תוֹכֶן
סקרנו שפע של מקרי iPhone 6s, כולל מארזי סוללות, אך מארז הסוללות Prong PWR iPhone 6s הוא כזה שמוסיף תכונה ייחודית שהופכת את טעינת המקרה לממש ומהיר וקל.
בעיה אחת גדולה עם האייפון היא שהסוללה שלו פשוט לא מחזיקה מעמד כל כך שרוב המשתמשים רוצים בכך, ויצרני אביזרים רבים הגיעו עם אפשרויות לתקן את זה, כולל מארזי אייפון שיש בהם סוללות מובנות שמאריכות את הסוללה. חיי האייפון מבלי להזדקק לחבר אותו לטעינה.
קרא: מקרה הסוללה הטוב ביותר ל- iPhone 6: הכפל את זמן השיחה שלך בזול
כמובן, המקרים האלה מוסיפים כמות ניכרת של עובי, אבל זה פשרה שאתה לוקח אם אתה רוצה חיי סוללה טובים יותר.
עם זאת, יש לטעון את מקרי הסוללה הללו, שרובם דורשים כבל microUSB, שאולי לא שוכב אם אתה משתמש אפל מושבע.
למרבה המזל, מארז ה- PWR של 100 דולר ל- iPhone 6s ולאייפון 6 בכלל לא זקוק לכבל בכדי להטעין את הסוללה הפנימית שלו, מכיוון שיש לו תקע קיר מובנה ממש בתיק.
פרונג קיים כבר כמה שנים והתחיל לראשונה כקמפיין קיקסטארטר בו הציגו את ה- PocketPlug, שהיה לא יותר מאשר מארז לאייפון עם תקע שקע מובנה שמטעין את האייפון שלך ללא הכבל והמתאם. כעת לחברה יש את מארז ה- PWR, שהוא כמו ה- PocketPlug, אך הוא מגיע עם סוללה פנימית כדי לתת לאייפון שלכם קצת מיץ נוסף תוך כדי תנועה.
מארז ה- PWR מגיע בשני חלקים. יש מארז פגוש סיליקון בעל פרופיל נמוך שנראה בדיוק כמו כל כיסוי לאייפון אחר, ואז יש את חלק הסוללה והתקע שהאייפון שלך מחליק אליו בקלות. חלק המארז עשוי כך שהוא יעבוד בצורה מושלמת עם החצי השני של הצרור, וכשכולו מחובר, זה פשוט נראה כמו מארז גדול לאייפון.
המאפיין הייחודי עם מארז הסוללה הוא שהוא מגיע עם תקע לשקע משולב שתוכל לחבר ישירות לכל שקע בקיר, מה שאומר שאינך זקוק לשום כבלים או מתאם בכדי לטעון את התיק או את ה- iPhone שלך. שני החודים שוכבים לצד החלק האחורי של המארז, אך ניתן בקלות להעיף אותם ולנעול אותם במקביל זה לזה כדי שתוכלו לחבר אותו לחשמל.
המקרה מגיע גם עם יציאת microUSB אם אתה מעדיף להטעין את הדרך המיושנת עם כבל ומתאם קיר, שעשוי להיות נחוץ לפעמים (כמו ברכב שבו שקע אין). יש גם חריץ אליו נכנס שקע האוזניות, והמארז מגיע עם מאריך שקע אוזניות אם לא ניתן לחבר את כבל האוזניות שלך לעומק כל כך כשהמארז דולק.
הסוללה הכלולה היא סוללה של 2,600 מיליאמפר / שעה, המספיקה כדי לטעון את האייפון שלך במלואו כשהוא מת ואז קצת יותר. זה גם טוען את האייפון שלך די מהר. ההליכה מסביבות 15% ל- 100% ארכה כשעה, וזה לא נורא.
עם זאת, טעינת מארז הסוללה עצמה אורכת מעט יותר זמן. במקרה שלי, לקח לו כפליים זמן לטעון אותו בחזרה עד 100% לאחר שהוא מת.הדבר המגניב הוא שאתה יכול לראות כמה מיץ נותר למארז על ידי לחיצה על הכפתור בתחתית המארז, שידליק ארבע נוריות נוריות קטנות אם הסוללה מלאה או כמעט מלאה, ואילו נורית נורית אחת מסמלת סוללה חלשה.
אני באמת אוהב את כל ההתקנה של שני המקרים שמתרחשת במקרה PWR. מארז הסיליקון הדק מקל על השימוש באייפון שלך אם לא בא לך לגרור את כל המארז איתך, ממש לוקח שתי שניות להחליק אל מחוץ למארז הסוללה. רוב מקרי הסוללה האחרים לא מקלים על כך.
עם זאת, מארז הסיליקון משאיר הרבה יותר מאלה. זה לא באמת מעוצב כל כך ולא נראה כל כך נהדר. יש גם פערים גדולים למדי במקום בו חורי הנמל נמצאים, אך למרבה המזל המקרה מחזיק באייפון די טוב.
בחלקו האחורי של מארז הסיליקון יש גיבוי פלסטי שקוף שלא ממש מרגיש כל כך נהדר כשאני אוחז באייפון שלי, והקצוות החדים יחסית של המארז הופכים אותו למשהו לא נוח להחזיק מלכתחילה.
כל המקרה בשילוב הוא גם ממש עבה. זה הרבה יותר עבה מה- OffGrid Express של Incipio, שבתוכו יש סוללה גדולה יותר של 3,000 מיליאמפר / שעה. יתכן שמקרה ה- PWR עבה יותר בגלל המעגלים הנוספים הדרושים לתקע השקע המובנה, וזה הגיוני, אבל בהחלט זה משהו שצריך להיות מודע אליו.
בסך הכל, ה- Prong PWR הוא מארז סוללה קטן ומסודר בעל התכונות הייחודיות שלו. קל להחליק פנימה והחוצה ואינך צריך להתעסק עם כבלים או מתאמי קיר. זה גם במחיר תחרותי, כך שאתה לא באמת צריך לשלם תוספת עבור התכונות האלה.
עם זאת, העובי הנוסף שלו הופך אותו לטנק לנשיאה ומארז הסיליקון הנלווה אינו מה לכתוב עליו.
בסופו של דבר, הייתי אומר שאם אתה באמת שונא כבלים ומתאמי קיר, או אוהב את הרעיון להצליח להסיר את מארז הסוללה בקלות מתי שתרצה, ה- Prong PWR הוא בהחלט מקרה לאייפון שיש לקחת בחשבון.
מיטב המקרים, הכיסויים והעורות לאייפון 6s