העניין בגיליונות המפרט הטכני הוא שהם מטבע הדברים אינם מזכירים את מה שצרכנים מפספסים ברכישת המכשיר. חסוך עבור כמה צרכנים בעלי עין נשימה ובעלי ידע טכנולוגי, צרכנים רבים מוצאים את מה שחסר להם לאחר שכבר קנו את המכשיר ושיחקו איתו זמן מה.
המצב לא שונה עבור קינדל האש של אמזון. על הנייר, יש לו מפרט די הגון. עם זאת, כפי שציין Gizmodo, מי שנהנה מאוד מאפליקציות אנדרואיד יגלה שכמה כאלה אינן זמינות עבור משתמשי הטבלט.
למשל, משחקים כמו Minecraft, Grand Theft Auto III, Shoot the Zombirds, Osmos ו- Oscura נעדרים, ככל הנראה, חסרים ברשימת האפליקציות שמשתמשי Kindle Fire עשויים להוריד.
אדובי פוטושופ טאצ ', אפליקציית חובה בתשלום עבור מעצבים שרוצים לעשות ריטוש תוך כדי תנועה, נעדרת גם כן מרשימת האפליקציות הזמינות ל- Kindle Fire. משתמשים, לעומת זאת, יכולים לבחור להוריד את הפוטושופ אקספרס, הגרסה החינמית, אם כי אפליקציה כזו אינה חזקה כמעט כמו Adobe Photoshop Touch.
אוהדי פיירפוקס גם לא יוכלו להוריד את פיירפוקס לאנדרואיד וכך יאבדו את הסיכוי לסנכרן את הסימניות שלהם מהדפדפן השולחני שלהם עם המכשיר הנייד. נכון, הדפדפן המקורי של קינדל פייר בשם Silk הוא טוב, אך עדיף שיהיו לכם חלופות שיאפשרו למשתמשים לבחור איזה שירות טוב יותר עבורם.
Groupon, השירות הפופולרי של היום אינו זמין גם ב- Kindle Fire. היעדרותו נאמרת כמוסברת על מעמדה של אמזון כבעלי עניין ב- LivingSocial, המתחרה של Groupon.
אפליקציה נוספת היא אינסטגרם. אי-זמינותו ב- Kindle Fire הקודמת הייתה מובנת מאחר ובאותו טאבלט לא הייתה מצלמה, ולכן לא יכלה לאפשר למשתמשים להשתמש בתכונות של אינסטגרם. אולם כעת, עם זאת, הטאבלט עדיין אינו מאפשר למשתמשים להציג עדכוני אינסטגרם ממשתמשים אחרים ברשת החברתית לשיתוף תמונות.
לבסוף, וזה ברור מאליו, משתמשי Kindle Fire עשויים לא להשתמש ב- Google Apps כמו חנות Play, Youtube, Chrome, Gmail, Wallet, Earth, Calendar, Translate, Maps ו- Drive.
כל אלה שנחשבים, אמזון אפסטור מציע יותר ספרים ומוסיקה ממה שמציע גוגל פליי. ובכל זאת, יש דרך לעקיפת הבעיה בנושא זה. משתמשים במכשירי אנדרואיד אחרים עשויים פשוט להוריד את אפליקציית קינדל ואפליקציית MP3 של אמזון מ- Google Play כדי ליהנות מתוכן כזה.
דרך gizmodo