כיצד להתמודד עם בעיית ניקוז סוללות מהירה בסמארטפון Google Pixel 2 שלך? מדריך פתרון בעיות

מְחַבֵּר: Tamara Smith
תאריך הבריאה: 24 יָנוּאָר 2021
תאריך עדכון: 13 מאי 2024
Anonim
8 Google Pixel Battery Settings You Need To Change Now
וִידֵאוֹ: 8 Google Pixel Battery Settings You Need To Change Now

תוֹכֶן

ניקוז הסוללה הוא אחת הבעיות הנפוצות המתרחשות בדרך כלל לאחר התקנת עדכון קושחה חדש במכשירים ניידים בסמארטפון או בטאבלט. זה יכול להתרחש ללא קשר לפלטפורמה בה פועל מכשיר - iOS או Android. בפוסט זה, אנו נתמודד עם בעיית ניקוז הסוללה במכשיר דגל אנדרואיד חזק, מכשיר Google Pixel 2.

למרות היותו מופעל על ידי מעבד משודרג ומפרט זיכרון RAM יחד עם סוללה של 2700 מיליאמפר / שעה, טלפון פיקסל חדש זה עדיין נכנע לבעיית ריקון סוללות מהירה. למען האמת, הרבה בעלי פיקסל 2 העלו תלונות על חיי הסוללה של הטלפון שלא יכלו להימשך זמן רב. אכן זה משווע בהתחשב בכך שמדובר במכשיר כל כך חסון. מה יכול היה לגרום לסוללה להתנקז כל כך מהר ב- Google Pixel 2 שלך ואילו אפשרויות יש למשתמשי הקצה כדי לשמור ולהאריך את חיי הסוללה של הטלפון? המשך לקרוא כדי לגלות את התשובות לשאלות אלה.

לפני שנמשיך, אם אתה מחפש פיתרון לבעיה אחרת, ודא שאתה מבקר בדף פתרון הבעיות של Google Pixel 2 שכן כבר טיפלנו בכמה מהבעיות הנפוצות ביותר בטלפון זה. אך אם אתה זקוק לעזרה, מלא את שאלון בעיות אנדרואיד שלנו והקש על שלח. תהיו בטוחים שנבדוק את הדאגה שלכם.


מה מרוקן את רוב הסוללה של טלפון הפיקסל שלך?

מלבד עדכונים שגויים, אפליקציות נוכלות נמצאות גם בקרב האשמים או ניקוז מהיר של סוללות הסמארטפונים. אפליקציות מדיה חברתית כמו פייסבוק משתמשות בדרך כלל בכוח משמעותי כאשר הן פעילות או כשנותרות במצב המתנה. השימוש בעיצובים מונפשים, אחזור נתונים תכוף, בהירות המסך, התראות והגדרות אחרות המופעלות יכולים גם להשתמש בכוח במכשיר שלך. שימוש במכשירים כמו שימוש נרחב או ממושך כמו משחק משחקים ניידים או הזרמת סרטונים בטלפון במשך שעות הוא גם גורם בסיסי. בעיות איתות כמו בעת שימוש בטלפון באזור עם כיסוי רשת נמוך עד ללא יכולות גם לגרום לנקזת הסוללה מהר יותר. באופן כללי, כל מה שתעשה בטלפון שלך שיכול לגרום למעבד להתמצות יביא בסופו של דבר לאזז כל כך מהר למכשיר שלך.


סוגיית ניקוז הסוללה יכולה להיות קשורה גם לסוללה גרועה של חומרה פגומה בטלפון. למרבה הצער לנושאים הקשורים לחומרה, לעתים קרובות יש צורך בשירות. אך עם זאת, אתה עדיין יכול לנסות לעקוף דרכים לעקיפת הבעיה ולנסות לפתור את הבעיה מבחינתך לפני שאתה יוצא לטיול במרכז שירות ולבקש מטכנאי לבדוק את רכיבי החומרה במכשיר שלך.


פתרונות אפשריים לבעיית ניקוז הסוללה ב- Google Pixel 2

ניתן לתייג ניקוז סוללות בין בעיות מורכבות אחרות במכשירים ניידים. לפיכך, הדבר מציין כי לא ניתן לפתור את הבעיה באמצעות פיתרון יחיד. אם אתה מצליח לאתר את הסיבה הבסיסית, תוכל לעבוד ישר ולתקן את כל מה שגורם לסוללה להתנקז כל כך מהר. אחרת, יהיה עליכם לעבור הליך ניסוי וטעייה ולפתור בעיות ברכיבי התוכנה והחומרה. אתה יכול להתייחס להדרכות הבאות במקרה שתזדקק לסיוע נוסף ולקלטים נוספים. אם אפשר, נסו למצות את כל המאמצים האפשריים ונסו את כל האפשרויות הרלוונטיות בסופו של דבר. בסופו של דבר אם הבעיה נמשכת, אתה תמיד יכול להסלים את העניין לספק שלך או לתמיכה של גוגל ולבקש עזרה נוספת ופתרונות מתקדמים יותר.

שוב אתה צריך לבדוק שתי אפשרויות כשמדובר בבעיות ניקוז הסוללה בטלפון שלך וזו תהיה בעיה בתוכנה ונזק לחומרה. אם אתה חושב שמה שאתה מתמודד עם זה נושא תוכנה, תוכל לנסות כל אחת מהפתרונות הבאים.


פתרון ראשון: בדוק ונהל אפליקציות ב- Google Pixel 2 שלך.

לרוב, נשירה פתאומית של הסוללה קשורה לאפליקציה גרועה. זו יכולה להיות אפליקציה שבה אתה משתמש בטלפון שלך זמן מה או אפליקציה שהורדת לאחרונה ופועלת מוזר עקב עדכון לקוי. כדי לקבוע אם האשם הוא אפליקציה גרועה או לא, בדוק את הגדרות הסוללה שלך וראה אילו אפליקציות מרוקנות הרבה מהסוללה שלך. אם אתה רואה תוצאה יוצאת דופן כמו אפליקציה מסוימת משתמשת בלמעלה מחמישה אחוזים מהסוללה של הטלפון שלך, ייתכן שזה האשם. נסה לחשוב מה בדיוק האפליקציה עשתה ואז למד אם זה שימוש סביר או לא.

אם זוהי בעיה חד פעמית באפליקציה, סגירה מאולצת של האפליקציה יכולה לסייע בתיקון כל תקלה שעשויה הייתה לגרום לאפליקציה להתנהג בצורה לא נכונה.

כדי להציג אילו יישומים משתמשים בסוללה הגבוהה ביותר ב- Google Pixel 2, בצע את הצעדים הבאים:

  1. פתח את ה הגדרות אפליקציה.
  2. בֶּרֶז סוֹלְלָה.
  3. נווט אל שימוש באפליקציה מאז טעינה מלאה סָעִיף. לאחר מכן תראה רשימה של אפליקציות ושירותים יחד עם אחוז הסוללה שנעשה בה שימוש מאז הטעינה המלאה האחרונה.
  4. הקש על אפליקציה או שירות ברשימה כדי להציג פרטים נוספים ולבחור אפשרויות שיכולות לחסוך בסוללה, במידת הצורך.

חלק מהאפליקציות מאפשרות לכבות פעילות רקע, שעובד על ידי הגבלת השימוש בסוללה של האפליקציה כשהוא לא פעיל או סרק.

כדי לאלץ אפליקציות לא יציבות להפסיק, בצע את הצעדים הבאים:

עצירה והפעלה מאולצת דומה להפעלה מחדש קשה של אפליקציה. זה מכבה לחלוטין את האפליקציה כולל שירותים שעלולים לרוקן את הסוללה. ייתכן שאופציה להפסקת כוח לא תהיה זמינה עבור כל האפליקציות. אם ברצונך לתת לזה הזדמנות, כך זה נעשה:

  1. פתח את ה הגדרות אפליקציה.
  2. בֶּרֶז אפליקציות והתראות.
  3. בחר את האפליקציה מהרשימה.
  4. בֶּרֶז ראה את כל האפליקציות אם אתה רוצה להציג אפליקציות נוספות. אם אינך רואה רשימה, הקש על מידע על האפליקציה במקום זאת.
  5. בֶּרֶז כוח עצירה.
  6. ואז הקש בסדר כדי לאשר.

לאחר ביצוע עצירה מאולצת באפליקציות החשודות, הפעל מחדש את מכשיר ה- Pixel 2 ואז בדוק אם הסוללה עדיין מתרוקנת כל כך מהר. נסו גם להפעיל את האפליקציה שעצרתם בעבר. אם הבעיה חוזרת לאחר הפעלת האפליקציה מחדש, היא מציינת שהאפליקציה גורמת לה ולכן יש להסיר אותה או להסיר אותה.

כדי להסיר התקנה של אפליקציות בעייתיות ממכשיר ה- Pixel 2, בצע את הצעדים הבאים:

  1. גע והחזק באפליקציה שברצונך להסיר את ההתקנה.
  2. התחל לגרור את האפליקציה כדי להציג אפשרויות נוספות.
  3. גרור את האפליקציה אל הסר התקנה בחלק העליון של המסך.
  4. הרם את האצבע או שחרר את האפליקציה כדי להסיר את ההתקנה או להסיר אותה מההתקן שלך.

אם אינך רואה אפשרות הסר התקנה, כלומר, אינך יכול להסיר את ההתקנה של האפליקציה.

פיתרון שני: הפעל מחדש את ההתקן והתקן עדכונים.

השיטות הבאות יכולות לסייע בתיקון כל בעיית תוכנה העלולה לרוקן את הסוללה ברקע. נסה לבצע שיטות אלה אם לא מצאת יישומים שמנקזים את הסוללה.

הפעל מחדש את פיקסל 2 (איפוס רך)

ניתן לתקן בעיות רבות הקשורות לתוכנה על ידי ביצוע הפעלה מחדש פשוטה. אז וודאו שלא תשכחו לעשות זאת. בתור התחלה, כך מתבצע איפוס או הפעלה מחדש רכה בסמארטפון Google Pixel 2 שלך:

  1. לחץ והחזק את המקש כּוֹחַ כפתור למספר שניות.
  2. ואז הקש איתחול על המסך שלך.
  3. אם אתה לא רואה איתחוללחץ והחזק את המקש כּוֹחַ כפתור בערך 30 שניות עד מחזור ההפעלה של המכשיר שלך.

לא יימחקו נתונים תוך כדי כך שזה בהחלט בטוח.

התקן עדכוני קושחה זמינים

אם עדיין לא התקנת עדכון קושחה במכשיר שלך, בדוק אם קיימים עדכוני מערכת זמינים ונסה לעדכן את הקושחה שלך. עדכוני קושחה לא רק מציעים תכונות ושיפורים חדשים במערכת אלא גם מכילים תיקון תיקון לבאגים מסוימים כולל אלה שמנקזים את הסוללה במכשיר שלך. כך:

  1. הקש כדי לפתוח את הגדרות האפליקציה בטלפון שלך.
  2. נווט לתחתית המסך ואז הקש מערכת.
  3. בחר עדכוני מערכת.
  4. במידת הצורך, הקש על טלפון כדי להציג את סטטוס העדכון שלך.

אם יש עדכון זמין, תתבקש לקבל הודעת עדכון. לפני שתעבור לשדרוג, הקפד ליצור גיבוי של המכשיר שלך לשמירה. לאחר הגיבוי מאובטח, עקוב אחר ההוראות שעל המסך כדי להמשיך בתהליך ההורדה והתקנה של עדכון הקושחה.

בדוק אם קיימים עדכוני אפליקציות להתקנה

כמו כן יש צורך לעדכן אפליקציות באופן קבוע על מנת לשמור על אופטימיזציה שלהן ומסוגלות לעבוד בצורה מושלמת עם הפלטפורמה או גרסת התוכנה הנוכחית שבה פועל המכשיר. בדומה לעדכוני מערכת, עדכוני אפליקציות יכולים גם להביא לשיפורים שעשויים לפתור את הבעיה. כך זה נעשה:

  1. הקש כדי לפתוח את חנות משחקים אפליקציה.
  2. הקש על סמל תפריט (שלושה קווים אנכיים).
  3. ואז בחר האפליקציות והמשחקים שלי.
  4. בֶּרֶז עדכון אם יש עדכון זמין, או עדכן הכל כדי להתקין עדכוני אפליקציות נוספים.

אפליקציות עם עדכונים זמינים מתויגות עם עדכון.

אפשרות אחרונה: בצע איפוס מלא של המערכת או אפס את המכשיר שלך כברירת מחדל

אם אף אחד מההליכים הנ"ל אינו מסוגל לפתור את הבעיה, האפשרות הבאה שלך תהיה איפוס להגדרות היצרן או איפוס אב. איפוס זה ימחק את כל הנתונים שלך מהמכשיר שלך יחד עם כל התהליכים העלולים לגרום לבעיה. כל האפליקציות והנתונים המשויכים להן יוסרו גם כן. לכן מומלץ לגבות ולשחזר את כל הנתונים הקריטיים שלך במכשיר האחר שלך מראש. לאחר שגיבית הכל, המשך עם איפוס מלא של המערכת או איפוס מאסטר ב- Google Pixel 2 שלך.

ניתן לבצע איפוס להגדרות היצרן דרך תפריט ההגדרות או באמצעות מקשי החומרה. השיטה האחרונה מומלצת אם המכשיר שלך לא מגיב לקלט מגע.

כדי לאפס את ה- Pixel 2 באמצעות תפריט ההגדרות, עבור אל הגדרות-> מערכת-> אפס-> איפוס נתוני היצרן-> אפס טלפון-> ואז הקש מחק הכל כדי לאשר.

כדי לאפס את ה- Pixel 2 באמצעות מקשי החומרה, בצע את הצעדים הבאים:

  1. לחץ והחזק את המקש מקש עוצמת הקול כשהטלפון שלך כבוי.
  2. לחץ והחזק את המקש מקש הפעלה עם ה מקש עוצמת הקול החזיק מעמד.
  3. שחרר את שני המקשים כאשר ה- מסך אנדרואיד מופיע.
  4. לחץ על מקשי עוצמת קול כדי לגלול ולהדגיש מצב שחזור אוֹפְּצִיָה.
  5. ואז לחץ על מקש הפעלה כדי לאשר את הבחירה.
  6. לחץ והחזק את המקש מקש הפעלה שוב כאשר ה- אין תגובה ההודעה מופיעה.
  7. ואז לחץ ושחרר את מקש הגברת עוצמת הקול תוך כדי החזקת ה- מקש הפעלה.
  8. כאשר מסך שחזור אנדרואיד מופיע, שחרר את מקש הפעלה.
  9. לחץ על מקש עוצמת הקול כדי לגלול ולהדגיש מחיקת מידע / איפוס מכשיר אוֹפְּצִיָה.
  10. ואז לחץ על מקש הפעלה כדי לאשר את הבחירה.
  11. המתן עד לניגוב הנתונים ונגמר לאחר השלמתם, מאתחל מערכת עכשיו אפשרות מסומנת.
  12. לחץ על מקש הפעלה כדי לאתחל את המכשיר שלך.

בדוק אם הבעיה נעלמה לאחר האיפוס. היזהר בעת הוספת האפליקציות שלך. יש סיכוי שבעיית ניקוז הסוללה תחזור אם תתקין מחדש את האפליקציה שגורמת לבעיה להתרחש מלכתחילה.

אם אף אחת משיטות אלה אינה מסוגלת לפתור את הבעיה והטלפון שלך עדיין מרוקן את הסוללה כל כך מהר, אז אתה יכול לאבחן אותה על ידי טכנאי. ייתכן שהסוללה ניזוקה או שחלק מהרכיבים הרלוונטיים כבר אינם מתפקדים כמתוכנן ולכן יש להחליפם או לתקן.

אתה יכול גם להסלים את הבעיה לתמיכה של Google במיוחד אם היא התחילה לאחר התקנת עדכון קושחה חדש ב- Google Pixel שלך 2. אם זה המקרה, ייתכן שהעדכון מכיל כמה באגים שגרמו לסוללה להתנקז מהר יותר ממה שהוא אמור היה. חפש עזרה נוספת ואפשרויות אחרות אז.

פוסטים של Google Pixel 2 שעשויים להיות מעוניינים לקרוא:

  • כיצד לתקן את Google Pixel 2 שלא יחויב [מדריך לפתרון בעיות]
  • מדוע Google Pixel 2 שלי לא נדלק וכיצד לתקן את זה? [מדריך פתרון בעיות]
  • מה לעשות עם Google Pixel 2 שאינו יכול להתחבר ל- Wi-Fi? [מדריך פתרון בעיות]
  • כיצד לתקן את Google Pixel 2 שאינו יכול לשלוח או לקבל הודעות טקסט או SMS [מדריך לפתרון בעיות]

ישנם משתמשים רבים של Galaxy Note8 המבקשים מאיתנו עזרה לגבי המכשיר שלהם שלא נטען ומופעל. אם אתה אחד מהמשתמשים האלה, למד כיצד לתקן את הבעיה ללא צריכת חשמל להלן.עזרה בבקשה. amung Galaxy Note8 שלי מת ככל ...

היי ח'ברה! ברוך הבא לעוד מאמר # Galaxy7! כרגיל, אנו מביאים לך יותר גליונות 7 על ידי פרסום חוויותיהם של כמה מקוראינו בעת השימוש ב- 7 שלהם. אנו מקווים כי חומר זה יסייע לא רק למשתמשים שהוזכרו כאן, אל...

פוסטים אחרונים