5 אפליקציות ההערות הטובות ביותר לאנדרואיד בשנת 2020

מְחַבֵּר: Eugene Taylor
תאריך הבריאה: 13 אוגוסט 2021
תאריך עדכון: 11 מאי 2024
Anonim
10 הטוב ביותר Rollers מסחרי 2019
וִידֵאוֹ: 10 הטוב ביותר Rollers מסחרי 2019

תוֹכֶן

עוד היום, רישום הערות פירושו דבר אחד לפרסם אותו, והיום האינטרנט השתלט עליו, הודות לאפליקציית ההערות הטובה ביותר לאנדרואיד. המשוואה מעט שונה כיום. בהתקנים ניידים שהתפתחו רבות בעשור האחרון לערך, בהתקנה הנוכחית, ניתן לקחת הערות לחלוטין ללא פיסת נייר או עט פיזית. הודות למפתחים גדולים וקטנים כאחד, ישנם מספר אפליקציות לרישום הערות שמשפרות את חיינו מדי יום, אם כי הם לא מקבלים את ההכרה המגיעה להם.

אם אתה מחפש אחר אפליקציית ההערות הטובה ביותר שיש, אתה לא לבד. לאור הרבגוניות של פלטפורמת האנדרואיד, יש הרבה אפליקציות לרישום הערות בחנות Play. אז זה עוזר לחתוך את העומס ולהפיק את המיטב מהטובים ביותר. בתקווה שמאמר זה יעשה זאת עבורך כאשר אנו בוחרים חמש מאפליקציית ההערות הטובה ביותר לאנדרואיד בשנת 2018.

אפליקציית ההערות הטובה ביותר לאנדרואיד


1) ColorNote

אפליקציה זו הייתה קיימת לפני Google Keep, ולמרות שהאפליקציה הראשונית לא הייתה שום דבר לכתוב עליה הביתה, העדכונים הבאים הפכו אותה לחלופה הטובה ביותר עבור Google Keep בחנות Play. במיוחד יישומון ColorNote ראוי לאזכור מיוחד מכיוון שהוא מאפשר לך להוסיף מספר הערות על מסך הבית שלך לתזכורת מהירה. בדומה ל- Keep, תוכל ליצור הערה רגילה או לערוך רשימת ביקורת. הפיצ'ר הסטנדרטי לרישום הערות משתמש בנייר מרופד כתפאורה, שכמעט מרגיש כאילו אתה מקליד על פיסת נייר.

יתר על כן, אתה יכול להגדיר תזכורות לכל פתק, אם כי לא ניתן להזכיר לך כשאתה מגיע למיקום. לאחר הרשימה למטה, אתה יכול אפילו לשתף את ההערות דרך מדיה חברתית או דוא"ל. אפליקציית ColorNote מושלמת להורדה בחינם ואינה מגיעה עם רכישות מתוך האפליקציה על הסיפון. זה תואם למספר עצום של טלפונים חכמים של Android, אז אתה כנראה לא צריך לדאוג לדרישות המערכת עם ההיצע המסוים הזה.


הורד אותו עכשיו: כאן

1) Google Keep

ללא שמץ של ספק, Google Keep הוא ללא ספק האפליקציה הטובה ביותר לרישום הערות עבור Android. אפליקציה זו מותקנת מראש ברוב מכשירי Android עם הפעלת שירותי Google, כך שככל הנראה כבר יש לך אותה בטלפון שלך. אבל אם לא, הקפד להוריד אותו כי זו האפליקציה היחידה שאתה צריך אם אתה רוצה לרשום הערות מהירות ולערוך רשימות קניות ורשימות ביקורת סטנדרטיות. שמור על סנכרון עם חשבון Google שלך, כך שכל מה שאתה צריך זה חשבון מתפקד כדי שיסנכרן בין מכשירים.

סינכרון עובד יפה ושיתוף פעולה נתמך, ומאפשר לשניים אנשים או יותר להיות מעורבים בפתק ולבצע שינויים בהתאם. Keep גם מאפשר לך לקודד את ההערות שלך ולהצמיד אותן למעלה כדי שתוכל לראות אותן תחילה. להצמיד אותם למכשיר אחד, להצמיד אותו אוטומטית לכל מכשיר עקב תכונת הסינכרון בענן הנ"ל. האפליקציה מתעדכנת באופן קבוע עם תכונות חדשות, כך שאתה בידיים טובות מאוד כאן.


הורד אותו עכשיו: כאן

3) הערות אומני

אפליקציית הערות קלאסית זו מיועדת לאנשים שאוהבים את ההערות שלהם מאורגנות ובסדר נכון. זה מאפשר לך לרשום הערות בדיוק כמו כל יישום אחר, אך מציע גם תכונות כמו שילוב Google Assistant ויכולת להוסיף קבצים מצורפים לתמונות / וידאו ושמע להערות. משתמשים יכולים לשמור על כרטיסיית ההערות שלהם על ידי הוספת תגים ותוויות, בעוד שחיפוש בתוך היישום מאפשר לך למצוא את ההערה שאתה מחפש עם כמה מילות מפתח. יש לך גם את היכולת למזג מספר הערות.

תכונה אחת שאני אוהב במיוחד היא כיצד ניתן לבחור מספר הערות בו זמנית כדי למחוק / לאחסן את כולם. רוב האפליקציות של רישום הערות מאפשרות לך לעשות זאת באופן אינדיבידואלי, דבר שיכול להיות איטי בקפידה. אתה יכול ליצור צבע מותאם אישית עבור כל תג, ולהציע אפשרויות נוספות למשתמש. האפליקציה פועלת ב -30 שפות, כך שהיא מתאימה גם לדוברים שאינם אנגלית.

החלק הכי טוב כאן הוא שהאפליקציה חופשית לחלוטין להורדה ונטולת מודעות או רכישות מתוך האפליקציה.

הורד אותו עכשיו: כאן

4) LectureNotes

זו אפליקציה מעט מתקדמת המתאימה למשתמשי טאבלט עם גישה לעט. יישום זה בעצם מאפשר לתלמידים להוריד הערות על המסך על ידי כתיבה כפי שהיו עושים בדף רגיל. זה יכול לעזור מאוד לסטודנטים שרוצים לרשום הערות אך אין להם גישה לעט ולנייר. זה יכול גם לעזור למורים בהרצאות שלהם מכיוון שהאפליקציה מאפשרת לך לרשום הערות בכתב יד ללא הגבלה (גרסת Pro). ניתן להשתמש באפליקציה גם לצורך הצגת מצגות, כך שהיא לא רק מוגבלת לאקדמיה.

הגרסה החינמית מגיעה עם שתי מחברות בלבד המורכבות משמונה עמודים כל אחת, ולכן אנו ממליצים מאוד למשתמשים לקבל את הגרסה בתשלום של האפליקציה. זה עולה $ 4.99, אבל מבחינת רישום הערות, זה לא מקבל יותר מישוש מזה. מומלץ להשתמש בזה עם חרט מכיוון שלא יהיה הגיוני לשרבט הערות על האגודל. הקפד לבדוק את אפליקציית ההערות הטובה ביותר לאנדרואיד.

הורד אותו עכשיו: כאן

5) פנקס רשימות

זוהי אפליקציית הערות אינטואיטיבית נוספת המאפשרת לשנות את המראה והנראות של ההערות שלך הרבה מאוד. אתה יכול אפילו להוסיף תוויות ותגים להערות שלך, ומאפשר לך למצוא אותם במהירות בעזרת חיפוש דרך האפליקציה. יש לך גם את היכולת להגן על ההערות שלך באמצעות הצפנת AES-256, תכונה שחסרה ברוב יישומי ההערות שיש שם. שאר התכונות מיישרות קו עם אפליקציות תחרותיות אחרות, כולל אפשרות לשתף הערות, קוד צבע, יישומון ייעודי למסך הבית, וכן סנכרון עם שירותי אחסון בענן כמו גוגל דרייב, דרופבוקס ועוד.

מכיוון שהתאמה אישית היא גורם גדול כאן, משתמשים יכולים לשנות את הנושאים בהתאם לנוחיותם. זה מכניס את השליטה לידי המשתמשים. עם זאת, חלק מהתכונות עשויות לדרוש מנוי Pro. היישום ניתן להורדה בחינם, אך מגיע עם מודעות ורכישות מתוך האפליקציה. זה תואם למכשירים עם Android 4.0.3 ומעלה.

הורד אותו עכשיו: כאן

נקבל עמלת מכירה אם תרכוש פריטים באמצעות הקישורים שלנו. למד עוד.

כאשר הזמנים משתנים, אנשים משתנים. הטכנולוגיה והשירותים שאנו משתמשים בהם מתפתחים אף הם. לפני עשור, כל טלפון חכם הגיע כחלק משירות שירות בן שנתיים שנעל אותך בפני ספק מסוים. ספקים מראש מאפשרים לך לברוח בל...

בחודש אוגוסט גוגל פרסמה רשמית את העדכון הצפוי אנדרואיד 7.0 Nougat. זה עדיין חדש מאוד מוגבל בזמינות, אבל עדכון נוסף מגיע בסוף אוקטובר. גוגל רק הודיעה אנדרואיד 7.1 Nougat, תצוגה מקדימה למפתחים ואת תאריך...

פופולרי