפריט שחזור מערכת Android).
- לחץ על מקש הפחתת עוצמת הקול מספר פעמים כדי להדגיש 'מחק נתונים / איפוס להגדרות היצרן'.
- לחץ על לחצן ההפעלה כדי לבחור.
- לחץ על מקש עוצמת הקול עד להדגשת 'כן - מחק את כל נתוני המשתמש'.
- לחץ על לחצן ההפעלה כדי לבחור ולהתחיל את איפוס המאסטר.
- לאחר השלמת איפוס המאסטר, 'הפעל מחדש את המערכת כעת' מודגש.
- לחץ על מקש ההפעלה כדי להפעיל מחדש את המכשיר.
הסר התקנה של אפליקציות שאינן בשימוש
אם איפוס להגדרות היצרן כלל לא יפתור את הבעיה, זה כנראה בגלל שהגורם לבעיה נובע מאפליקציה לא יעילה. כדי למזער את הסיכוי שאפליקציות מרוקנות את הסוללה מהר יותר, דאג לעבור על כולן ולהסיר את אלה שאינך משתמש או זקוק להן. ככל שתתקין יותר אפליקציות, כך הסיכוי לחלק משירותי הרקע פועל כל הזמן ברקע. גם כאשר אינך פותח או משתמש באפליקציה באופן פעיל, ייתכן ששירות רקע עבורה פועל 24/7. אם מותקנות במספר יישומים כאלה, הן יכולות לגבות מחיר משמעותי מביצועי הסוללה.
לאחר איפוס להגדרות היצרן, הקפד להסיר התקנה של אפליקציות שדורשות בדרך כלל תקשורת קבועה או כמעט קבועה עם שרתים מרוחקים. אפליקציות כאלה כוללות בדרך כלל אפליקציות של רשתות חברתיות (פייסבוק, אינסטגרם וטוויטר ידועות לשמצה במובן זה), משחקים (אלה עם שירותים מקוונים), אפליקציות דוא"ל, אפליקציות להעברת הודעות. במילים אחרות, אתה רוצה להיפטר מחזירי סוללות אפשריים במידת האפשר כדי שתדע כיצד הסוללה מתפקדת בלעדיהן. אם אינך יכול לחיות בלי אפליקציות כאלה, נסה לעבור תחת ההגדרות שלהן ולראות אם יש דרך למנוע ממך להתעדכן כל הזמן.
דרך לעקיפת הבעיה: השתמש במצב חיסכון בחשמל
כאשר אתה חושב שאתה זקוק לטלפון שלך למשך זמן רב יותר ביום מסוים, תוכל תמיד להאריך את ביצועי הסוללה באמצעות מצב חיסכון בחשמל. זוהי תכונה של Samsung Galaxy S שמאלצת את המכשיר לפעול לאט יותר מבחינת מהירות שעון המעבד, להוריד את בהירות המסך שלו, להשתמש ברזולוציית המסך הנמוכה יותר, לכבות את השימוש ברשת הרקע ולכבות את Always On Display. ישנן שתי אפשרויות שתבחר, ובהתאם לצורך שלך, אתה יכול לבחור MID או MAX.
כדי להשתמש במצב חיסכון בחשמל:
- פתח את אפליקציית ההגדרות.
- הקש על תחזוקת המכשיר.
- הקש על סוללה.
- בחר MID או MAX.
בטל שורש (אופציונלי)
אם יש לך גלקסי S8 פלוס מושרש, נסה לבטל את עקירתו על ידי ביצוע איפוס אב (השלבים המופיעים לעיל) ולראות מה קורה. ייתכן שתוכנות השתרשות מסוימות לא יעבדו ביעילות עם גרסאות אנדרואיד חדשות יותר, לכן נסה לראות כיצד המכשיר שלך פועל כאשר הוא מריץ קושחת מלאי וללא שורש.
בעיה מס '2: הסוללה של גלקסי S8 פלוס צונחת במהירות ונטענת מהר מאוד, המסך הופך לשחור כשפותחים אפליקציות
ה- Samsung S8 Plus שלי הוא בן שנה ועבר כחודש שאחוז הסוללה של הטלפון שלי יורד מהר מאוד. יורד 1% כל 2-3 דקות. כמו כן, טעינה מהירה במיוחד. כשזה מסתכם בסביבות 60 משהו עד 70 משהו באחוזים, המסך הופך לשחור אבל אני עדיין יכול לומר שהטלפון פועל כי אני יכול לשמוע מתי אני מגביר את עוצמת הקול.
גם הופך לשחור כשאני פותח אפליקציות מסוימות כמו snapchat, המסך הופך לשחור. לפעמים הטלפון יכבה את עצמו לחלוטין וכשאני מפעיל אותו מחדש הוא אומר שהוא ב 0% מ 60-80%. נראה שיש לו סדק קל בפינה השמאלית העליונה של המסך, אבל זה היה שם הרבה לפני שהנושא הזה התחיל להתרחש. (Idk אם הסדק יכול להיות קשור לזה).
כרגע אני מנסה את שיטת המצב הבטוח והסוללה עדיין עברה מ 69% - 60% בערך 10 דקות, אך עד כה המסך לא השחיר. RAQUEL
פִּתָרוֹן: היי ראקל. ייתכן שהסוללה של המכשיר שלך זקוקה לכיול, אז נסה לעשות זאת תחילה. להלן השלבים לעשות זאת:
- מסננים את הסוללה לחלוטין. המשמעות היא שימוש במכשיר שלך עד שהוא יופעל בכוחות עצמו ורמת הסוללה נקראה 0%.
- טען את הטלפון עד שהוא מגיע ל 100%. הקפד להשתמש בציוד טעינה מקורי למכשיר שלך ותן לו להיטען לחלוטין. אל תנתק את המכשיר משך שעתיים נוספות לפחות ואל תשתמש בו בזמן הטעינה.
- לאחר הזמן שחלף, נתק את המכשיר מהחשמל.
- בצע הפעלה מחדש חמה על ידי החזקת לחצני ההפעלה וביקסבי בו זמנית עד להופעת לוגו ההפעלה.
- השתמש בטלפון שלך עד שייגמר לו כוחו לחלוטין.
- חזור על שלבים 1-5.
אם הבעיות יישארו לאחר כיול הסוללה ומערכת ההפעלה, בצע איפוס מאסטר (איפוס להגדרות היצרן) ובדוק אם זה יתקן אותן. אם שום דבר לא ישתנה לאחר איפוס להגדרות היצרן, פירוש הדבר שהבעיה היא ככל הנראה לא ביכולתך לתקן. במקרה זה, אתה רוצה לקבל תמיכה מקצועית מסמסונג.