#Google #Pixel החדש הוא אחד המכשירים המרשימים ביותר בשוק כיום ולמרות שרבים מרוצים מהמפרט והתכונות שלו, הוא לא מושלם. יתכן שתוכל להיתקל בבעיות בדרך וחלקן בוודאי יהיו מורכבות יותר לתיקון.
שלב 1: ודא שהקושחה לא קרסה
קריסות מערכת הן לרוב הגורם השכיח לכמה בעיות הקשורות לחומרה כמו אי טעינה ואי הפעלה, לכן עליכם לאמת זאת. בעוד שלגוגל פיקסל אין סוללה נשלפת, אתה עדיין יכול להכריח אותה להפעיל מחדש כדי לשלול את האפשרות שהסיבה שהיא לא תידלק היא בגלל מערכת קפואה.
פשוט לחץ והחזק את מקש ההפעלה למשך 10 שניות והטלפון אמור להפעיל מחדש בתנאי שנשאר מספיק סוללה ושהבעיה לא נגרמת מנזק נוזלי או פיזי. אם הטלפון נדלק, הבעיה נפתרה, אחרת, עליך להמשיך לפתור את הבעיה במכשיר שלך.
שלב 2: חבר את המטען למקור חשמל וחבר את הטלפון שלך
שלב זה יגיד לך אם יש בעיה בחומרת הטלפון שלך או בסוללה. חיבור המטען וחיבורו למקור חשמל יציג בדרך כלל את שלטי הטעינה. אך אם יש בעיה באחד הרכיבים, יתכן והמכשיר לא נטען שלא לדבר על הצגת סימני הטעינה הרגילים.
אם סימני הטעינה מופיעים, תן לטעינה של המכשיר למשך 10 דקות לפחות ואז נסה להפעיל אותו. לא פעם, סוג זה של בעיה מתוקן בשלב זה. עם זאת, אם המכשיר נטען אך עדיין לא יופעל, נסה לבצע את הליך ההפעלה מחדש בכפייה בזמן שהוא מחובר לחשמל מכיוון שיש סיכוי שהקושחה התרסקה והסוללה התרוקנה לחלוטין.
שלב 3: נסה להפעיל את ה- Pixel במצב בטוח
יש אפשרות שאחת או כמה מהאפליקציות שלך גורמות לבעיה זו. עלינו לשלול אפשרות זו לפני שנמשיך בשלב הבא. לשם כך, עליך להפעיל את Google Pixel שלך במצב בטוח או, לפחות, לנסות.
- לחץ והחזק את המקש כּוֹחַ לחצן עד שיופיע לוגו Google על המסך ואז שחרר. אפשר להופיע מספר שניות כדי שהלוגו יופיע.
- כשהלוגו של Google עדיין על המסך, לחץ והחזק את לחצן הפחתת עוצמת הקול.
- המשך להחזיק את לחצן הפחתת עוצמת הקול עד "מצב בטוח" מופיע בפינה השמאלית התחתונה של מסך הנעילה ואז שחרר. פעולה זו עשויה להימשך עד 30 שניות.
אם הטלפון שלך מופעל בהצלחה במצב בטוח, נוכל לפתור בעיה זו ללא כל עזרה מטכנאי. במקרה זה, עלינו רק למצוא את האפליקציה או את קבוצת האפליקציות שגורמת לבעיה ולהסיר אותה. כך תסיר התקנה של אפליקציה בפיקסלים:
- מ ה בית מסך, החלק למעלה את חֵץ סמל (ממוקם בתחתית) כדי להציג את רשימת היישומים.
- נווט אל הגדרות, לאחר מכן אפליקציות.
- אתר ואז בחר באפליקציה המתאימה. אם אפליקציות מערכת אינן גלויות, הקש על תַפרִיט סמל (ממוקם בפינה השמאלית העליונה)> הצג מערכת.
- בֶּרֶז כּוֹחַ תפסיק.
- בֶּרֶז בסדר.
- בֶּרֶז אִחסוּן.
- בֶּרֶז נקה נתונים. אפשרות זו לא יכולה להיות זמינה עבור אפליקציות מסוימות במיוחד עבור מותקנות מראש. איפוס אפליקציה או ניקוי אחסון נתונים עשוי למחוק מידע שמור בתוך האפליקציה (למשל, אירועי לוח השנה עלולים ללכת לאיבוד).
- בֶּרֶז בסדר.
זכור שבשלב זה כבר הפעלנו את הטלפון בהצלחה כך שהבעיה כבר נפתרה. עם זאת, אם הטלפון לא יאתחל במצב בטוח, עלינו להמשיך בפתרון בעיות.
שלב 4: נסה לאתחל את הטלפון שלך למצב שחזור
אתחול ה- Pixel למצב התאוששות יבטל סוג של ממשק אנדרואיד ויפעיל את הטלפון על עצמות הבר. אם מדובר בבעיית קושחה שגרמה לטלפון לא להופעל, אז הוא אמור להיות מסוגל לאתחל במצב שחזור. כך תפעיל את המצב במצב זה:
- אם המכשיר פועל, כבה אותו.
- לחץ והחזק את המקש להנמיך קול לַחְצָן. תוך כדי לחיצה ממושכת על עוצמת הקול, לחץ והחזק את המקש כּוֹחַ כפתור עד שהטלפון נדלק. תראה את המילה "התחל" עם חץ מסביב.
- לחץ על לחצן הפחתת עוצמת הקול עד שתסמן "מצב שחזור."
- לחץ על כפתור הפעלה כדי להתחיל במצב התאוששות. תראה תמונה של רובוט אנדרואיד עם סימן קריאה (ייתכן שתראה גם "ללא פקודה").
אם תצליח, מומלץ להמשיך באיפוס המאסטר כדי להחזיר את הטלפון לתצורה המקורית או להגדרות הפועלות.
- לחץ והחזק את המקש כפתור הפעלה. תוך כדי החזקת כוח, לחץ על הגבר קול כפתור פעם אחת. ואז שחרר את כפתור הפעלה.
- אם "מחיקת מידע / איפוס מכשיר" אינו מודגש, לחץ על להנמיך קול כפתור עד שיהיה. ואז לחץ על כפתור הפעלה לבחור אותו.
- לחץ על לחצן הפחתת עוצמת הקול עד שתסמן "כן" (או "כן - מחק את כל נתוני המשתמשים"). ואז לחץ על כפתור הפעלה לבחור אותו.
- לאחר השלמת האיפוס, לחץ על לחצן ההפעלה כדי לבחור "מאתחל מערכת עכשיו."
- כשתסיים, שחזר את הנתונים שלך.
אם הטלפון הפיקסלי שלך עדיין לא מסתובב לאחר הליך זה, אין לך אפשרות אחרת אלא לפנות לסיוע.
שלב 5: שלח את הטלפון לבדיקה, תיקון ו / או החלפה
מבחינת פתרון בעיות בטלפון חדש לגמרי, זה רחוק ככל שתגיע. אם הבעיה נמשכת מעבר לנקודה זו, אזי זכותו של הספק או הקמעונאי להחליף את הטלפון בטלפון חדש או לקבל הנחה. הכל תלוי איך הטכנאי רואה את הבעיה שהתחילה. אם הטלפון התקלקל בגלל נזק פיזי או נוזלי, אז זה לא מכוסה באחריות וייתכן שתקבלו הרשאות מיוחדות לקבל את אותו דגם או דגם אחר.
אך באשר לפגמים בייצור, אינך צריך לדאוג לדבר שכן גוגל בוודאי תחליף אותו באחד חדש.